Gå til innhold

Ny series 60/uiq telefon


Anbefalte innlegg

Halla..

 

har spinket og spart til ny telefon i en tid nå. Håper å få litt hjelp av folk som har erfaring med forskjellige telefoner. Har en liste med et par musst.

 

- Symbian/uiq system

- Bra kamera med video åff cårse

- Et stort pluss med MP3 spiller.

- pris!! Helst en under 5k

- Bør ha relativt ny teknologi

- Helst 65 000 farger

- Masse fete programmer du kan laste ned.

 

 

Batterilevetid og hvor stor telefonen er spiller ingen rolle bare den funker über.

 

P800 er jo ganske gammel nå, men kan den hamle opp med nye telefoner? Er jo ekstremt billig pluss at den er spekket med funksjoner. Litt stor og stygg er den jo, men er den verdt pengene? Kan den stå i rekke med 6600, SX1 eller har den for gammel tenknologi?

 

Kommer noen gang sendo x til å komme til norge!?

 

Gjør heller ingenting å vente omtrendt en måned hvis det kommer ut en fet en.

 

Takker for svar :thumbs:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Leste nettopp amobils test. De mente at skjermen ikke var av den beste typen pluss at telefonen hadde liten prossessor og vanskelige knapper. Ellers liker jeg ekstremt godt mp3 spilleren og prisen. Dumt at den heller ikke har themes.

 

P800. Noen som kan si noe om denne kontra 6600? Hva ville folket valgt? Er jo billig også. Et stort minus med den er jo at den har sinnsykt dyre minnekort!

Lenke til kommentar

Av 6600 og P800 ville jeg nok ha valgt P800. Det er fordi at du ser det som et stort pluss med en bra mp3 spiller. Det har denne telefonen :) "Men den har jo bare 4096 farger da!" Ikke fortvil denne skjermen er IKKE dårlig, den er omtrent like bra som SX1 sin 65 000 fargers skjerm. Dessuten er skjermen på P800 MYE større!! Det er jo det som teller :thumbup: Jeg har hatt både Qtek 7070, P800, 6600 og nå SX1...

Den jeg har nå er den jeg har vært mest fornøyd med, men det er fordi at jeg har lyst på en telefon med mp3 spiller av god kvalitet. Jeg hadde ikke byttet bort min P800 hadde det ikke vært fordi den ikke har T9 ordliste. Det ser jeg på som et "must". Det irriterte meg mest med denne telefonen. Bortsett fra det var telefonen alle tiders bra!

6600 har meget bra skjerm, det beste tilfellet jeg har sett av de som er på markedet idag. Men derimot lyden på 6600 er helt uff og uff :no: Ellers er denne telefonen i prinsippet "lik" SX1 bortsett fra tasteoppsettet da.

 

Men siden du har 5k å bruke på en mobil. Så gå for en P800 med 128mb minnekort du! Det ville jeg nesten gjort hadde jeg vært deg. Eller en SX1 med 256mb MMC. Som sagt, trenger du T9 så har ikke P800 dette da :dontgetit: Men har du tenkt å kjøpe ny mobil? Eller brukt? ;)

Lenke til kommentar
Blir det for dyrt med P900? Ca 6000,- ? Den har vel alt du trenger + et flott design. Ikke så VELDIG mye å skryte av maskinvaren i forhold til P800, men det er nok til at det er verdt det :)

[url="http://home.no.net/dude/p900p800_front.jpg"]P800 vs P900 Beuties :)[/url]

Se skjermene i forhold når flippen er lukket, damn.. Endret av Gabriel Shear
Lenke til kommentar
P800. Noen som kan si noe om denne kontra 6600? Hva ville folket valgt? Er jo billig også.

Jeg har testet begge disse telefonene grundig så jeg kan godt ramse opp litt til deg.

6600 er ganske mye mindre en P800, den har monolyd og kan aldri brukes som en erstatning for en MP3 spiller. Skjermen til 6600 er meget god. Den er sylskarp og egner seg meget godt for og se f. eks bilder på. P800 sin skjerm er også meget bra og stiller med overlegen oppløsning samt at den er trykkfølsom. Minuset er at den har mindre farger en 6600, så P800 sin skjerm har litt 'blassere' farger.

6600 sitt kamera er veldig bra, og når du skal se bildene du har tatt, på skjermen, så ser det veldig bra ut. P800 sitt kamera er ganske dårlig kontra 6600 sitt, og skal det bli gode bilder må det være godt lys rundt deg, og bildene blir ikke så veldig bra på skjermen. Men hvis du f. eks får en MMS fra en med 6600/E700/etc så ser det ganske bra ut. Hvis du tar bilder med et megapiksler kamera, legger bildene over på PC også igjen legger de over på P800 ser det igjen meget bra ut. Så det er egentlig ikke noe i veien med skjermen til p800, den er meget bra, det er kameraet som ikke er så bra fordi det må har gode lysforhold når man skal ta bilde. Du kan kjøpe et program som heter 'camcoder' til P800, dette gjør at du kan ta opp video. Kvaliteten blir alikavell ganske dårlig. Man kan også ta opp video på 6600, selv om det ikke blir bra der heller, spiller du inn med lyd og kvaliteten blir litt bedre.

 

Fordeler med 6600:

- Størrelse

- Fargedybde i skjermen

- 32 mb minnekort medfølger

 

Fordeler med P800:

- Touchscreen

- Overlegen skjermoppløsning

- MP3 spiller med stereo lyd.

- PDA egenskapene, kalenderen som er meget bra.

- Synk mot PC/data, mye bedre/kjappere en 6600.

- Handsfree, dokking, tre ekstra styluser, minnekort (16 mb) + memory stick adapter mefølger.

 

Jeg ville helt klart (og har valgt) P800 :).

 

Du kan trykke her for en god del bilder jeg har tatt av P800 samt et bilde tatt med kameraet til P800.

 

Du kan også trykke her for et bilde der jeg la P800 oppå 6600.. Håper dette kunne hjelpe deg litt :thumbup:

Lenke til kommentar
Jeg for min del, ville aldri kjøpt den. Stygg farge, ser ut som et plastikkleketøy, dårlig kamera, ingen videoopptaker osv.

P800 har faktisk meget bra kamera i forhold til mange av de mobilene som er på markedet i dag med 65 000 fargers skjerm. Den kan være litt "plastikk" aktig når du holder i den. Men det har jo ikke noe å si når den er mye bedre enn en haug med andre mobiler og BRA! Fargen er faktisk ganske kul, i forhold til min SX1 synes jeg at blå og hvit er tøffere enn den stygge grønn fargen :p

Lenke til kommentar
P800 er en av de vakreste mobilene på markedet, synes jeg :)

 

Tror du blir fornøyd med den :)

 

 

helt enig med begge påstander. P800 er drit fin :love:

Kamera er overlegent mange av de nyeste telefonene sine kamera,der iblant T630.

Skjermen til P800 er også overaskene bra å stiller sterkt selv mot de nyeste skjermene med 65.000 farger.også er jo den skjermen så svær :thumbs:

 

 

Edit: liten skriveleif der :p

Endret av SumSar
Lenke til kommentar
ville ha satset på en 6600

 

-BEste skjerm på markedet

-Mp3

-Themes

-Beste symbian

-Beste kamera på markedet

-Greit design

6600 har nok ikke det beste kameraet på markedet idag. Dessuten er den mp3 delen i mono, noe som går an for noen. Men ikke hvis du er kresen og vil ha bra lyd! Beste symbian kan man vel ikke helt si, SX1 har jo også symbian det er jo like bra. Derimot skjermen kan jeg være enig med deg i at det er den beste på markedet. Designet er helt ok. Det å kunne skifte themes er også en litt stilig detalj :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...