Gå til innhold

Trance-tråden - les reglene


Xanitra

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da jeg trykket på EAC-linken kom jeg til EAC-siden, og da jeg skulle se hvor på siden jeg fikk lastet det ned, var det visst et program som hette ''Express Rip'' jeg lastet ned, og det funket like dårlig som iTunes. Samme problem på samme sang på samme CD. Jeg lastet ned feil program?

 

Edit: Tror jeg fant riktig EAC til slutt, men det er fortsatt kaos med samme CD. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååå. Faen (beklager at jeg er sint nå, men jeg klarer ikke samle meg, er irritert som helvete nå). Dessuten er EAC for komplisert for meg, skjønner ikke en drit, det er ikke noe Rip-knapp noe sted å se. Og så ble jeg bedt om å fikse noe som hette ''Lame''. Jeg er helt forvirret og forbannet.

 

Nå får jeg aldri mer oppdatert min iPod med musikk fra CD'r, ettersom alle Rip-programmer jeg bruker har samme problem. Æsj. Life sucks!!!!!!!!!!!!!!

Endret av ITWT4Ever
Lenke til kommentar

Sikker på at det ikke er CD-en din det er noe i veien med? Prøvd med en annen?

 

EAC kan se litt high-tech ut ved første øyekast, men det er verdt tiden det tar å sette det opp skikkelig. Følg Mydens guide hvis du skal mekke MP3-er, den er godt forklart.

 

Exact Audio Copy V0.99 prebeta 5 er nyeste versjon om du var usikker på om du hadde lastet ned rett.

Lenke til kommentar

Etter litt research fikk jeg rippet med EAC, var bare det at jeg var for irritert til å finne ut hvordan i stad. Men hvor er det filene i EAC havner etter å ha blitt rippet? Jeg testet samme sang i EAC før jeg rippet den, og det var samme problem, så forundrer meg ikke om samme problem er der enda selv etter å ha rippet. Men det finner jeg ikke ut før jeg vet hvor filen er havnet og kan teste den. <.< Da har jeg lastet ned riktig versjon, ja. Jeg gjorde en test med Live at Goliath 6 på iTunes, og der så jeg at spor #3 Lava - Autumn (Fall Mix) som egentlig varer 3:06 bare varte 10 sek pga. dårlig jobb av iTunes. Blir helt frustrert. <,<

 

Edit: Ja, har testet med flere, og de funker fint på en vanlig CD-spiller, men verre når jeg skal rippe dem.

Endret av ITWT4Ever
Lenke til kommentar

Ok, så til min store fortvilelse har jeg funnet ut at det ikke er det at iTunes ikke klarer å lese CD'r ordentlig (vel, noen sliter den med, ettersom den på noen sanger kutter ned litt på tiden, så sangen ikke blir fullstendig). Jeg dro over noen filer fra min eksterne harddisk, som jeg hadde lastet ned fra en tidligere PC jeg har, over til min nye PC, for så å høre at det er små forstyrrelser i musikkfilene. At det på en måte kommer et lite hakk, et stopp eller hva jeg skal si, som kommer, så går det vekk med en gang. Da tenkte jeg at da beviser jo det at det ikke er noe galt med CD-ene mine, og som sagt tidligere spiller CD-spillere av CD-ene mine ordentlig.

 

Så lurer jeg på om noen vet hva problemet kan være, nå som jeg har litt mer informasjon om problemet. Er noe i maskinen skadet/funker ikke helt som det skal, eller jeg må laste ned noe?

 

Jeg spurte her i utgangspunktet pga. dette var et problem jeg fikk når jeg skulle høre på ''musikk'', og her er det jo mange musikk-interesserte, så kanskje noen vet.. Men om ingen vet/kan ikke hjelpe på noen måte, eller synes dette er unødvendig spamming av denne tråden, går jeg gjerne over til data-delen av forumet! :p Jeg vil helst ikke plage dere med mine problemer, men håper på å få hjelp om noen vil/kan hjelpe!

Lenke til kommentar

Angående hakkingen, hvilket OS? bruker du trådløst nettverkskort? Har du prøvd et annet lydkort? Hvis du bruker Vista eller W7 ville jeg anbefalt å lage en liten partisjon og teste XP. I Vista har det vært mye bugs og drit hva lyd angår opp igjennom og det kan være enkeltkomponenter (eller stort sett driverne deres) som skaper interferens mellom andre ting. I XP har det dog aldri vært noen slike problemer (som jeg har erfart hvertfall).

 

Hva rippingen ding angår har jeg ingen anelse, men hvis du er så skråsikker på at det ikke er noe galt med CDene dine ja da må det nesten være cd/dvd-romen din det er noe galt med som ikke vil lese cdene skikkelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...