Gå til innhold

Ernie85 ble sparket idag


bjaa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm.. okei. Trodde overskudet ble gjevnt fordelt, det er da også reklame på amotor, er det ikke? :dontgetit:

Uansett har det vært reklame der, og det står nå tomme reklameplasser. Hvem fikk i tilfelle de pengene? :hmm:

Det var ikke noe overskudd å fordele. Når det gjelder den reklameavtalen var den så vidt jeg forstår i størrelsesorden <1000,- kr. Dessuten ble visstnok aldri fakturaen sendt ut av han som da var ansvarlig for Amotor.

Lenke til kommentar

Merkelig at det skjedde på akkurat den siden da, og ikke en av de ørten andre. Gamer.no har jo fått et skikkelig bra rykte på nett, det er en av de beste sidene på dette nettverket. Mulig det ble litt pes da amotor har lite med resten av nettverket å gjøre, rent fagmessig.

Lenke til kommentar

Jo mer jeg leser, jo mer overbevist blir jeg om at dette absolutt ikke burde løses på et forum. Interne saker bør forholdes interne.

 

Litt synd dersom @motor legges ned, men at ledelsen er redd nettverket skal bli dratt med i et mulig dragsug, kan jeg skjønne.

 

Det skal bli spennende og se hva som skjer fremover. Men jeg håper mest på at hw-ledelsen tar skikkelig tak i problemene, og sørger for stabilitet fremover.

Lenke til kommentar

Hvis dere ikke klarer å holde styr på Siten så kan dere jo likse godt legge den ned ..

denne hele saken har skadet Amotor mer enn dere aner

Få hvis noen på forumet vil lese tester eller nyheter ..

det siste jeg leste på amotor var nyhetene fra New zealand .. men nå er ikke Rally "avdelingen" der lenger ..

huff

Lenke til kommentar
Og amotor skal nå få tak i skyline osv? Høhø...

Du må gjerne holde deg saklig dersom du kan det.

 

Jeg skriver for @motor innimellom, og har vært med siden starten. Har akkurat vært litt off-season (vinter!) men det blir mere til sommern. Dersom @motor forts blir driftet.

 

@motor skal ikke skaffe Skyline, det har jeg. @motor skal ikke skaffe RX7, det har jeg. Dersom interessen var til stede var meningen å publisere en artikkel den første i hver mnd hele sommersesongen, og kanskje på vinterstid.

 

Til info bare.

 

Edit; For at ikke tråden skal handle om fremtidige artikler, bes interesserte ta dette opp på @motor-delen eller på pm til meg. Men ja, jeg har både rx7 mkIII og Skyline R32 GTR på hånden.

Endret av drkaos
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...