Gå til innhold

x-box vs gamecube


Anbefalte innlegg

har hørt om en del bra spill til begge to

hva er best i forhold til spill som markede har å tilby

hva har lengst levetid i forhold til konkuransen fra playstation og andre konsoler

forskjellige erfaringer etc.. hva er rett og slett best??????????????????????????

 

...........1...........

..........11..........

.........111..........

........1111.........

.........111..........

..........11...........

...........1............

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har både GC og Xbox selv.

 

-GC har best utvalg av eksklusive titler (hvis du da liker Nintendo sine spill).

-GC er billig.

 

-Xbox har online muligheter

-De fleste multiformatspill er best på xbox.

-Xbox har lysest framtid.

 

Har som sagt begge konsollene, og er rimelig fornøyd med begge, men hvis jeg måtte velge, hadde jeg nok tatt en xbox ja (er ikke noen stor fan av mario/zelda-spillene...)

Lenke til kommentar

Om du vil kjøpe Xbox eller GameCube kommer litt ann på hva du vil bruke det til. Skal du bare spille så er sikkert GameCube helt grei, er du mere avansert bruker og vil ha bedre grafikk, bedre ytelse, bedre lyd og flere bruksområder så velger du Xbox.

 

Fordelene med Xbox er ingen før du får den chip'et... Den bare MÅ modifiseres for å få utnyttet alt den kan brukes til. Med chip åpner du muligheten til å ha i større harddisk, DVD blir sonefri, du kan sette den i nettverk med PC, slipper å slite på spill DVD'ene for de kan du kopiere inn på harddisk som i tilegg gjør loadetiden kortere og du trenger ikke bekymre deg for CD'ene og riper i dyre spill. Du kan ha DivX filmer og spille streamet media fra PC over nettverk. MP3 og bilder kan du også ha på harddisken og selvfølgelig spille av. Ikke nok med dette, du kan også emulere nesten alt som fins av andre konsoller og spille Supernintendo, playstation, nintendo 64, MAME +++ mange flere som har flerfoldig tusen spill tilgjengelig, du må selv finne ut hva som er lov å bruke :p

 

Min personlige favoritt konsoll er uten tvil Xbox :thumbup:

 

Xbox 2 kommer til å være dyr like lenge som Xbox og playstation 2 var. Sikkert vanskelig å få moddet pga den nye harddisk typen de skal ta i bruk, ikke usannsynlig at den kommer til å være "minelagt" å ha komponenter som selvdestruerer seg ved forsøk på modifisering.

 

Skriver lite om Gamecube for jeg vet lite om den rett og slett, kjøpte det som passet mitt bruk og som er mest fleksibelt...Xbox

 

Bare en liten ting til... Friendtech ( http://www.friendtech.com ) har dessuten lagd oppgraderings kit til Xbox, den kraftigste oppgraderingen inneholder en 1,4Ghz CPU (733mhz er orginal) og den gir 64MB RAM ekstra. 5.1 surround og nye deksel.

Lenke til kommentar

Joda, det er fordeler med xbox før du får chippet :p

Rett ut av esken har den jo allerede flere fordeler enn GameCuben: harddisk, spilling på nettet (med kjøp av Live), DVD-avspilling (med kjøp av DVD-kit) og mulighet for å legge musikk på harddisken. Selvfølgelig er det veldig kult å modde boxen, men du kan ha det fett uten også.

Blir som å si at en DELL pc, for eksempel, er ubrukelig og at det eneste du kan ha er en selvbygget AMD 64 med vannkjøling og LCD-skjerm.

 

Misforstå meg rett (modd er flott) men man kan ha det mer enn gøy nok uten.

Når det gjelder utvalg av spill er jo både xbox og gc litt begrenset i forhold til ps2; men ikke tro du vil ha problemer med å kjøpe nye spill likevel.

Xbox har fler spill for voksne/tenåringer enn GC og omvendt.

 

Frem til neste generasjon tror jeg nok xbox vil være det beste valget (så har du jo muligheten til å modde hvis du vil det) fremfor GC.

 

Jeg hadde først GC (gammel Nintendofan), men solgte den og kjøpte xbox. Angrer ikke :love:

Endret av lar5one
Lenke til kommentar
kan man emulere gamecub spill på x-box??

Gamecube spiller generelt vanskelig å emulere.

Det er visst noen som har klart det for pc med rundt 1 fps og "feil" i grafikken.

Så det ser ikke slik ut ennå.

