Gå til innhold

hjelp meg litt med og få dama mi tilbake


Anbefalte innlegg

Mange gode klisjeer her ja, og endel stemmer såklart, men endel viser også hvor forskjell det er på jenter (og gutter).

 

Krangling er ikke sunt, å diskutere og være uenige og finne en løsning er sunt, å hyle og skrike og kalle hverandre navn og si ting man ikke mener er helt unødvendig.

 

Og det at jenter vil ha en mann, ikke en snill gutt. Med en mann menes rett og slett selvtillitt, en som er sikker på seg selv, som vet hva han vil, som setter ned foten når det er viktig for ham, og som har sitt eget liv utenom livet med deg. Men det er vel ingen jenter som IKKE ønsker en kjæreste som lager middag til seg, skriver søte sms'er en gang i blant og kjøper en rose til spesielle anledninger. Og man ønsker seg jo også en mann som tar oppvasken og blir med på familieselskaper. Så det har rett og slett noe med modenhet å gjøre, en som ikke er for barnslig, og som har bein i nesa.

 

Og det er vel ingen som ønsker seg en "slem" gutt som ikke bryr seg om deg og ikke er trofast og ikke respekterer deg.

 

Det der med hard to get er en lek som fort kan gå galt... vær deg selv. Innunder her kommer kanskje det med å sette krav, ikke tillate hva som helst, være med å bestemme, dele på å ta initiativ... og det er såklart viktig. Men hard to get, tja, om det betyr å prioritere kamerater noen kvelder i uken og ikke ringe og sms'e jenta døgnet rundt, ikke kvele hverken henne eller forholdet, så er det vel en bra ting å gjøre.

Endret av Vannjenta
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ligger i grenseland ting, og hva man definerer som å være slem, snill, hva som er krangling osv. osv, varierer fra person til person. Det er en forutsetning å forstå hva jeg mener, og i hvilke situasjoner. Er nok ganske enig med deg vannjenta. På noen områder, på andre ikke.

Dessuten synes jeg Klisjè er et dårlig ord å bruke på et sånt tema, hehe

Endret av Li1
Lenke til kommentar

Det gode gamle forslaget med å rett og slett be henne på med på kino slår vel sjelden feil da. Vær gjerne åpen for flere filmer, i tilfelle hun har sett den filmen du foreslår. Og så kan man jo gå og spise en is eller sånt etterpå, og snakke om filmen hvis samtalen går litt tregt... og takker hun nei, uten at du har foreslått en spesiell dag hun ikke kan eller en film hun allerede har sett, så er det vel et hint om at hun ikke er interessert i deg på den måten... (ikke at hun MÅ være forelsket om hun sier ja altså, man kan jo gå på kino med gode venner også).

 

Er du tøff ringer du, eller ber henne ansikt til ansikt. Er du litt mer pysete kan du jo sende en sms.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Kanskje tiden er moden for å gå på kino uten anstand? Blir liksom ikke helt det samme. Kan såklart være et hint, om hun tar med ei venninne, men hun kan også ha vært litt usikker og beskjeden... (Minner meg forresten om en episode fra jeg var yngre. Sikker på venninnen ikke er den som er mest interessert i deg?)

Lenke til kommentar

Det er naboen din, og jeg tror du har gått i klasse med søsteren ;)

 

 

 

Eple: Det er Kristine, hun som bor rett nedenfor deg (ned den lille bakken), søsteren heter Linn (tror jeg)... Tenkte bare at jeg skulle dele det med hele verden

Endret av sluffy
Lenke til kommentar

hey alle sammen.... noe jeg trenger virkelig hjelp til!

 

jeg har fått tilbake kontakten med hu jeg elsker, og som har dumpa meg.

hu sier at hu angrer på at hu slo opp og sånt...og hat hu elsker meg veldig mye, men jeg vet ikke om det er sant akuratt men jeg føler at det er sant... hu har type da, men hu sier at hu ikke føler noe for han! er bare keen på han... hu sier også at det gjør ikke noe om det blir slutt mellom dem...

 

jeg vil mer enn og ha henne tilbake rundt mine armer igjen, men jeg vil at hu skal bevise det for meg og få meg tilbake etter at hu har dumpa meg! hva må jeg gjøre? skal jeg bare treffe henne mer som hu vil og ha det hyggelig med henne..også se hva som skjer???

 

man lærer tross alt av sine egne feil......

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...