Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Pcer ser ikke hverandre i spill


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har 12 pcer som er helt identisk. WindowsXp home edition og nettverksinstillinger er helt like. Pcene ser hver andre i nettverket og det går greit å laste ned filer og slikt. Men når det gjelder lokalt spilling så er det bare 2 pcer av 10 som ser serveren, slik er det i alle spill. Eneste måten å koble seg mot serveren er ved å skrive ip adressen. :angry:

 

Og dersom jeg skal kjøre spillserver på en av de 12 pcer, så er det kun 2 pcer som kan gjøre det. Hvis jeg kjører server på de andre 10 da kan ingen av pcer å koble seg mot dem.

 

Bruker Rutern fra NextgenTel og 2 switcher. lokale ip addresser fra 10.0.0.2 og oppover. Har skrevet ip manuelt hjelper ikke. :no:

 

Hva kan det være for noe?

Takk for hjelpen. :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det er 2 switcher og 12 maskiner, ikke 10. Men 6 av maskinene er koblet på samme switch og de 6 andre er på den andre switchen. Så om det bare skulle virke innen samme switch, hvorfor virker ikke de 4 andre på switchen da?

Switchene er kloblet mot hverandre og jeg gjentar at det går an å se og laste ned filer fra alle pcer! Det er kun i spill de ikke finner hverandre. Kun 2 pcer fungerer riktig.

Lenke til kommentar

De 2 pcer er på samme switch ja og det er 4 til på samme switch å. Har prøvd å bytte om plass i switchen,samme problem. Disse 10 pcer ser ikke server i spillbrowser, i alle spill. Men dersom jeg skriver ip til spill serveren, da kobler de til uten problem. Men sammtidig dersom jeg kjører spill server på en av de 10 pcer så kan ingen av 12 koble mot dem, ikke en gang ved å skrive Ip.

Lenke til kommentar

Har du prøva å koble vekk den eine swichen? Prøv med 6 maskiner på ein swich. Om PCane ser kvarandre da, så har swichane litt problemer med å virke sammen...

 

(eg ser poenget ditt med at 6 maskiner på samme swich burde sett kvarandre, men du bør likevel teste)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...