 

Noe som er rart med emuleringen er NES spill hakker på xboxen min. :hmm:

Lenke til kommentar

Lite og diskutere egentlig. Xbox er sjefen. Litt treg på de beste tiltlene, men tar alt igjen på multimedia delen. Eksempel: Dra på tur med 60 nye filmer og 50 timer musikk + 30 av dine favoritt spill på en plass og ingen cd/dvd plater :D

 

Need we say more?

Lenke til kommentar
Lite og diskutere egentlig. Xbox er sjefen. Litt treg på de beste tiltlene, men tar alt igjen på multimedia delen. Eksempel: Dra på tur med 60 nye filmer og 50 timer musikk + 30 av dine favoritt spill på en plass og ingen cd/dvd plater :D

 

Need we say more?

Drar du på tur for å se 60 filmer og spille 30 spill? Det er sånt jeg gjør når jeg sitter hjemme.

Lenke til kommentar
Lite og diskutere egentlig. Xbox er sjefen. Litt treg på de beste tiltlene, men tar alt igjen på multimedia delen. Eksempel: Dra på tur med 60 nye filmer og 50 timer musikk + 30 av dine favoritt spill på en plass og ingen cd/dvd plater :D

 

Need we say more?

Drar du på tur for å se 60 filmer og spille 30 spill? Det er sånt jeg gjør når jeg sitter hjemme.

Hahahaha. Hadde akkurat tenkt å spørre om det samme.

:thumbup:

Lenke til kommentar
Vanskelig og si, Xbox har lite utvalg av spill, og gode spill. Playstation2 harb et godt utvalg med BRA spill, og tusenvis av dritt titler. GameCube,derimot har et variert spill valg, ikke mange titler, men mange ekslusive og sterkte titler.

Pluss GameCube er liten og søtt :p

:yes: Jepp! må si meg eni!

Lenke til kommentar

Jeg vet bare at de X-box spillene jeg har spilt ikke er bra (unntatt Halo, ikke prøvd ninja gaiden) Du kan jo modde den. Det er det eneste positive. GameCube har faktisk en del "voksene spill" De som er litt for de yngre er jo dritfete de også. Store titler fra E3 er også på vei til Cuben. Jeg ville kjøprt en Cube. Det koster jo drit lite + at de fleste bra spillene er billige. Alle her sier at Nintendo bare er barne spill. Man kan ikke ta mer feil. PLZ grafikken på X-box er ikke så mye bedre enn GC. Metroid Prime har bedre grafikk enn Halo

Lenke til kommentar

Gamecube har best spill, best kontroller, og ser penest ut. I tillegg kan den spille Gameboy Advance spill med GBA player, og hvis du har noen GBA'er så kan du more deg med rimelig unike spill som Pac-Man Vs, or Final Fantasy Crystal Chronicles.

Også har den best framtids utsikter, i og med at det kommer masse fete spill(Metroid Prime 2, Wario Ware Inc, Pikmin 2, Resident Evil 4, Legend of Zelda: Four Swords, og det nye Legend of Zelda spillet), samt at Nintendo har sagt at de kommer til å støtte platformen i mange år fremover, til og med etter at den nye maskinen deres kommer, og den nye maskinen kommer til å kunne spille GC spill.

 

X-boxen er bra hvis man vil ha en diger MP3 spiller og et par skytespill.

Lenke til kommentar

Selvsagt er xbox mye større på online fronten, men gamecube har da to onlinespill den også.. (Phantasy Star Online: Episode 1&2 og Phantasy Star Online: Episode 3) og selv syns jeg begge er grisekult.. Litt syns at gamecube ikke har noen støtte for voice chat, og veldig syns at Nintendo tydeligvis driter i onlinemuligheter for denne generasjons spill.. De har jo selv sagt at de ikke syntes markedet var klare for det, men at de skal ha flere onlinetittler til N5 (Nintendo Revolution).

Selv foretrekker jeg gamecube fremfor xbox, enkelt og greit på grunn av de ekslusive titlene, jeg er en stor fan av Nintendo. Jeg har aldri vært særlig glad i Microsoft siden de har en tendens til å kjøpe alt de vil ha, men jeg kan ikke si mye om xbox, siden jeg ikke har den.. Kan tenke meg den er knallgod, men for meg vil Nintendo alltid være den eneste..

Vet dette blir ganske offtopic, men er det noen andre som tror Microsoft og Nintendo muligens vil samarbeide på neste konsoll? Både Nintendo og Microsoft ser ut til å bruke en custom ATI R500 grafikkort i sine neste konsoller, begge vil bruke IBM's PowerPC prosessorer..

 

Uansett, Blir vanskelig for andre å bedømme hva du bør kjøpe.. Gå for det som frister deg mest du, kan være du blir skuffet ellers..

