Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvordan konfigurere brannmur/switch?


Anbefalte innlegg

Hei og god påske!

 

Her hjemme så er min, mamma sin og pappa sin PC koblet til en switch(/brannmur-sak?), som igjen er kobla til ADSL modemet vårt. Problemet mitt med denne er at den tydeligvis fungerer som en brannmur på en slags måte, og sperrer noen porter, tror jeg.

 

 

Eks.: Hvis jeg vil starte CS, så går det ikke uten at jeg kobler meg direkte på ADSL-modemet(via en liten hub da), altså gir F i den switchen. Det som skjer hvis jeg prøver MED switchen, er at den finner veldig få games, og når jeg prøver å joine så øker pingen til 2000(!), og det henger seg. I Aliens vs Predator 2 er det samme problem: får ikke joinet spill. Det uploader jo også TREIGT på msn messenger...Ett annet problem er jo at jeg ikke får brukt active mode i ..*host* ja.. :whistle:

 

 

Switchen/brannmursaken heter "W-linx MB400S", og jeg har lastet ned det programmet fra hjemmesiden dems hvor man konfigurerer den..men jeg vet ikke hvordan?? :hmm: Sto liksom ikke noe åpenbart der om porter osv...

 

Noen som har denne, som kan hjelpe meg? Eller kan si noe generelt som gjelder konfigurering av sånne brannmurer? Hadde vært veldig takknemlig!! :thumbs:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

skriv cmd i run vinudet dit og skriv ipconfig /all, se etter ip'n til gateway ex 192.168.0.1

Ta denne ip'n og skriv inn i nettleseren din, og du vil bli spurt om passord , brukernavn muligens også.. etter det så ser du etter noe som kan fex kalles NAT eller virtual server, hvor du styrer og åpner porter inn mot pc'n din. (såfremt de ikke er stengt av en sw-brannmur på din pc da.) det var ihvertfall litt generell info som du spurte etter, utover dette, så har du vel en manual.

Lenke til kommentar

Jeg vil tro at det er en router.

 

Og i så tilfelle kan det være at den må konfigureres til å "videresende" data som kommer til bestemte porter, direkte til den PC'en du bruker.

 

Så finn ut hvilke porter CS har bruk for, gå inn i oppsettet for routeren og gi beskjed at data til disse portene skal videre til den IP som din PC har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...