Gå til innhold

Bra program for å rippe audio cd'er


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-03-31 20:51, Trondj skrev:


Ikke bruk Ejay MP3 Pro hvis du har Windows XP fordi da vil ikke Rippingen virke, har kjøpt det for å så finne ut at det faktisk ikke SKAL virke under XP ennå.



 

 

Meget mulig...har ikke brukt MP3 Pro siden jeg brukte ME! Da funka det greit. (Heh det er veldig lenge siden jeg rippa noen CD'er skjønner jeg...)

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-03-31 19:53, cd32 skrev:

installer WinXP og gå inn i mediaplayer8 og velg "copy from cd"


 

Mediaplayer er utrolig enkel å bruke, og så går det utrolig raskt (ihvertfall iforhold til audiocatalyst som jeg brukte mye før) - bruker ca. 10 sek på en fire min. sang med 16xdvd + 1,33GHz... ikke dårlig bare det!

wma-formatet gir også veldig god lyd sammenlignet med mp3 på samme bitrate. sammenligna en 64kbps wma-fil med orginalsporet på cd'en, og jeg kunne ikke høre noen forskjell... (har blitt veldig følsom for "dårlig" lyd siden jeg svei av 1400 beng på Grado hodetelefoner :grin:)

Lenke til kommentar

det aller beste er som sagt litt over her, nemlig Exact Audio Copy! EAC til ripping, også ville jeg foreslått f.eks. RazorLame til å konvertere til mp3 med lame-dekoder.

 

DET blir hvertfall ordentlig kvalitet på mp3'ene... Audiocatalyst har jeg hørt mye rart om, og windows mediaplayer hadde jeg styrt langt unna...

 

bertie

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...