Gå til innhold

Min test av T630


Anbefalte innlegg

Jeg har laget en liten review av min SE T630.

 

Design

 

Etter min mening synes jeg designet på T630 er finere enn T610. Telefonen er like stor som T610 og i samme form. Det som er annerledes på T630's design er at har en plastikkfølelse som T610 ikke hadde, men dette er ikke noe negativt fordi telefonen kjennes veldig god ut i hånden. Det andre som også har forandret seg siden T610 er tastene, som er større og mer behagelig og trykke på. Joysticken derimot har ikke forandret seg siden T610.

 

Terningkast: 6

 

Skjerm og menysystem

 

Den største forandringen siden T610 på T630 er SKJERMEN. Den er utrolig mye bedre!. T610 sin skjerm utnyttet de 65000 fargene i skjermen dårlig, hvitfargene på T610 hadde et litt gult preg over seg. Dette er ikke tilfellet på T630, den viser alle fargene kjempeklart og har ikke det gule preget over seg på hvitfargene. Skjermen er ikke like flott som f.eks 6600 og E700 men det er ikke langt unna!

Menysystemer til Sony Ericsson er kjent for og være et av det beste menysystemet på markedet og det er det!. Menyene er lettfattelige, det er også mulighet for og skifte layout for og få et helt annet design.

 

Terningkast: 6

 

Teknologi og nyttefunksjoner

 

T630 har støtte for Infrarød,Bluetooth og MMS som gjør den til en teknologisk bra telefon. Hvis du reiser mye til statene finner du bra i og kjøpe en T630 for den har trippelband støtte. En ny funksjon som har kommet til T630 er ''my friends'' funksjonen dette er da en funksjon som du kan se hva dine venner gjør, om de er i møte eller på kino osv.

 

Terningkast: 5

 

Bundle

 

Når du kjøper T630 får du med:

-Telefonen

-Batteri

-Manual

-Software CD

Dette gjør T630 sin bundle til en kjedelig bundle. og ikke like bra som f.eks Samsung og LG sine bundler der du ofte får med datakabel.

 

Terningkast: 3

 

Kamera

 

Kameraet på T630 har ikke blitt endret siden T610. T630 bruker fortsatt det gamle CIF ( 288 x 352) kameraet som var i T610. Kvaliteten på bildene på skjermen er ganske bra og passer bra til mms, men ikke til avansert bruk. En annen funksjon er at du kan velge ''Utvidet'' på bilde størrelse. Da blir bildene utvidet til VGA (480 x 640) kvalitet. Disse bildene blir ikke særlig bra, de blir pixlete og av dårlig kvalitet.

 

Terningkast: 4

 

Konklusjon

T630 er en telefon med tonnevis av funksjoner f.eks Bluetooth og Infrarød. Jeg anbefaler T630 på det aller sterkeste!

 

Terningast SE T630: 5

 

Jeg gjør dere oppmerksom på at dette er en ufullstendig test, det vil komme flere kategorier og live bilder av telefonen. Bare vent og se!

 

Hentet litt inspirasjon av amobil da :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

En riktig koselig liten test, det får en si, men det jeg savner, og som forsåvidt er en mangelvare på de fleste tester er hvor gode tekstmeldingsegenskaper telefonene har. Personlig kjøpte jeg meg en t100 som jeg ikke klarte å bruke fordi at den var så treg på sms. Den t600en jeg har nå funker fint til dette, men har et par andre klare svakheter.

 

Har også prøvd en z600 samt en slik t630 som du anmelder, og begge disse oppfattet jeg som trege. Enten var de det eller så trykket jeg for lett på tastene.

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
  • 2 uker senere...
Han skrev vel den for ca 2 år siden hvis du sjekker datoen ;)

6737806[/snapback]

skjønte ikke spøken du eller?

6795600[/snapback]

 

Lager du "spøker" (som forøvrig IKKE var noe morsom) bare for å få flere poster? Eller bare virker det sånn? :ermm: Skjønner ikke vitsen med å grave opp en 2 år gammel tråd for å skrive en utrolig IKKE-morsom "spøk".

Lenke til kommentar
Han skrev vel den for ca 2 år siden hvis du sjekker datoen ;)

6737806[/snapback]

skjønte ikke spøken du eller?

6795600[/snapback]

 

Lager du "spøker" (som forøvrig IKKE var noe morsom) bare for å få flere poster? Eller bare virker det sånn? :ermm: Skjønner ikke vitsen med å grave opp en 2 år gammel tråd for å skrive en utrolig IKKE-morsom "spøk".

6795771[/snapback]

:!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...