Gå til innhold

kritikk, tips, ris og ros ønskes


Anbefalte innlegg

Hei på dere!

 

Først må jeg si at jeg er litt 'paragraf-rytter' og med det mener jeg at om ting skal gjøres, skal de helst gjøres riktig. Iallfall hvis jeg vet hvordan og muligheten er der.

 

I det siste har jeg tittet litt innom denne delen av forumet og sett litt på design og forskjellige måter å løse ting på, og jeg må si at det å sy ihop en side er litt mere komplisert enn hva mange tror. Iallfall om man skal gjøre det riktig med tanke på HTML og CSS - og ihvertfall ikke bruke tables som layout! ;)

 

Derfor har jeg lyst til å høre hva dere sier om table-layout'en min og eventuelle metoder jeg kan bruke for å løse designet. Det er egentlig ganske trist, men jeg er ikke så god med grafikk og design, men jeg har lyst til å leke litt med det.

 

Takk for all tilbakemelding!

 

_

johanf - med beskyttelsesdrakt på ...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Først kritikk på siden:

 

+ meget bra fargevalgkombinasjon (hever siden fra kjedelig)

+ oversiktlig rent

 

- litt trangt for teksten mot høyrekanten "en lille right padding", kanskje?

 

Tables kontra div/css.

 

Siden din er ganske oversiktlig og funker bra og lage som tabelside. MEN når du skal lage en side hvor designet krever at du bruker mange tabeller og enda flere img/gif for å få plassert innholdet der du vil ha det. Og bruken av colspan og rowspan gjør at du blir svimmel av dine egne koder. :sick:

 

Det er da du setter deg ned, spretter en cola og gjør det du må. Nemlig lærer deg css/div. Jeg lover deg du kommer ikke å se deg tilbake, ever.

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemeldingene og linkene, folkens!

 

Jeg har sett litt på 'div' og det ser fett ut, so far ... må bare lære meg å bruke det ordentlig, hvilke muligheter jeg har, osv ... er det noen av dere som har en ganske clean side hvor det er brukt 'div'?

 

_

johanf

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...