Gå til innhold

Får ikke løs kjøler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
462 Kjøleren er vel P4.

Bare vri svakt fra side til side samtidig som du forsiktig drar litt i kjøleren.

478 er P4 (s478) ;)

 

Jibril2k; Jeg regner med du har fått med deg at skruene skal skrus inn, ikke ut for å ta av kjøleren? (Det må du vel ha gjort, siden du har satt den på.)

 

Bare skru skruene helt inn... går ikke kjøleren lett av da bruker du en skrutrekker eller noe til å vippe ut festebrakettene.

Lenke til kommentar

Hehe, det som er problemet er vel det at det er så sinnsykt trangt på hovedkortet.... nesten ikke plass i det hele tatt :( jeg var redd for at jeg skulle brekke noen av kondensatorene når jeg satte på kjøleren... Men jeg får bare prøve mer... Men det er så kjedelig å drive å mekke på det, istedet for å sitte på maskinen ;)

 

Ingen grunn til å skyte seg heller veritas... Ingen er perfekte ;):p

Lenke til kommentar
Jeg satte på ny kjøler i stad... Men så kom jeg på at jeg hadde glemt å feste tempereratursensoren, men jeg fikk ikke av kjøleren igjen :(:angry: Jeg tør ikke å ta i for mye heller, da jeg kan knuse kjernen... Men hvor stor er egentlig sjansen for å knuse kjernen?

Sjansen vet jeg ikke men jeg vet om en metode som hjelper.

Da jeg skulle ta av chipset kjøleren på den gamle maskinen min brukte jeg mors hårføner, det gikk som smurt. Et min med hårføner og den løsner av seg selv...

Vet ikke om dette fungerer på cpukjøler, men du kan vel prøve? Det kan ikke ta skade? (Har ihvertfall ikke tatt skade her).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...