Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

vil klage litt på en tulling på som skulle svinge av i 80 sonen på vei til jobb, jeg lå i 60-70 pga. det akkurat hadde snød og var redd for at det var glatt under nysnøen, og tullingen tok en brå brems rett før han skulle svinge av og blinket gjorde han heller ikke, noe som resulterte i at jeg måtte stå på bremsen med en stor firma bil, resulterte jo i at dekkene låste seg å jeg lå sidelengs bortover på vei utfor heldigvis rettet den seg opp av seg selv å jeg kunne kjøre videre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Hvis du var redd for at det kunne være glatt under snøen, hvorfor holdt du ikke bedre avstand da? Du skal faktisk kunne stoppe om en bil foran deg bråbremser, så jeg ville sagt at dere er like skyldige begge to.

Lenke til kommentar

Skulle ned på E18 fra Ski istad, da jeg ser at det ligger en Jeep med hestehenger helt foran i køen. Bilen ligger i 20 ned innkjøringa, og legger seg omtrent rett ut på E18 uten å blinke. Det kommer en stor trailer med en 40-fots container på lasteplanet som febrilsk prøver å bremse ned og han føreren klarer det heldigvis.

 

Personen i Jeepen ligger så klart i 20 resten av strekninga, noe som gjør at man får en solid kø. Han kjørte forbi en rasteplass, men neida, det dreit han i.

 

Grrr.

Lenke til kommentar
Skulle ned på E18 fra Ski istad, da jeg ser at det ligger en Jeep med hestehenger helt foran i køen. Bilen ligger i 20 ned innkjøringa, og legger seg omtrent rett ut på E18 uten å blinke. Det kommer en stor trailer med en 40-fots container på lasteplanet som febrilsk prøver å bremse ned og han føreren klarer det heldigvis.

 

Personen i Jeepen ligger så klart i 20 resten av strekninga, noe som gjør at man får en solid kø. Han kjørte forbi en rasteplass, men neida, det dreit han i.

 

Grrr.

Kjenner til området. Kjørte nordover da vel? Det har jo vært fryktelig glatt der nå et par dager, så sakte fart er vel påkrevd. Men seff, 20 er kanskje drøyt. Kunne selvfølgelig vurdert utkjøringa borti høgget ;)

 

Men ja, jeg sklei godt på den påkjøringa igår, så helt godt er det ikke.

Lenke til kommentar

Nå er det min tur til å klage litt. Har måttet kjøre ut til nesodden fra oslo de siste dagene i den værste rushtrafikken. Skjønner ikke folk at det skaper veldig mye mindre flyt når de skifter felt hvert minutt?

 

Må også klage litt over de lokale på nesodden. Fryktelig mange der som er glad i tåkelys. Dette er ikke veldig hyggelig når du får en akkurat langt nok bak deg til at alle speilene i bilen blir ubrukelige.

Lenke til kommentar

Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen:

Kvinnfolk med liten bil, type Yaris o.l. som tror de kjører lastebil og trenger minst en meter på høyresiden dems på smale veier. Det samme gjelder de gifterike kjerringene i svære XC90'er, Range Rover osv. som også MÅ ligge midt i veien fordi de ikke aner hvor kantene er på bilen dems.

Lenke til kommentar
Møtende traktorer når det er mørkt ute irriterer meg akkurat nå. Har ikke dem noen regler når det gjelder lys og blending? Eller er det bare fritt frem, for en skulle jo nesten tro det...

 

De kjøres av bondeknøler på 16-17 år som syntes lys er knalltøft og tror de er kongen på veien i traktor.. :wallbash:

Lenke til kommentar

Ja, i hvertfall i området noen mil sør for Sola. Indre Østfold kjenner jeg veldig godt til og der finnes det ikke håp. :p

 

Lys er stilig det, men ikke når man skulle tro de kjører med fjernlys på hele tiden. Da er det til og med bedre med rånerne som kjører med lysende blinklys pluss tåkelys og masse annet. Selv de klarer å justere lysene greit nok.

Lenke til kommentar

denne tråden er jo som sendt fra himmelen! vet ikke hvor jeg skal starte...

folk som ligger 10-15km UNDER fartsgrensa er jo en fin start.. utrolig hvordan folk klarer det...

Sykklister som ikke har vett i å flytte seg! skal du sykkle i veien får du jaggu flytte deg når det kommer en bil, trenger da ikke sinke hele norge fordi man skal være flink å sykle.

 

folk som absolutt skal rave rundt ute i mørket uten refleks, gjelder voksne, voksne med barn, voksne med barnevogn, voksne med barn som de burde hatt i bånd, og generelt ungdom.

