Gå til innhold

Redigering av verktøy-linjer


Anbefalte innlegg

Har nettopp fått fjerna den ieSearchbar dritten, men har et problem i etterkant, jeg får ikke endra/redigert verktøylinjenen øverst i nettlesern, når jeg høyreklikker så er det der man kan hake av "grå bakgrunn", det vil si at jeg ikke får gjort noen endringer, noen som har en løsning ??

Håper dette var rett forum...?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jo jeg har akkurat det samme problemet. Vet ikke helt når de skjedde, oppdaga det bare når jeg skulle forandre på den, men tror kanskje det var etter at jeg oppgraderte messenger med ny plus! -> den hadde en søkebar som la seg til, men er usikker på om det var da. Utrolig irriterende uansett. Får ikke reparert det heller, uansett hvilke innstillinger jeg tukler med. Noen som kan hjelpe oss? :roll:

Lenke til kommentar

Det eneste forslaget jeg har fått, er å innstallere bortimot alt som finnes av anti-spyware programmer, men hadde håpa å slippe dette alså :(

 

Værste er jo at det ikke bare er nettleseren, er jo samme greiene når en skal åpne hvilke som helst mappe på maskinen, alle verktøy-linjene er fullstendig låst, fryktelig frustrerende dette her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...