Gå til innhold

Al Gore goes Dean?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-23990

Men Bush kan jo ikke stille til valg i 2008 om han vinner i år, FYI.

Gore er utvasket og ferdig, bare patetisk å se han gå videre med idiotiet hans, spesielt hans global-oppvarming taler... :roll:

Han var OK i 2000, men nå er han bare en stor taper.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871324

Må han stille som demokrat da? Kanskje han stiller for de grønne, selvom den plassen vel er NAders. Kommunistpartiet muligens:)

 

 

(ville gjettninger uten bunn)

Lenke til kommentar
Må han stille som demokrat da? Kanskje han stiller for de grønne, selvom den plassen vel er NAders. Kommunistpartiet muligens:)

 

 

(ville gjettninger uten bunn)

Tja, han kan vel stille som hva han vil. Er jo flere enn Bush, Kerry og Nader som stiller til presidentvalget, men disse er så minimale at dem ikke blir tatt seriøst/gitt omtale i media. Reformpartiet, som hadde sitt høydepunkt i 92 da Ross Perot fikk rundt 10 % (tror jeg) av stemmene, ligger vel omtrent dødt nå, men i 2000 stilte Pat Buchanan for dem. Tiden har vel gått i fra Buchanans fordommer så det var ikke mange prosentene han klarte.

 

Uansett, samme hvor kjent man er, skal det vanskelig gjøres å nå helt opp om man ikke stiller for demokratene eller republikanerne. Men å være med på å avgjøre presidentvalg det kan man, personlig har jeg svært vanskelig for å skjønne hvorfor Nader stiller, når han vet at han kan være dråpen som gjør at Bush vinner, akkurat som noen vil hevde i 2000 og akkurat som Perot var med på å hjelpe Clinton i 92.

 

Og ja, det finnes både kommunistparti og sosialistparti i USA. :)

Endret av fjotten
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871324

divserse uavhengige indianerkandidater også. Er faktisk ganske mange å velge mellom, men det er jo gjerne to reele kandidater da..

Lenke til kommentar
Men å være med på å avgjøre presidentvalg det kan man, personlig har jeg svært vanskelig for å skjønne hvorfor Nader stiller, når han vet at han kan være dråpen som gjør at Bush vinner, akkurat som noen vil hevde i 2000 og akkurat som Perot var med på å hjelpe Clinton i 92.

Nadar gir dem som er uenig i både Republikanernes og Demokratenes politikk et parti å stemme på. De får dermed uttrykt hva de står for og hva de ønsker, istedefor å bli tvunget til å avgi stemmen sin til den av du store gutta som er "minst ille".

 

Når Nader sanker stemmer fra Demokratvelgere vil det også tvinge partiet til å føre en politikk som er vesntlig forskjellig fra Republikkanerne, noe de den siste tiden ikke har gjort. Når det på forhånd er gitt at presidenten enten er demokrat er repubikkaner må disse partiene stå mot hverandre. Hvis de er enige blir det ikke noe reelt valg, de velges bare ansikt.

Lenke til kommentar
Og ja, det finnes både kommunistparti og sosialistparti i USA. :)

Så vidt det er. Fengsling, forfølging og trakkasering fra myndighetene, media, bank osv mot kommunister har ført til en kraftig svekkelse av kommunistpartiene (Er vel i hovedsak ett parti som har markert seg nevneverdig). Så at det finnes kommunistpartier er vel mer på tross av staten enn takket være staten.

Lenke til kommentar
  Så at det finnes kommunistpartier er vel mer på tross av staten enn takket være staten.

Ja desverre. Heldigvis lyktes myndighetene bedre i USA enn her i landet, hvor kommunistene tross massiv overvåkning og "overgrep" fra staten nå holder en klam hånd rundt hele det offentlige systemet.

Endret av fjotten
Lenke til kommentar
Ja, ikke sant. Det er egentlig kommunistene som styrer dette landet gjennom byråkratiet :roll:

Hehe, nei - Fjotten er helt på jordet her. Dagens kommunister har ikke stor makt.

 

Men kommunismen har hatt en ganske markant påvirkning på Norge i etterkrigsårene, ikke minst fordi NKP hadde makt i den første Gerhardsen-regjeringen, men også fordi Arbeiderpartiet ført mye kommunist-inspirert politikk. Haakon Lie hadde jo den geniale egenskap av å være både stalinist og NATO-sympatisør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...