Gå til innhold

Dere som spør etter cracks..


Anbefalte innlegg

En tinge jeg finner merkelig er at dere som spør etter crack aldri er nye på forumet. Den som spør har alltid masse innlegg fra før og har vært registrert her lenge, og da finner jeg det merkelig at dere ikke har fått med dere den strenge linjen som blir ført på sånne spørsmål her inne.

 

Slutt å spørre etter crack, hvis man bruker 1 min før man skriver innlegget vil man skjønne av de låste emnene at det ikke er noe poeng. Det finnes nok av steder der man kan laste ned både det ene og det andre, men å spørre etter det her inne er meningsløst.

 

På gamer.no er no-cdpatch akkurat det samme som en crack. Om det er riktig eller ei finnes det 3214654 poster om, så mener du noe om det så sleng deg på en av dem.

 

Alstå, SLUTT og spørre etter cracker, reglene her inne kan dere ikke gjøre med likevel. Hvis dere ikke liker det må dere finne et annet forum.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det gjelder ikke hva som er lov i Norge eller ikke.

 

Det som gjelder, er enkelt og greit retningslinjene til forumet.

 

Så lenge de kjører null toleranse på ting som er i grå sonen har de ikke noe å frykte fra myndigheter osv.

 

Dette har i hvertfall ikke jeg noe problemer med å overholde.

Lenke til kommentar
har det ikkje vore ein eller annan rettsak der linker til programmer som f.eks. kazaa paa nett-aviser blei konkludert at det er lovlig. Saa eg forstaar ikkje at linker paa forum skal vere ulovlig da

Fordi vi ikke ønsker det. Hvis vi ikke vil at dere skal linke til steder som selger kniver, så kan vi forby det også, hvis vi vil. Hvorfor diskutere dette egentlig? Hvis dere på død og liv må linke til slike siter, så finnes det sikkert millioner av andre forumer dere kan gjøre det på. Hvis dere derimot ønsker å snakke om en av en million andre 100% lovlige emner, så er dette forumet en fin plass å boltre seg på. Verre er det ikke. Videre diskusjon rundt vår avgjørelse tas til [email protected], eller her: http://forum.gamer.no/index.php?showforum=179

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-10579

Noen har vel lyst på ferie, eller føler et behov for å forklare for alle andre _hvorfor_ slikt ikke bør/skal være ulovlig osv.

 

Her er det en null-toleranse for det, så hvorfor i det hele tatt forsøke å drøfte det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...