Lenke til kommentar

Hvilken konsoll du kjøper går KUN på smak og behag, du får aldri et klart svar.

 

Jeg har ikke prøvd x-box noe særlig, men det er sikkert som folk sier, den har litt flere ikke-spill muligheter + online spilling.

 

Det du får på GC er jo de derre nintendotitlene som er ganske unike. Men du må ikke tro det er bare slike nintendotype spill på GC. Bare husk at du utelukker nintendo spillene helt hvis du kjøper x-box. Ellers er det bare prisen som er et pluss.

 

Jeg sier bare at hvis du ikke liker nintendo sin type spill så virker det ikke som det er noen grunn til å kjøpe GC.

 

 

PS: Jeg tror ikke noen av dem er mer framtidsrettet enn den andre, for det er nesten helt sikkert at de kommer med nye maskiner omtrent samtidig (hvertfall samme halvår).

Lenke til kommentar

Vil bare lage et krydrene svar med noen ting fra gamefaqs og meg:

Kilde:GameFaqs

 

 

GAMECUBE COMPARED TO MICROSOFT XBOX

========================================================================

 

SPEED

-----

Despite having a Hard Drive to help out, I will have to change this

section. Surveying many GameCube and XBOX games, the GameCube will have

to win this category. There's just no game that loads quicker than Super

Monkey Ball, or Luigi's Mansion, as well as the recently released Super

Mario Sunshine. There are occasional XBOX games that load faster, such

as the XBOX version of Turok Evolution.

 

MEMORY

------

The XBOX smokes the GameCube. An 8 GB hard drive smokes 59/251 blocks of

memory. True, the GameCube will get an SD card someday from Panasonic,

but still, an 8GB Hard Drive can only be beaten by a couple thousand

Memory Cards, or a 9GB Hard Drive (not to mention the hard drive is free

with the XBOX).

 

GRAPHICS

--------

As more and more GameCube games get shown, it is clear that the GameCube

has some stones to throw on the XBOX. The first obvious example was

Rogue Leader, the second being Resident Evil. As games like Star Fox

Adventures: Dinosaur Planet, Resident Evil Zero, Resident Evil 4 and

(WHOA!) Metroid Prime are shown, it is clear that Microsoft's touts for

XBOX's graphical power over the other consoles are clearly exaggerated.

 

That doesn't necessarily mean the XBOX isn't as powerful; leave that to

the POWER section. It just means that some games just look better

through the techniques they use (such as bump mapping, pre-rendering,

anti-aliasing, etc.), as well as their development teams. Some GameCube

versions of games also look better than their XBOX counterparts, like

Dark Summit, or Agent Under Fire. A more recent example of the GameCube

possessing super visuals to Xbox is in Phantasy Star Online Episode I

and II, where the GC features more effects and a much more solid look.

 

GAMES

-----

The XBOX focuses mostly on mature gamers rather than kids' games. XBOX

is populated with games like Halo, The Elder Scrolls III: Morrowind and

Dead or Alive 3, while Nintendo has Pokemon, Zelda and Mario franchises.

Nintendo has their boost with Resident Evil, exclusively. The XBOX also

has Dino Crisis 3 for survival horror fans, as well as Genma Onimusha

and Silent Hill 2: Restless Dreams, games GameCube won't get.

 

POWER

-----

As people come and discuss, power is becoming a moot point between the

GameCube and XBOX. Some people will tout how the GameCube can match what

the XBOX can with different techniques to do it. Others will tout how

the XBOX is simply "too powerful" for the GameCube (and the PlayStation

2) to handle.

 

But again, a GameCube fan only needs to flash a demo of Metroid Prime,

Resident Evil 4 and Star Wars: Rebel Strike, while XBOX fans show off a

demo of Fable and Dead or Alive 3. What people have said is that

whatever the GameCube pushes out, the XBOX can do, and vice-versa, and

there are games that show that.

 

But in the end, I need to make this point:

 

We all need to remember that each system works differently. For example,

the PlayStation 2 may not rely on RAM as much as another console may,

but its "pipeline" is huge (according to some folks). The XBOX's

processor may not be as "powerful" (loose term, whatever) as the

PlayStation 2 or the Game Cube's, but it has an extremely efficient

graphics processor. The GameCube may not support nearly as many polygons

as the XBOX, but it has better texturing capabilities.

 

In the end, it depends on the developer. A developer from Squaresoft can

utilize the PlayStation 2 with Final Fantasy X, but a developer can crap

on the more powerful XBOX with worse looking titles like *AHEM* Kabuki

Warriors.

 

In the true end, it is down to the developers and what they do with the

hardware.

 

Thas`s my `Que to exit.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...