Gå til innhold

Hva betyr nicket ditt?


SirHartge

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 7 måneder senere...

Creature = Skapning\dyr\ i noen tilfeller monster.

Canis = Latinsk. Canis er en undergruppe i familien Caninae, og er betegnelsen på hunder (Canis Familiaris) og ulver. (vanlig grå ulv = Canis Lupus).

 

Nicket mitt betyr med andre ord "Skapning-Ulv\Hund" (personlig foretrekker jeg ulv :p )

 

Har ikke noen eksagt grunn til at jeg bruker dette nicket. Jeg bare begynnte med det for litt over ett år siden da jeg begynnte på Spray Chat... siden har lissom dette nicket vert en del av meg.

 

Kan og nevne at Ulven blir i enkelte troer sett på som en veileder.

Jeg tror neppe jeg har ledet noen andre men, dette har en rar betydning for meg som jeg ikke helt har funnet ut av selv... :ermm:

 

Jah, thats the story about my nick... :roll:

Lenke til kommentar

Nicet mitt har egentlig oppstått av sprø intern humor blant venner. Vi hadde en periode, har den forsovit ennå da vi digget dverger. Delevis pga av at jeg (og fasces) var ganske korte før, og vi hang med ganske høye folk derfor ble vi kalt dverger. Og på et LAN så fant vi ut at den perfekte jobben for meg var å være, ja et kaffebord! :green: Litt sprøtt, men som sagt er det intern humor og det er ikke stygt ment mot dverger

 

Jeg pler vaneligvis kallle meg MailmaN, men jeg klarte å glem passordet til den accounten.... :(

Lenke til kommentar

Det Dvergiske Kaffebord er etter min mening det stiligste og mest originale nicket på forumet.

 

Mitt eget nick er en Spansk versjon av kallenavnet mitt. Inspirert av ett innslag i tv serien "Alias Smith and Jones" hadde jeg det moro med å lage lange Spanske aristokratiske navn, f.eks. Juan Carlos Corridores Paco-Rabanne y Jose'.

Etter det begynte en kammerat å kalle meg el-asso så jeg valgte det da jeg registrerte meg her.

Lenke til kommentar

FiskePinna peker ganske riktig på nasjonalretten fiskepinner. Har aldri syntes fiskepinner er voldsomt godt, men har etterhvert fått en forkjærlighet for fiskepinner. Det begynte med at en av Espen Eckbo's figurer (som var 28 år og bodde hjemme) spurte hva de skulle ha til middag : "Fiskepinner". Også Asbjørn (nissene på låven /tonight) har vist seg å være glad i fiskepinner.

 

Synes det er bra med enkle og greie nick som KansasKen, FiskebolleFrank, BananBjørn og SprengtTorsk. Er meget lei av meningsløse selvforhelligende nick som "UberHaXXorG_O_D1337_AMDRULEZ". Da er det bedre å kalle seg Kevin_fra_Kløfta. Kåre_Kongsvinger. Benny-Betong. Keep it simple. Vel det får holde.

Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg mye over megsjøl for at jeg bare MÅ ha innvikla "skjulte" meninger og sammenhengende tema på nickene mine. Men det er ett resultat av at jeg i lange tider brukte arda som betyr jorden på Quenya, men etter at Ringenes Herre tok fullstendig av og mista sjarmen, så er det så mange andre som kaller seg det også.

 

Og nå klarer jeg desverrre ikke å bli enig med meg sjøl om ett godt nick, så jeg skifter litt framogtilbake. Stort sett har jeg en tendens til å gi meg nick med dårlige menneskelige egenskaper, i protest mot at veldig mange gir seg sjøl superegenskaper og skryter seg opp i skyene.

 

dork var rettogslett fordi jeg skjønte rimelig godt at ALLE andre her på forumet var eksperter og jeg er en no-good noob. Dette er det eneste stedet jeg har brukt dette nicket.

 

Jeg har en sovesykdom som påvirker livet mitt VELDIG mye, derfor bruker jeg mye nick som går på soving: sleep_mode, sovepose, snoozepose (norsk-engelsk ordspill både på snoozeknappen på vekkeklokke, sovepose og at jeg bruker portionsnus (snuspose).

 

Videre på snuffbox, snuffer (snus). Dette har jo da gitt meg assossiasjoner til mine yngre dager da jeg dreiv med dop: snorter (dobbelbetydning på å snårte pepper, og betyr at noe er kjempeflott, veldig fint på engelsk), sjobbong, shebang, shubba, sjobba, (forskj varianter av navnet på en sammenrulla avis og brukerutstyr for hasjrøyking (for de få som ikke veit det fra før)).

 

snotrag (snytefille), snotty (snørret, nesevis), filth (snusk), mouldy (muggen), grumpy (gretten)

 

Bl.a av ovennevnte sykdom har jeg hatt trygd i noen år, og folk påstår at jeg er snylter fordi dem ikke forstår sykdommen, så jeg har begynt å bruke: moocher, freeloader, sponger. Men jeg gikk vekk fra freeloader da jeg fant ut at det var et populært og dårlig danceband som heter det. Mange andre på nettet som heter det også.

 

Jeg er mest glad i sovepose og snoozepose, de beskriver meg så godt..

 

(fatter ikke at jeg alltid må skrive så omfattende)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...