Gå til innhold

Trance-tråden - les reglene


Xanitra

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Til dere som esker goliath skivene: jeg la merke til at på cdon selges det en hel haug meg golath plater så det er bare og løpe og kjøpe! :D

Mange vil jeg ikke akkurat si, har vært på siden dems før og sett etter selv. Og det meste av det dem har, har jeg. Mulig dem har noe jeg ikke har, da... Har ikke vært der på lenge, så jeg vet ikke hva dem har inne på lager for øyeblikket. Om det er noen jeg ikke har, er det nok mest sannsynlig bare snakk om en CD eller to.

Lenke til kommentar
Anyways, Moonbeam - See The Difference Inside (Inside Mix) og Allure Feat Julie Thompson - Somewhere Inside Of Me. Rokker værre. Dødsfete.

Syns den Moonbeam sangen ligner litt på Röyksopp :S

 

Sorry for å quote årgammel post, men jeg googlet "Moonbeam - See The Difference Inside (Inside Mix)" + Røyksopp og fant denne posten. Jeg hørte ISOS6 idag for første gang, og da jeg kom til Moonbeam-låta skvatt jeg skikkelig. "What? Røyksopp på ISOS?" tenkte jeg og skjekket playlisten, men var desverre ikke det. Dermed måtte jeg google for å se om det var noen andre som syntes det samme som meg :)

 

Slik hadde det altså hørt ut om Røyksopp hadde valgt trance-retningen! (Men de gjorde heldigvis ikke det) :D

Fet sang, btw.

Lenke til kommentar

Da har jeg fått hørt igjennom noen klipp av nye albumet til Ferry jeg og. Må si jeg likte låtene på Twice In A Blue Moon MYE mer enn L.E.F. Synes denne plata var mye mer melodisk enn LEF.

 

Må nesten si de to albumene utfyller hverandre litt. LEF hadde en helt annen sound og mye fler agressive, techy låter mens på TIABM var det mer melodisk.

 

Litt om låtene:

 

Shelter me, definitivt en av de beste låtene på plata. Techy oppbygning med litt melodi innimellom. Club mix av denne, eller bare sånn som den er kommer garantert til å komme ut på single.

 

Så kommer 3 fullstendig generiske låter, Black Velvet, We Belong og Gabriella's Sky. Sistnevnte hadde vært så utrolig mye feter hvis den hadde hatt trancebeat og ikke breaks. Breakbeaten ødela hele greia for melodien i låta er jo ganske chill. Black Velvet og We Belong høres bare ut som noe som er laget for å fylle plata. Kjipe vokaler og trauste melodier.

 

Made Of Love. Her kommer en ny godbit. Skikkelig Ferry låt slik det skal være. Får assossiasjoner til en gammel låt av denne her hvis noen husker FB feat. Edun - Who's Knocking? (Ferry Corsten Remix). Litt LEF feeling har den også. Fin vokal. Kommer også garantert til å bli sluppet som single.

 

Radio Crash. Alerede sluppet som single for en stund siden. Min favoritt på plata. Eneste låta som jeg virkelig føler kan konkurrere mot absolutt alt annet innen trance. Veldig out of the box fra Ferry synes jeg. Mye av det ferry lager føler jeg at man egentlig bare liker fordi det er Ferry Corsten som har laga det. Radio Crash tror jeg faller i smak hos absolutt alle som har sans for god trance. Hvis den ikke er det alerede, så kommer dette til å bli en floor filler.

 

Twice In A Blue Moon. Tittelsporet. Grei skuring. Tittelspor er sjelden det beste sporet i et album, men godkjent låt.

 

Feel You. WTF? Du du du? Er det noe jeg hater så er det vokaler som er så dårlig tilpasset en sang at de må frem med nynning. Generisk låt. Generisk vokal. Fullstendig intetsigende.

 

Life. Enda en fet låt på dette albumet. Litt Schossow aktig oppbygning. Best gjennomførte vokalen på albumet. Kunne godt ha vært pitcha opp et par-tre BPM

 

Brainbox. Denne ble vel gitt ut for vel over et år siden men har merkelig nok funnet veien til albumet. Vet egentlig ikke hva jeg synes om denne låta. Har aldri helt digga den, men aldri helt mislikt den heller.

 

Shanti. Denne låta hadde hat potensiale til å bli jævlig digg, men neida. Ett eller annet sted inni der sparker det inn tidenes mest irriterende synth som fullstendig ødela låta. Låta uten den stygge synthen var jo helt konge.

 

Visions Of Blue. VÆR SÅ SNILL???!?!!! Jeg har aldri klart å fatte hva i det svarteste helvete producere skal ha med slikt downtempo ambient like shit på platene sine. Tiesto er en av få som har skjønt det og har utelukkende låter med trøkk i på platene sine. Men tilbake til dette albumet. Når du har 11 låter med fart og spenning. Hvorfor ødelegge hele jævla intrykket med en slapp, intetsigende låt på slutten? Litt piano og en eller annen kort bass synth som kommer inn i tide og utide. Dette kunne du spart deg for, Ferry!

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Tiesto har ikke kun låter med trøkk i, hvis du syns det, Feh

 

Antritrøkk låter:

In My Memory: Battleship Grey, In My Memory, Close to You

Elements of Life: Ten seconds Before Sunrise

Just Be: Sweet Misery, UR

 

Meh, Ferry kunne absolutt spar seg for låta. Er mye crap på den nye skiva hans, men også en del bra.

Hørte for 1. gang Radio Crash istad, og mener den kunne vært så SINNSYKT mye fetere. Han får til en virkelig god sound, men buildup, takeoff og resten av sangen er bare for forutsigbart. Får håpe det kommer en remix som får frem de bra elementene i sangen :)

Skal høre igjennom en del ganger til kjenner jeg. Men foreløpig er det ikke noe som er outsanding i mine øyne.

Lenke til kommentar

Made Of Love var en utrolig bra låt ja. Skikkelig dreamy låt om man kan si det sånn :p Veldig episk sound.

 

Men skjønner ikke helt hva du mener med Radio Crash Lil-H. Synes låta er bra som den er. Man kunne jo seff. mikset den enda hardere men jeg synes låta fungerer utmerket sånn som den er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...