IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Del Skrevet 3. mai 2004 Jeg står og lager mat her, jeg har pelmet 4 egg oppi en kjele med 0.5 dl vann i, eggene er nesten helt dekket med vann. Så er spørsmålet, hvor lenge skal vannet koke før eggene er ferdige (hardkokt)? Takker for hjelp hvis den er rask nok! Lenke til kommentar
ratata Skrevet 3. mai 2004 Del Skrevet 3. mai 2004 6-7 min vil jeg tro bløtkokt er 4-5... Lenke til kommentar
IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2004 Jeg så akkurat på egg-esken, står 8-10 min for hardkokt. Men, det sto også at jeg skulle vente med å kaste egg oppi til vannet var begynt å koke. Hoppsann.. Kanskje de bare skal kokes i 7 min hvis de har vært oppi helt siden jeg satte kjelen på kokeplaten? Lenke til kommentar
IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2004 Oi, der sprengte det noe! Jeg har 3 egg igjen, får håpe de overlever og :/ Lenke til kommentar
Penneknekt Skrevet 3. mai 2004 Del Skrevet 3. mai 2004 Oi, der sprengte det noe!Jeg har 3 egg igjen, får håpe de overlever og :/ Lenke til kommentar
*Magnus* Skrevet 3. mai 2004 Del Skrevet 3. mai 2004 vent til det koker opp.. hvis du vil ha bløtkokt ta 5-6min å 9 - 10 min får hardkokt Lenke til kommentar
Suppelars2k Skrevet 3. mai 2004 Del Skrevet 3. mai 2004 http://forum.hardware.no/index.php?showtop...936&hl=koke+egg Lenke til kommentar
IntelAmdAti Skrevet 3. mai 2004 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2004 (endret) 3 sider! HAHAHAHAHAHAHA Status: 1 egg eksplodert. 3 egg sprekket. Tråden kan låses.. Endret 3. mai 2004 av Pycnopodia Lenke til kommentar
1234567890qwertyuio Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 Oi, der sprengte det noe!Jeg har 3 egg igjen, får håpe de overlever og :/ Pleier det å sprenge/sprekke noe når du og lager mat? Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 Prøv å putte litt løkskall, eller litt rødbetebiter/saft oppi når du koker eggene. Da får de kule farger på skallet Lenke til kommentar
PC^2020 Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 lkøk, da blir egget gult? PRøv grønn konditor. Og jeg har en fin side med matretter, sjekk lenka på signatur.. Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 (endret) Så vidt jeg kan se er siden din nede EDIT: Eller ikke Endret 4. mai 2004 av sluffy Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 HUSK! Legg alltid egget oppi vannet etter at det koker, på den måten sprekker det ikke Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 HUSK! Legg alltid egget oppi vannet etter at det koker, på den måten sprekker det ikke Hmm, høyrest ikkje så veldig logisk ut, skulle tru at når eit kjøleskapstemperert egg (ca 4grader) blir slepp i kokande vatn og brått varma opp til 100grader at det ville føre til at egget sprekk. Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 hvis du stikker hull på egget med sånn eggestikketing skal det ikke sprekke Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 HUSK! Legg alltid egget oppi vannet etter at det koker, på den måten sprekker det ikke Hmm, høyrest ikkje så veldig logisk ut, skulle tru at når eit kjøleskapstemperert egg (ca 4grader) blir slepp i kokande vatn og brått varma opp til 100grader at det ville føre til at egget sprekk. desverre men det er logisk Lenke til kommentar
enden Skrevet 4. mai 2004 Del Skrevet 4. mai 2004 hvis du stikker hull på egget med sånn eggestikketing skal det ikke sprekke DET er logisk Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå