Gå til innhold

Ny mac til en venninne


Anbefalte innlegg

En venninne av meg skal ha seg ny mac, og jeg lurte på hvor jeg burde kjøpe? Hun er ikke så kravstor av seg, men har nok av penger for å si det slik. Dessuten spurte hun om jeg kunne få den i rosa til henne :p

 

Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg skal lete, www.apple.no sa lite om fargen på maskinen, jeg fant i hvert fall ikke :no:

 

Takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal kunne få tak i forskjellige "skins" til iBooken. Dette er noen klistermerker som man kan feste på baksiden av skjermen. De skal ikke etterlate seg rester av lim heller..

Du får bestillt dem på MacSkinz, men det ser ut som om den siden er nede for øyeblikket pga av stor pågang..

Vil tippe de også har en skin i rosa..

 

-jostein

Lenke til kommentar
Vet ikke hvor du bor men Japan Photo ved Egertorget i Oslo har et bra utvalg av macer, prisene er litt dyrere enn Apple Store men ikke store forskjeller.

Er vel bedre og kjøpe i en Norsk butikk for da kommer du innenfor Norsk Kjøpslov :yes:


btw :

kom nye powerbooks og ibooks i går, får du med den nye kule iLife pakka oxo :thumbup:
Lenke til kommentar
Jeg ville ikke anbefalt et levende menneske en Mac, ihvertfall ikke en brukt en, men den rosa der var faktisk ganske snasen... En sånn en kunne jeg godt å ha tenkt å eie. I hemmelighet. (Rosa laptop generelt, derimot, hadde jeg aldri trengt å skjule.)

Finnes det i det hele tatt rosa laptoper direkte fra fabrikk? Det hadde vært noe :)

Lenke til kommentar

gud bedre hva skal så den unge damen med en mac av alle ting.. ;) jeg kan ikke forstå det men greit nok du kan jo altids lufte for henne at det fins syke pcer der ute fra alianware :p som jeg heller ville ha valgt

 

 

ps det er ikke fordi jeg ikke har vært borti mac jeg bare hater det.. hate hate hate.. sterkt hat. mot mac

 

har selv en g4 har hatt diverse powermacer men ingenting slår en skikkelig go gameldags pc.. :thumbs:

Lenke til kommentar
Er vel bedre og kjøpe i en Norsk butikk for da kommer du innenfor Norsk Kjøpslov :yes:

Det gjør du uansett, også den norske delen av apple store må forholde seg til denne når de selger i Norge. Dessuten er ikke Apple Store kjente for å yte dårlig service ved bytte, returer etc.

 

I Stavanger har vi egen macbutikk, den har adresse www.macbutikken.no, tror de sender også(sikkert pr telefonordre), men de har ikke noe nettbutikk i den forstand.

 

Forstår heller ikke at noen er veldig i mot Mac, greit nok; de er relativt dyre og tar ikke windows software direkte. Men ellers er jo OS X basert på FreeBSD/UNIX etter det jeg vet, så det finnes MASSE programvare. Skulle jeg kjøpt ny bærbar i dag, ville jeg kjøpt en mac, de er overlegne omtrent alt jeg har sett av x86 baserte bærbare, med hensyn til batterilevetid, bærbarhet(størrelse/vekt uten knøttskjerm) og ikke minst design(liker både ibook og powerbook, men sistnevnte har metallboks.. bra). Personlig bruker jeg ikke min bærbare til spill, men det er i tilfelle det eneste ankepunktet jeg kan finne, dvs at det ikke finnes samme utvalget til mac + man får ikke brukt de gamle spillene :) Virtual PC eksiterer vel for MAC, men er vel neppe noe å satse på mht spill.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...