Gå til innhold

Acer Ferrari 3200!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

denne tråden finnes fra før, diverse at du bør søke på forumet. ellers så vil jeg si at denne pcèn absolutt er verdt pengene.

 

irriterende at acer på sin side skriver 2800 xp-m prosessor først....

og så nedenfor skriver det riktige. :mad:

Lenke til kommentar
denne tråden finnes fra før, diverse at du bør søke på forumet. ellers så vil jeg si at denne pcèn absolutt er verdt pengene.

 

irriterende at acer på sin side skriver 2800 xp-m prosessor først....

og så nedenfor skriver det riktige. :mad:

Jeg vet at denne maskinen er "diskutert" i forumet tidligere. Det jeg ville sette fokus på/spørre om var ytelsesforholdet ift pris. Hvordan konkurrerer den feks mot Whitebox og de andre "ynglingene" i forumet? Jeg er på utkikk etter en kraftig bærbar, men kan ikke forsvare å bruke penger på "design" hvis jeg får samme ytelse for en billigere penge andre steder.

Lenke til kommentar

Testen på barbara konkluderer vel at det er for lite for pengene. Høy varme og mye lyd så vidt jeg husker. Nå har de vel pumpet opp specs i den nye utgaven, så det er vel ikke så ille lenger. Og mener jeg leste en test som skrev at lakken flasset av etter bruk også...

 

Tror du får mer ytelse for pengene i en Tundra foreksempel... eller hva med en mac? Lekkert design og prisdyktige nå.

 

Men den er lekker da!

Lenke til kommentar

ja nå sikter du til en test av ferrari3000.

 

det meste er "fikset" på ferrari3200, og varmen kan du glemme etter det jeg har hørt. med den nye "low power 64" prossesoren får du en ganske stille pc. + at den er like godt eller bedre en den beste "centrino"(pentium-m) prossesoren.

 

low power vil da også si at den bruker lite strøm , ergo : lengre batteri levetid.

Lenke til kommentar

Av en eller annen grunn tester Barbara.no knapt en eneste Acer bærbar.

 

Men Acer Ferrari 3200 ligger prismessig omtrent som de den kan sammenlignes med, så man betaler ikke særlig for design. Whitebox med omtrent samme specs, koster ca 1500 kr mindre. Zepto litt mer (og har dårligere grafikkløsning). Dell ca 2000 kr mindre, også med noe svakere grafikkløsning. Tundra omtrent samme prisen som for Dell, men med mer minne og svakere grafikkløsning enn Acer Ferrari 3200. Jeg har gjort alle sammenligningene med OS i prisen.

 

Men Acer har best spesifikasjoner, blant annet 4 USB. I tillegg er det meget behagelige maskiner. Har selv en Acer TM 634LC og den overgår ihvertfall de Dell maskinene jeg har hatt tidligere.

 

Eneste jeg ikke liker med Acer Ferrari er at batterilevetid er oppgitt til bare 2,5 time, mens Acer TM 8003LMi (1500 kr rimeligere) har inntil 5 timer.

 

Så jeg ville selv ha kjøpt en Acer TM 8003LMi eller Acer TM 8004LMi (pga batterilevetid). Selv om ytelsen til Ferrari trolig er noe bedre, jf A64 kontra P4, samt at tester viser at en A64 3000+ Low Power mobile yter noe bedre en Pentium M 2,0. Da burde en A64 2800+ yte bedre enn Pentium M 1,7

 

Som spillbærbar tror jeg det er en meget interessant maskin.

Endret av Bolson
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...