Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Venner av Amerika.no

 

Er det her en seriøs side, eller er det en sånn side som de krstne ekstreme sidene folk lager for tull?

 

Jeg leste litt på den, og mener slike ting som: "We stand firmly by you in fighting terrorism" bare kan være ond sarkasme...

Jepp, dønn seriøs webside for oss som digger USA. Legnignen til webmaster er også krafig blåruss, sjå - ein webshop!

Ellers er dette min "lille blåe": http://www.venneravamerika.no/faq.html

 

Min helt nr 2 etter Moshe Dayan :cool: :

sirkus1.jpg

*KysSeÅklemMePåMrKapitaliztManAzz!*

 

Jeg er takknemlig for alle de fantastiske nyvinningene amerikanere har stått bak innen vitenskap, teknologi, medisin og næringsliv.
Hver gang dere trykker med mustasten eller på tastaturet bruker dere en amerikansk oppfinnesle og formidler ameriaksnke verdier. Noe å tenke på. Endret av FiskePinna
Lenke til kommentar

Dette er en side jeg liker. Jeg donerte penger for en uke siden. Vurderer også å kjøpe en golfskjorte for å vise min støtte.

 

Ganske riktig, Normann står bak Walk for Capitalism. Er dette egentlig noe værre enn at Petter Nome står bak "ingen krig"-projektet?

 

 

Nei, jeg er virkelig glad og stolt over at vi ihvertfall er noen nordmenn som stoler på USA. At den norske siden i tillegg er den første av "friends of america"-sidene, det gjør meg stolt!

 

GOD BLESS AMERICA!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990
GOD BLESS AMERICA!

 

Hvorfor det?

 

De har det da greit synes jeg, det er mange andre som trenger blessing...

Herregud da mann. Så klart er det mange andre som trenger det, men det skal jo ikke forhindre noen å si det for USA for det...

 

Er ikke spesielt begeistret over slike organisasjoner... selv om det er fint å se at noen i Norge liker USA, haha.

Lenke til kommentar

Her kommer det jeg ikke skjønner med folkene som støtter opp om det der! De skal "motkjempe" alle antiamerikanske holdninger, men betyr dette å motkjempe de som grunner i fakta også? Betyr dette at dere vil godta alt USA gjør med et blindt øye? Ifølge organisasjonen så virker det nesten slik!

Lenke til kommentar

Nå finnes det hundrevis av organisasjoner som fremmer samarbeid mellom Norge og USA, i tillegg til politisk, økonomisk og militært samarbeid på mellom-statlig nivå. Norge er mye nærmere knyttet til USA enn mange andre europeiske land. Dette har vi tunge tradisjoner for. USA er vår fremste allierte, og jeg ser lite som kommer til å endre det de nærmeste årene.

 

VAA ser mer ut til å være en (ungdoms-)politisk organisasjon. Jeg så kanskje for meg at den handlet om ny-liberalisme, men den ser mest ut til å handle om Midt-Østen. Den handler i alle fall knapt om grunnleggende bånd som knytter Norge og USA sammen.

Lenke til kommentar
Hver gang dere trykker med mustasten eller på tastaturet bruker dere en amerikansk oppfinnesle og formidler ameriaksnke verdier. Noe å tenke på.

Og hver gang du flyr i et jetfly, setter du i stor grad din lit til teknologi i stor grad utviklet i Nazi-tyskland under Andre Verdenskrig. Jeg ser deg ikke hoppe og danse av den grunn, og bra er det.

 

Ja, USA har gitt verden en stor mengde viten og teknologiske fremskritt, men det gir dem absolutt ikke noen rett til særstilling.

Lenke til kommentar

Tja, du vil vel at jeg skal svare Tyskland. Men det er jeg ikke sikker på. Sovjet kunne f.eks ha tatt en helt annen retning. Vi kan forresten takke både USA og Sovjet for at vi er et fritt land i dag.

 

... og det gir FREMDELES ingen grunn til at vi skal godta villmannoppførsel fra landet. Jeg har stor respekt for USA som nasjon og foregang innen teknologi og andre felter, jeg har IKKE respekt for det amerikanske styre, især utenrikspolitikken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...