Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Sykelister som tror de eier veien! De har vikeplikt for bilen foran meg i rundkjøringen. Det dritter dem i og kjører rett ut og bilen nesten treffer dem.

 

Skulle ønske han ble truffet så kanskje de lærer at de IKKE kan bare hive seg ut der de vil!

Jeg er ihvertfall glad for at syklisten ikke ble skadet. Man fortjener ikke å bli skadet heller.

 

Men mange av syklistene bør vel snart begynne å følge trafikkreglene de og.

Feilen er vel kanskje at de tror at det er andre regler for dem?

De fleste stopper ikke ved vikeplikt, rødt lys, fotgjengere som går over veien og slikt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fy satan trafikken i Bergen suger etter 1400. Nesten en time på å flytte meg fra Bjørndalsmarken til Nesttun...

 

Ellers opplevd i dag:

 

Turister som unngår å kjøre på grønt lys på bryggen fordi de tilsynelatende liker utsikten. Og fløyta mi virker faen meg ikke. Grrr.

 

Modedist som bestemte seg for å kjøre forbi en lastebil i saktegåendekø rett før en bakketopp, der jeg kommer tøffende i 55 i mot. Igjen inget lydhorn å bruke, men jeg tror jeg banna og steikte så høyt at han godt hørte meg gjennom det åpne vinduet. Han så allikevel bare dumt på meg. Både jeg og den andre lastebilen kjørte nesten i grøfta pga ham.

 

Og, jeg traff på en fyr som har parkert foran en dør jeg trenger å komme gjennom i jobbsammenheng. Han har riktignok parkeringsplass foran døren, men det må da være lov å tenke litt. Er det en dør der er det for at den skal brukes, og er den ikke din dør så parker du faenmeg ikke foran den slik at en ikke kan åpne den. Spesielt etter at jeg har lett frem mobilnummeret hans og sagt fra. Og etter at han har fått påpakning fra eier av bygget.

 

Morsomt nok trakk han seg unna når jeg nærmet meg døren. Han hadde 3 unger og holdt seg godt unna sin egen bil (gjemt bak en betongutstikker) og prøvde hysje på ungene sine. Dette gjorde han selv om han visste jeg hadde sett ham og jeg hadde sendt ham noen olme blikk. Når jeg tenker meg om var jeg allerede rimelig dritsur på det tidspunktet pga trafikken i Bergen samt mitt ikke virkende lydhorn, så kanskje han rett og slett var redd. (Litt kult!) I det jeg er ferdig med det jeg skal gjøre innenfor døren og rusler fra stedet trekker han tilbake til sin bil og gjør seg ferdig med å ta ut handleposene sine.

Endret av Sexylubb1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vurderte å gå ut for i si i fra på Bryggen. Men det var såpass mange lettkledde jenter å se på at jeg klarte å se det positive i situasjonen!

 

Han mopedisten derimot... Vel jeg er flink til å slippe ut damp verbalt. Må nesten det om en tilbringer mye tid på veier heromkring.

 

Kan forresten også si at det var massevis av hyggelige mennesker som slapp meg frem i dag, som alle dager, og massevis av hyggelige folk som smiler og hilser når jeg kan gjøre det samme. Mange i trafikken tenker heldigvis litt lengre enn å holde sin plass i køen.

 

Apropos kø. Om noen kjenner til avkjøringen til Os-vegen/Europavegen mot Stavanger fra Bergen. Ca på Hop (jeg husker ikke navnet på krysset). Det er alltid laaang kø der. Den blir enda lengre pga alle de som kjører ut av køen, over i det andre feltet og inn i køen igjen et par hundre meter fremme. Døøøø! Dere hindrer oss som ikke skal av der som ligger i venstre felt og dere opptrer som idioter overfor de andre som skal den veien.

Lenke til kommentar

Det skal jeg love det du får :)

 

Jepp. Kjører strekningen fire ganger i måneden, så jeg er godt kjent :)

 

I dag ble det mye køkjøring, så jeg valgte gamle E6 der det var mulig.

 

Lå i 80 i 80-sona, hvor en bil med henger suste forbi meg, og måtte kaste seg inn foran meg da det kom en møtende bil.

 

Opplevde også en ambulanse i utrykning uten at den varslet med sirene eller blålys. La merke til at den kjørte forbi bilen mak meg, så jeg blinket innover og slakket av, men den valgte å legge seg bak meg. Lå i fartsgrensa gjennom en venstresving, før jeg fikk svingt av i en busslomme ved enden av svingen.

Lenke til kommentar

Blir så pissed!

 

Idiot av en dritt. Kommer opp til hovedveien fra en avsidesvei, og bilistene som kommer i mot har vikeplikt men faen, det er sånn 1 av 1000 som skjønnee dette. Men kjørte opp her igår og ut på veien. Var sånn 50meter til den bilen som kom imot, var ved denne avsidesveien, men når vi kjørte ut på hovedveien og han som kom imot kommer nærmere viser han oss faen fingeren.

 

Faen feiler det idioten i BMW'en. Skulle kjørt etter og spurt hva i helvete er det som feiler han. Knekt fingeren av.

 

BMW folk altså, tror de er så jævla kule fordi de har en bil som koster en slikkepinne mer enn en SUV til 500k. Og de som kjøree bmw selv skulle aldri hatt førerkort.

 

Lurer på om vi hadde kjørt Lamborghini om han hadde vist fingeren da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...