Gå til innhold

GTA - San Andreas


Anbefalte innlegg

Hei, bare lurer på om det er noen som har en mening om det neste gta spillet. Det er jo det tredje til ps2 og jeg husker godt det første som et revulusjonerende spill. det andre var bra det og, men grafikken var gått litt ut på dato og AI og historien var også litt middelmådig. Kommer det tredje spillet til å bli enda bedre eller dårligere? klarer spillet virkelig å bli bra på ps2? eller burde man vente på den evt pc versjonen? Jeg er nemlig ikke så sikker på om produsenten kan klare å legge til noe nytt ved spillet som gjør det til et stjerne spill igjen. hva syns dere? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer sikkert til å bli en oppusset verjson av Vice City, noen nye ting å gjøre pluss annet småsnax kanskje.

Kommer nok ikke til å bli store forandringer i GTA-serien før GTA 4 kommer.

 

Og sålangt er det ikke bekreftet noen PC utgave så vidt jeg vet. Men kommer det, velger den over PS2 helt klart. Penere grafikk og bedre kontroller IMO.

Lenke til kommentar

Etter det jeg har hørt så kommer San Andreas til å være en større forrandring enn det Vice City var i forhold til GTA 3. Men dette er hva en kamerat har sagt, så jeg kan ikke bekrefte det.

 

Det jeg ikke liker med at det kommer til PS2 først (dersom det vil komme til PC) er at PS2 begynner å dra på årene. Teksturene kan rettes på, men ikke modellene, lyseffekter og andre effekter som PS2 ikke klarer like bra. Hadde de bare laget en PC og en PS2 versjon samtidig..

 

Men det er ikke sagt noe om en PC versjon enda dessverre, men dersom det blir, så håper jeg at de gjør en bedre jobb med portingen enn de to tidligere spillene.

Lenke til kommentar

En nettverksutgave der samtlige av de du møtte ute på gaten var motspillere hadde vært snygt. Ble snakket om noe slikt engang, men det ble vel med planene. PS2 har etterhvert fått en enormt bra nettverkstøtte og samtlige av brukerne (over nettverk) har bredbånd så en slipper idioter som logger seg inn med isdn eller modem og ødelegger for alle andre med lagging.

Lenke til kommentar
Jeg er nemlig ikke så sikker på om produsenten kan klare å legge til noe nytt ved spillet som gjør det til et stjerne spill igjen

 

Folka på Rockstar vet hva de gjør, dette blir et spill man spiller igjen og igjen. Det er jeg er overbevist om. GTA-serien er fantastisk.

Lenke til kommentar

Håper det. Jeg synes ikke Vice City var så vanedannende som GTA III, men det er kanskje bare meg?

 

Rockstar vet ikke alltid hva de gjør, noe Manhunt og Midnight Club 2 (var vel utviklet av en annen divisjon i selskapet) er eksempler på. Synes ikke de spillene var spesielt bra.

Endret av Swag
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...