Gå til innhold

Hvilken telefon har du vært mest fornøyd med?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
T65 må være den jeg har vært mest fornøyd med. Den tålte også alt. Irriterer meg bare at jeg ødela den for å få ny mobil.

Enig med den... Jeg drev og kastet min fra 4 meters høyde, men den virket likevel. Til slutt klarte jeg å ta livet av den ved å pælme den i asfalten en del ganger.

Lenke til kommentar

Jeg har vært svært fornøyd med alle mine telefoner nevnt nedenfor. Men! De som har fungert 100 % (!) problemfritt, er faktisk mine "gode, gamle" Nokia'er!

 

Modell (alder)

 

Nokia 6600 (4 mndr) - Allerede inne til sin første service. Har pr. i dag tatt 14 dager på service(!). Årsak: No-knappen fungerer dårlig. Ellers kongetelefon!!

 

Ericsson T68m (2 år, 3 mndr) - Stort sett uten tekniske problemer, men har vært inne for blåsing av støv i displayet 4-5 ganger.

 

Nokia 3330 (2 år, 8 mndr) - aldri ett eneste problem! Fremdeles som ny!

 

Nokia 3210 (4 år) - aldri ett eneste problem! Fungerer fremdeles utmerket! Har i mine øyne eldret veldig bra. Telefonen er velbrukt, men ser nesten ny ut.

 

Den gamle Bosch'en var det en del problemer med, måtte bl.a. bytte tastatur flere ganger, da teksten raskt ble slitt vekk ved bruk. Min første mobil, Ericsson GA628, var ikke så gæern, og tålte mye, men den eksterne antennen var veldig utsatt.

Lenke til kommentar

Helt klart at SX1 er den beste telefonen som er å få kjøpt i dag. Hvorfor? Fordi man får en nydelig, høyoppløst skjerm, minnekort, MP3-spiller, radio og Symbian i en og samme enhet. Finnes ikke noe annet produkt på markedet i dag som kan matche det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...