Gå til innhold

matrix 4?


P|zZa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det hadde nesten vært bra om det kom ut en firer. The almighty "The Matrix" hadde da blitt redusert til en mager sequel flopp. Noe som passer meg fint. :D

 

Ikke for det, jeg liker Matrix filmene. God underholdning.

Men jeg ser ikke på de som bibler, som jeg vet mange andre gjør.

 

Spesielt eneren, kanskje? Den er "bibel" for mange. :yes:

Lenke til kommentar

Matrix trilogien er egerntlig avsluttet, men den er åpen for en fortsettelse så det er faktisk godt mulig at 4 også kommer. Det hadde vært no det! :yes: *Gnir seg i hendene og håper*

 

(Lette litt på nettet etter "trailere" men det er nok bare fake ja, Fant noen som var postet 2. april og sånnt her og der...Etterslep fra 1.april vil jeg tro)

Endret av Hoax
Lenke til kommentar
så nettopp en trailer av "Matrix_4-The_Matrix_Reentered"..er dette bare en kødd eller?

 

der stod liksom at den kom til desember..

 

tviler på at det er riktig da..men tenk da!! fått vite litt mer :thumbs:

hadde ikkje lagt me på rygg å nekta nei :D

4`ern kommer nok men dem må nesten få lov til å bli ferdig med manuset først ;)

Lenke til kommentar

Ja, de "oppfant" en masse kule greier i Matrix, som de så bare brukte til døde i de andre filmene. Sier jeg som har alle filmene pluss Animatrix på DVD. Jeg har aldri sett på Matrix som noen form for bibel, men vanlig action underholdning.

 

Når dere snakker om sånn "bibelsk film"... si meg.. hvorfor nevner dere ikke LOTR... med alle supergeekene som flyr rundt i kostymer og messer de nøye innlærte replikkene, de som betaler en formue for en dårlig kopi av manuset, for en tåpelig og glorete harry ring, lekedokker og gud vet hva. Det er liksom helt greit?

 

*føler hele forumets onde blikk på seg*

 

Oops.. :green:

Lenke til kommentar

Jeg synes det er vanskelig å finne en god sience fiction film, Matrix trilogien har kommet med enormt mye bra.

 

Å si at dere ble skuffet over 2'ern og 3'ern er helt på jordet...Hva hadde dere forventet da? Sett veldig mange lignende filmer før kanskje så dere visste hvodan det skulle gå? Hvor ble det av poenget som forsvant? Man går og ser en film for å se den, ikke for å kreve at filmen er akkurat sånn som du ser den for deg.

 

Om ikke handlingen er 100% så sett blikket på det som faktisk skjer på lerretet,en haug med effekter, fart og spenning. Det bør være nokk av dette for alle som ikke er FOR kresene.

Lenke til kommentar

æsj, det er nok nå! Den første filmen var ganske kul, men de to andre var helt bånn i bøtta. Det virker som brødrene er mer opptatt av å lage en Matricx film enn å lage en god film. Og Hoax-en haug med effekter, fart og spenning er ikke nok til å lage en god film. Jeg er enig med at du går å se en film for å se den, men det må da være lov å uttale seg kritisk til den? Hvis man ikke syns at action er alt som trengs for å lage en ny film, eller at budsjettet er lik filmens underholdningsverdi, syns jeg man burde få lov til å si det. Den første filmen hadde de nyvinnende effektene, det kule skriptet og en Keanu Reeves som ikke så ut som han ventet i kø utenfor en pølsebu. De to andre hadde de samme effektene (som etterhvert har blitt standard i filmer) ganger fire, et pompøst og oversymbolisert skript, masse "filosofisk" dialog og en Keanu Reeves som så ut som han ventet i kø utenfor en pølsebu. For min del, går jeg for den første.

Endret av Bobby_Brown
Lenke til kommentar

Hei, traileren ligger her:

http://geiri3d.klaki.net/archives/000188.html

 

Men jeg kan si med 100% sikkerhet her og nå at det der ikke er en film som du vil se i den formen der. Det er to filmer klippet sammen til en trailer. Med klipp fra de orginale Matrix filmene og en japansk film som heter Casshern, som du kan lese om her: http://www.casshern.com/

 

Men det positive er at Casshern ser utrolig rå ut og er noe man virkelig kan glede seg til.

 

Men det som kommer er jo et Matrix dataspill som skal plukke opp storyen etter siste Matrix filmen. Dette er et Massive multiplayer online spill.

 

Nå til noe mer alvorlig til dere som poster her. Dere må være litt mer kritiske til kildene og kanskje anstrenge dere litt med å finne ut hva som skjer. Jeg hadde aldri hørt om denne Matrix reentered. Min første mistanke var at det enten var et dataspill eller noe tull. For ingen her ville sett en Matrix 4 film trailer uten at det hadde vært postet på steder som giochannel..eller tilogmed nevnt på TV2 nyhetene sekundte en presse melding var sluppet. Så jeg gjorde det jeg kunne. Jeg søkte rundt på googel etter info. Da jeg fant traileren så jeg med engang at det var klipp fra Casshern. Jeg hadde sett traileren av den for en mnds tid siden.

 

Så for dere som slenger dere på med ville spekulasjoner bare for mororskyld og dermed bygger opp under rykter...gjør litt research..det tar 2 minutter!!

 

Men nå er det ihvertfall etablert. Matrix 4 eksisterer ikke, og trailere en en spøk.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Gleder meg til Matrix IV og V osv. Og selvfølgelig de medfølgende mobiltelefonene, hattene, stolene, lysekronene, solbrillene, sengesettene og hvem klarer seg uten en "lifelike inflatable Keanu Reeves. Used during the filming of most scenes in Reloaded and Revolutions".

 

[/hmpf-mode]

 

Håper at Matrix nå er et dødt tema og av vi kan om et par måneder mimre tilbake på godfilmen M-1 og ignorere resten.

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar
så nettopp en trailer av "Matrix_4-The_Matrix_Reentered"..er dette bare en kødd eller?

 

der stod liksom at den kom til desember..

 

tviler på at det er riktig da..men tenk da!! fått vite litt mer :thumbs:

hadde ikkje lagt me på rygg å nekta nei :D

lol.

døde ikke han Neo da???????

i alle fall døde trinity :(

Lenke til kommentar
så nettopp en trailer av "Matrix_4-The_Matrix_Reentered"..er dette bare en kødd eller?

 

der stod liksom at den kom til desember..

 

tviler på at det er riktig da..men tenk da!! fått vite litt mer  :thumbs:

hadde ikkje lagt me på rygg å nekta nei  :D

lol.

døde ikke han Neo da???????

i alle fall døde trinity :(

Svar helst på siste posten, og ikke den første...svarene under som du ikke har lest kan sette din post i et...tja..."god dag mann økseskaft" lys.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...