Gå til innhold

Hvilken kommentar har du blitt mest forbanna på?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nå er jeg vanligvis svært tålmodig og rolig av meg, men jeg kokte innvendig. Faens drittunge som skjeller ut moren.. hadde så lyst til å fike til fyren og hive ham hodestups ut i bilveien utenfor.

 

Ohh... Er så enig så enig.

 

Er så DRITT lei av bortskjemte drittunger som ikke respekterer foreldrene i det hele tatt. Og når foreldrene ikke reagerer videre spesielt på det... :devil:

Lenke til kommentar
Burde kanskje ikke fortelle dette, men pytt sann. Jeg jobber som piercer, og fikk en dag en telefon fra en mor som lurte på aldersgrenser og sånt. Fortalte at aldersgrensen vår var 16 år, 15 med foreldre. Joda, hun skulle komme ned med sønnen sin en annen dag.

 

Et par dager senere kom de ned, og han skulle ha en piercing mellom øynene (bridge/niebuhr på fagspråket). De spurte litt spørsmål og sånt, moren var selvfølgelig bekymret for SuperSkumle Betennelser og Infeksjoner™ som de hadde lest om i avisene, og tittet litt på prislisten.

 

Så ymtet moren frempå at hun syns kanskje mellom øyene ble litt for voldsomt (noe det faktisk er), og om han kanskje ikke kunne tatt en piercing i øyenbrynet istedenfor. Han begynte rolig, og sa "nei, det ville han ikke ha". Litt frem og tilbake mellom dem, og hun prøvde igjen; "kan du ikke heller ta en i øyenbrynet"..

 

.. og han klikket i vinkel. "NÆÆÆÆÆI!! JEG SKAL FAEN IKKE HA NOEN PIERCING I ØYENBRYNET!!"

 

Mor: "Jammen.."

Sønn: "NÆÆÆIIIIIIIIIIIIII!!"

Mor: "Men jeg syns bare det blir litt voldsomt.."

Sønn: "KAN IKKE DU BARE HOLDE KJEFT?! JÆVLA KJERRING!!"

 

Jeg:

 

Nå er jeg vanligvis svært tålmodig og rolig av meg, men jeg kokte innvendig. Faens drittunge som skjeller ut moren.. hadde så lyst til å fike til fyren og hive ham hodestups ut i bilveien utenfor.

:nei: Hadde faen meg gitt han en mellom øyene jeg.

 

Ting som irriterer meg så mye at jeg blir helt sprø av det :

 

"Slutt å sitt foran PCen og få deg en jobb" Jeg jobber tross alt foran PCen med musikk og digital animasjon (3D).

 

"Du burde slanke deg litt" eller snill verjson "gå ned i vekt"... Aller aller verst fra fremmede :realmad:

 

Alle andre idiotiske og spydige kommentarer fra folk, og jeg har en kompis som jeg kommer til å spenne i huet en dag for dette :

 

Hvis vi linker på skolen (sitter ved siden av hverandre) og han tar meg noen runder i et spill, så begynner han å nynne og slikt irriterende faenskap, neste gang skal jeg få han til å nynne altså...

Lenke til kommentar
[quote]Hvis vi linker på skolen (sitter ved siden av hverandre) og han tar meg noen runder i et spill, så begynner han å nynne og slikt irriterende faenskap, neste gang skal jeg få han til å nynne altså...
[/quote]

Er du ikke glad i nyning? :)

Har forresten en ting til som irriterer meg noe for*ævlig: Sto i kø idag for å kjøpe mat. Personen foran meg er ferdig å går, og jeg skal til å gå frem for å bestille, Da kommer en Kinesermann med en unge å går rett forbi meg og bestiller :nei: ....Dama i kassen sier selvfølgelig ingenting :realmad:

Selv om jeg bare måtte vente et par minutter ekstra syntes jeg slik oppførsel er utrolig uhøffelig!

En annen ting: folk som hele tiden klager på skrivefeil/ord som andre på forumet her skriver fei /bruker, irriterende og unødvendig. Har dere ikke bedre ting å finne på? :thumbdown: Endret av mad_man@work
Lenke til kommentar

Folk som sniker i køen er nok lite populære hos de fleste...

Jeg hadde en slik episode i helgen, da jeg i fylla skulle kjøpe mat. En øl-stinkende, småfeit nordlending med svart hockeyhår, ustelt bart og svart skinnvest pressa seg foran meg i køen.

Jeg: Eyh, jeg var før deg!

Han: Holl kjæft'n din før æ knus tryn' ditt!

 

Jeg klarte heldigvis å beherske meg, men for å sitere psilocybe; "Jeg kokte innvendig."

Naturligvis gadd ikke betjeningen gjøre noe, de ville nok bare ha ham ut så fort som mulig.

Klarte ikke å få ro innvendig før jeg la meg den natten, slike folk spiller for røft på irritasjons-strengen min! :realmad:

Lenke til kommentar

Jeg blir ve lirritert over omtrent alt jeg da...

 

Men noe av det jeg hater mest, er folk som kritiserer og slenger dritt mye, men hvis de blir konfrontert, så flipper de og kaster dritt (sånn som: "Å du e så drid i håve du", personangrep osv o.l) og ikke klarer å verken motta kritikk eller diskutere.

 

-Jeg prøver vel mest å overse og, heve meg over sånt.

:thumbdown:

Lenke til kommentar

Faen så irritert jeg ble på t-banen i dag!

 

To venninner av meg og meg satt i en bås, så kommer det en dame og setter seg sånn midt på setet. Så kommer det en utenlandsk mann, spør henne høflig om hun kan gå litt lengre inn. Dette får han i trynet: At hun breier seg og sier: "Nei, her er det fullt. Du får sette deg på bakken." Venninnene mine og jeg hadde tenkt å lekse opp for henne, og be HENNE gå av, men vi skulle av like etterpå. Makan!

Endret av RaZorbLadeKisS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...