Gå til innhold

TG nettverket


Anbefalte innlegg

Jada.. så sitter vi her, på TG med en dl/up speed på en halv mB/s. Prøver også å game, men finner omtrent ingen serverer. Hvorfor er det slik? Noen som har noen informasjon ang. problemet med nettverket? I fjor var jo alt helt perfekt nesten, utenom et lite ddos angrep som fucka internetten en liten stund.

 

Har alle fucked nettverk, eller er det noen plasser der alt er i orden? Og kommer nettverket til å bli fiksa før søndag? Begynner å bli temmelig lei nå.

 

Noen som har noe informasjon ang. problemet med nettverket? any1? :shrug::wallbash:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bombe at det ikke var noen før som skreiv det. Sitter her å downer som faen, med en max speed på 313kb/s (som jeg har sett til nå). Dette gjelder alle jeg laster ifra tilsammen!!! sikkert 4-5 downs.. finner heller ingen spill servers eller noe. folk sier at det er bare for de på rekka som finne hverandre, men vi finner ikke hverandre engang! tragisk nett på TG! :nei:

Burde for faen vert så pass proffe at de klarer å fixe opp i slikt! :thumbdown:

Lenke til kommentar
Synes også det er dritt at det ikke er mulig å se andre på nettverket i spill osv. Hadde liksom gledet meg til å kunne spille med andre på tg på samme server osv. Men det ser jo dårlig ut dette.

 

Vet, men det er jo en liste over public servere da.

Den blir sikkert lengere etter hvert. Pluss at du kan jo joine #TG.04 på både EFnet og QUAKEnet da. Det kommer opp en del servere der å.

Lenke til kommentar
Noen som har noe informasjon ang. problemet med nettverket?

Jadda. Har da det å. Noen gode sjeler i crewet sa at det var et massivt virus angrep som gjør at vi disconnecter heletiden. Vet ikke om det er å stole på, men det er da noe. De måtte også kable opp deler av nettverket pånytt i morres (torsdag).

Lenke til kommentar

virusangrep, ja. Pass på å bruke tiden til å kjøre windowsupdate, og å mase på alle de andre på raden din om å kjøre windowsupdate, og oppdatering av antivirusen. Er det virus på gang er det eneste som nytter å få fjernet viruset fra flest mulig. Er ikke noe crewet kan gjøre der.

 

At man ikke kan se andre spill-servere enn de som sitter på samme switch som deg selv er helt vanlig på store nettverk. Men så kommer det gjerne også opp en liste over public gameservere med IP-adresser....

Lenke til kommentar

At nettverket ikke funker slik som det skal er jo skandale. Jeg har snakka med crewet, 3 ganger siden igår kveld, om det kan komme å se på switchen om det er noe gale der. men neeeida. ikke faen om de kommer. "Skal sende en over snart" er alt de har å komme med. lite proffe spør du meg..! får jo ikke leecha noe, og da synest jeg mye av vitsen med TG er vekk.. :hmm:

Lenke til kommentar

Hmmm... stiller meg litt i tvil til dette med virusangrep, men om det skulle være slik, kunne man ikke ha "kicket" (steng ute) alle ip adressene med virus, for så å tvinge dem på blast og welch fix + patch? Da kunne jo vi med "rene" pc-er" nytte oss godt av nettverket, mens de andre kjørte fix og patch.

 

Man kan jo ikke forvente seg at Ola Nordmann har en virusfri pc i 2004, da han verken har virus program eller kjører windows update. Jeg har nyeste NAV oppdatering og firewall så jeg fant intet virus.

Lenke til kommentar

Ja, det er helt sikkert noen i netcrew som har lyst til å sitte å manuelt sniffe trafikken fra 5000 maskiner+ for så å legge dem til en liste over MAC-adresser som ikke skal få tilgang til nettverket.... Burde ikke ta mer enn et par ukers tid med tanke på at man må regne inn søvn også....

 

 

 

Dessuten, sånn opplegget til TG er, så kan de ikke sperre folk ute av nettverket, men de kan sperre dem ute fra Internett..... Og det er nettverket som er problemet her, er det ikke? (er ikke på TG selv, så kan ikke uttale meg så veldig mye om det)

Lenke til kommentar

Tok å telte ipene som var infiserte og da var det 357 stk som hadde blaster/welch på TG.

 

Hadde det ikke gått å stengt de ute for så å tvinga de på fix og patch før de fikk komme inn igjen på? Da hadde vi andre 4843 sluppet å lide igjennom et leech fritt TG 04? :thumbdown::shrug::wallbash::ermm:

 

EDIT: Ok, laaknor. Jeg har ikke peiling på om det er mulig, jeg bare tenkte tanken.

Endret av Gabriel Shear
Lenke til kommentar

Akkurat det med virus på nettverk skjer på omtrent samtlige partyer jeg har hørt om siden sommeren. 10 maskiner med virus kan greie å lage så mye trafikk at 500 maskiner ikke greier å gjøre noe, fordi uplinken til backbone-switchene blir brukt opp. Tenk da på 3-400 maskiner som gjør det, og det spiller liten rolle hvor mange maskiner det er som er virusfrie, de med virus på tar all båndbredden uansett....

 

 

Dersom du har en liste over maskiner med virus; lag en tekstfil av IPene, og lever til netcrewet (det spørs om de andre crewa veit hva de skal gjøre med det). Det burde være mulig å få lagt inn en advarsel i proxyen om at personen har virus, og at de bør ta kontakt med crew for å få kjørt windowsupdate etc.....

Lenke til kommentar

vi hadde et lockalt virus hjemme(som brukte all internetten), ingen viruspogramm fant det, men en internett side som man kjørte en live sjekk på pc'n din fiksa det (live pogramet sjekket kunn etter den type virus)

 

husker ikke helt hva siden hetter, men dei nyaste windows updateane sikra deg mot å få slike igjenn

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...