Gå til innhold

Ernie85 ble sparket idag


bjaa

Anbefalte innlegg

Hallo

 

Ernie85 ble sparket idag fra sin stilling i amotor idag. Han ble også sparket fra forumet .. ikke bare mistet han moderatorstatus, han ble bannet herifra.

Han ble sparket av Martin fordi han spurte om noen spørsmål om hvorfor de ikke reagerer på Torstein (amotor's redaktør). Torstein har drevet amotor til helvete for å si det mildt. Martin vil såklart ikke miste Torstein, han jobber jo også som salgsjef/annonseselger for hardware.no (tjener jo ca 25.000 i måneden + profitt av salget), så han valgte heller å sparke Alf Henrik fordi han reagerte på Torstein's behandling av bilene under test OG uforsvarlig kjøring for å nevne noe... Hva syns dere om dette? Er det tilfeldig at mange "forlater" amotor tro?

 

Er så synd at hardware.no tar feil person her :(

Får håpe dere engang innser hva dere har gjort...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har skiftet mening fra å ønske å vite alt, til å mene at de bør rydde opp selv. Så lenge alt er til våres beste, altså vi ikke taper noe på deres interne strider gjør det meg ingenting. Men når folk som er gode moderatorer/medarbeidere forskjellige steder blir sparket uten åpenbare grunner (hverfall ikke som er offentliggjort), og dette forde de (tydligvis) har prøvd å forbedre/rette opp feil som blir gjort virker dette litt for dumt.

 

Kanskje lederne for HW.no nettverket bør tenke på ryktet til de forskjellige delene i nettverket også...

Lenke til kommentar
Hallo

 

Ernie85 ble sparket idag fra sin stilling i amotor idag. Han ble også sparket fra forumet .. ikke bare mistet han moderatorstatus, han ble bannet herifra.

Stemmer.

Han ble sparket av Martin fordi han spurte om noen spørsmål om hvorfor de ikke reagerer på Torstein (amotor's redaktør).

Dette er riv ruskende feil. Du kjenner ikke til alle fakta i denne saken. Sist jeg var innblandet i amotor-diskusjonen var det i allyse-saken, og der kjente jeg ikke til alle fakta. Denne gangen kjenner jeg derimot til de fleste fakta, hvertfall nok til å forstå hvorfor Ernie85 ble sparket. Jeg har fortalt litt om dette her: http://forum.begin.no/index.php?showtopic=233738&hl=.

 

Torstein har drevet amotor til helvete for å si det mildt.

Hvem som har drevet hva hvor her har jeg ikke noen særlig kjenskap til.

 

Martin vil såklart ikke miste Torstein, han jobber jo også som salgsjef/annonseselger for hardware.no (tjener jo ca 25.000 i måneden + profitt av salget),

Hvor tar du dette tallet fra? Er det noe du finner på? Torstein er ansatt sammen med to andre selgere nå nylig.

 

så han valgte heller å sparke Alf Henrik fordi han reagerte på Torstein's behandling av bilene under test OG uforsvarlig kjøring for å nevne noe...

Det er ikke derfor Ernie85 ble sparket. Som jeg har fortalt før ble han sparket fordi han, mens han var moderator og jobbet for amotor.no systematisk gikk inn for å ødelegge for amotor/hw.no-nettverket. I diskusjonen rundt hans avtredelse ble det også fremsatt en del trusler fra hans side som gjorde at ledelsen valgte å stenge hans forumkonto.

 

Hva syns dere om dette? Er det tilfeldig at mange "forlater" amotor tro?

 

Er så synd at hardware.no tar feil person her :(

Får håpe dere engang innser hva dere har gjort...

Som jeg sa i den andre tråden, at dere vil diskutere allyses avgang kan jeg skjønne, da dere ikke vet at galt han har gjort. Når det gjelder Ernie85 har dere selv sett hvordan han har oppført seg offentlig. I tillegg til dette har han fremsatt en del trusler mot hardware.no via mail.

Lenke til kommentar
Litt mistenkelig at flere og flere forlater amotor ja, men det er vel ingen vits i å spekulere uten å ha alle fakta på bordet? Blir bare enda mer krangling av sånt...

Amotor er for tiden stort sett et kaos av konflikter. Jeg er enig med deg, jeg synes ikke det er noen vits i å spekulere uten å ha alle fakta på bordet. Problemet er at mange brukere krever å få vite alle fakta, noe vi rett og slett ikke kan gå ut med helt uten videre.

 

Hvorfor? Først og fremst av hensyn til allyse. Ernie-saken ligger såpass oppe i dagen allerede at det ikke er stort å skjule.

Lenke til kommentar
Torstein har altså kastet ut de mest produktive i amotor.

Det var Martin som kastet ut Ernie85, helt uavhengig av Torstein. Torstein er oppegående nok til å skjønne at det ville skape storm hvis han kastet ut Ernie, da dette ville være å kaste bensin på bålet. Men slik Ernie85 har oppført seg kunne ledelsen rett og slett ikke lenger la han være en del av hw-nettverket.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...