Skutere som absolutt skal kjøre rundt på motorveien i 60 og gjerne lage en del trafikkfarlige situasjoner...

busser som gir totalt F i alt som heter vikeplikt.. hvor har disse sjåførene fått lappen???!!! folk som gjerne skal ligge 50km/t OVER fartsgrensa.. så dårlig tid har du faktisk ikke, og om du har det skulle du reist litt tidligere. Folk som IKKE flytter seg når de sperrer trafikken og lager kø.. Folk som ikke klarer å legge seg rett i en rundkjøring, folk som tror bilen dems IKKE er utstyrt med blinklys... Folk som elsker å se hvor langt opp i rompa man kan komme på bilen foran før det smeller. Folk som ser ut som de fyllekjører fordi telefonsamtalen med mamma er mye viktigere enn å følge med på veien. Folk med handsfree og bt som kjører som de skulle sittet i tlf. gjøre 2 ting på engang er skummelt.. Folk som er livredde for det første snøfallet, at folk aldri lærer å være liiiitt tidlig ute med vinterdekk.. snøen kommer faktisk hvert år, tro det eller ei!

 

tror det var alt.. :p:P

Lenke til kommentar

I dag var jeg 10cm fra å få en bulk i siden min. Jeg kommer inn til en rundkjøring bak en Yaris. Hun legger seg til venstre og man regner da med at hun skal til 3. eller 4. avkjørsel i rundkjøringen. Jeg legger meg til høyre, ved siden av henne da jeg skal rett frem i 2. avkjørsel.

 

Jeg kjører da side om side med henne i rundkjøringen og er på vei til å blinke ut, da jeg plutselig ser at denne damen plutselig skjener veldig faretruende nært siden på bilen min. Hun skulle tydligvis rett frem hun også. I og med at jeg ikke får gjort annet enn å kjøre ut av rundkjøringen, gjør jeg det. Og jaggu tror du ikke dette kvinnfolket tuter som en besatt på meg. Denne forbanna tullingen mener tydligvis at det var jeg som kjørte feil i rundkjøringen! (Noe jeg med 100% sikkerhet kan si at jeg ikke gjorde).

 

Akkurat der og da fikk jeg veldig lyst til å gjøre noe veldig dumt.

 

 

 

Irriterer meg også over enkelte eldre i trafikken. Greit nok at de ikke har verdens beste reaksjonstid og den slags ting, men det går da vel an å trykke inn gasspedalen slik at man i det minste ligger litt mer enn 30km/t under fartsgrensen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Akkurat det samme har skjedd med meg også, opptil flere ganger. Det er utrolig mange av litt eldre årgang, som gjerne har hatt sertifikatet i 30-40, og derfor tror vet at de har rett, selv om de overhodet ikke har satt seg inn i nyere ting som befinner seg i trafikkbildet i dag. Det burde vært noen form for oppdateringskurs hvert 5. år eller noe slikt.

Lenke til kommentar
Det burde vært noen form for oppdateringskurs hvert 5. år eller noe slikt.

Helt enig. Ikke bare "oppdateringskurs", men full førerprøve.

Som innehaver av (et hvilket som helst) førerkort er man forpliktet til å holde seg løpende oppdatert med nye trafikkregler, skilt og andre trafikale pålegg/forandringer som de bestemmende myndigheter auser ut.

 

F.eks "fletteregler" er visst et konsept som gikk hus forbi 100% av førerkortinnegavere. ("Jeg-kom-først-og-jeg-slipper-INGEN-foran-meg" er visst mentaliteten).

"Påkjøring i eget felt" er noe spesielt kjærringer og hattekaller ikke har forstått. Man har faktisk *ikke* spesiell vikeplikt, følgelig trenger man derfor *ikke* å stoppe for å slippe frem "alle" som ser ut som de kommer fra venstre.

 

Gamle gubber i lastebiler burde det vært skuddpremie på. De driter fullstendig i trafikklys, vikeplikt, trafikkregler og har ellers en generell gi-faen-mentalitet til §3 om å "ferdes aktsomt og hensynsfullt i trafikken".

 

Så tilbake til idiotene i traktor og anleggsmaskiner:

"Saftblandere" skal faktisk *ikke* stå på når maskinen ikke utfører arbeid. Altså skal de skrues av når maskinen kjøres fra "A til B". Bakovervendte hvite arbeidslys skal være SLUKKET når maskinen kjøres i trafikk. Faen, jeg skal ta med meg pistol og skyte ut alle lyspærer jeg ser på kjørende anleggsmaskiner. Tror jeg tar med meg "saftblanderne" også.

 

Så til alle de saupskoltene som ikke har skjønt konseptet tåke/kurvelys og tåkebaklys.

Men her svarer jeg med samme mynt. Jeg setter på -og beholder- fjernlysene til jeg har passert tullingene. Samme med tåkebaklys; "jeg-legger-meg-i-rompa-di-så-tett-som-jeg-tør-gå" (Sitat Øystein Sunde) og setter på fjernlys, som jeg beholder på til idioten har skjønt at tåkebaklyset skal skrus av, eller vedkommende kjører ut.

 

Nå, i tillegg som jeg har kjøpt en gammel "tanks" av en bil, så er jeg ikke redd for "platekontakt" heller. (Støtfangerne mine er av den gamle typen, laget av kanaljern). :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...