Gå til innhold

MSN Messenger?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei !

 

Jeg syns MSN Messenger er et enormt bra program... Det er bra pga. at du kan velge ut hvem du vil snakke med og ikke. Det er noen kjente bugs (som enkelte som dukker opp på "buddylisten" til noen de ikke skal være hos...)

 

Et godt alternativ til MSN Messenger er Trillian, som kan brukes opp mot MSN sin tjeneste og masse andre tjenester (IRC, ICQ, Yahoo Messenger for å nevne noen).

 

Jeg bruker selv MSN Messenger pga. at Trillian er under utvikling (litt masse bugs). Og jeg chatter lite, så jeg har nok med de jeg har valgt ut på min eksklusive Buddylist...

 

Jeg mener Messenger er det beste Microsoft har kommet med de siste årene...

Lenke til kommentar

MSN Messenger er integrert i alle Windows OS. Det er enkelt og lettfattelig. Har ikke noen overflødige deler. Gir deg enkelt tilgang til å sende filer til andre. Du kan ha stemme-samtale med andre.

 

Om det er spyware? Hvis du mener Microsoft/Windows er spyware, så er MSN spyware :smile:

Lenke til kommentar

Kan si det slik at MSN ikke er spyware...

Hvis brukeren du legger til i kontakt-listen din har aktivert "Alert me when other users add me to their contact lists" så vil de selvfølgelig få beskjed. Og hvorfor skulle de ikke det? Vil du bare "overvåke" når personen logger av og på?

Lenke til kommentar

Jeg synes MSN messenger er noe tull! Har aldri brukt det og det forsinker oppstartstiden. Jeg valgte at programmet ikke skulle starte med Windows, og at det ikke skulle kjøre i bakrunnen. Men deretter kjørte jeg Windows Update, og gjett hva som skjedde? MSN Messenger hadde startet igjen! Jeg måtte altså inn i options og skru av programmet igjen...

Det var da jeg fikk det værste som jeg noen gang har fått ifra noen som er laget av Microsoft:" MSN Messenger vil fortsette å kjøre slik at du kan motta meldinger!" Og jeg tenkte WTF? Jeg hadde jo akkurat valgt at programmet ikke skulle kjøre i bakunnen!

HRMF!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...