Gå til innhold

Problemer med Nokia 6230, eller?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1) - Ringegrupper (kontakter-ringegrupper) der har jeg ikke nubbesjangs til å komme inn. Samme hva jeg gjør så bare detter jeg tilbake til startsiden. (ventemodus) Men uansett, dette må være en bug!

Ta ut battariet og MMC kort. Sett inn kun battariet igjen. Slå på mobiltelefon og gjenopprett fabrikkinnst.

 

2) -Mp3 avspilling via mp3 spilleren når *.mp3 ligger på minnekortet, er ikke det mulig? Det er isåfall det mest latterligste..

Ta ut battariet og MMC kort. Sett inn kun battariet igjen. Slå på mobiltelefon og gjenopprett fabrikkinnst.

 

 

3) -Av og til får jeg lav lyd da jeg skal høre på lydopptak og spille av mp3, er det en bryter som jeg har kommet borti? Da må jeg slå telefonen av og på igjen for å få full lyd.

 

4) -Lagring av spill på minnekort, er det mulig? Da jeg innstallerer spill og programmer via application installer får jeg ikke valgt annet en håndsettet, er det umulig å lagre disse filene på minnekortet?

Nei. Spill kan kun installeres på mobilen under Samling. Nokia har kun applikasjon installer, defor skal spiller installeres som applikasjoner.

 

5) -Høyre utvalgstast har veldig få muligheter som bla kalkulator, lommebok, kontakter +noen få til. DISSE blir jo aldri brukt, får jeg ikke valgt noe annet? Som feks mp3, musikkavspilling, ny mld?`

Ny medling har en standard hurtig valg; venstre pil. For å ha andre valg på høyre/venstre tast gå til Instillinger --> Personlig snarveier. Der kan du både sette muligheter for å velge manulet eller med talekommandoen.

Vet at overgangen fra symbian til nokia grensesnitt setter noen stoppere, men jeg lurer, er det slik det bare er eller er det en mulighet til forbredring av problemene?

Kan ikke svare på dette sps.

 

Har hatt Nokia 6230 i en uke nå og må si jeg er strålende fornøyd ellers..

 

Bare vent til den har gått 30 dager :)

 

Har v 03.14 12-03-04

Regner med at dette er den nyeste versonen!

Lenke til kommentar
Om det er liten skjerm så betyr ikke det like mye som tingene over!

 

...

 

Grensesnittet er enkelt og greit, slik at man enkelt kan bruke de funksjonene som betyr mest...

Enig i det du sier, bortsett fra det jeg har quota over. Skjermen og grensesnittet var det som gjorde at jeg mista lysta på 6230. Men heldigvis (ihvertfall for Nokia) er alle forskjellig, og jeg er glad på dine vegne at du har funnet en mobil du liker. Jeg personlig venter på K700, for jeg trenger strengt tatt ikke minnekort/mp3-spiller; syns 128/256MB blir for lite uansett.

Lenke til kommentar

Jeg personlig venter på K700, for jeg trenger strengt tatt ikke minnekort/mp3-spiller; syns 128/256MB blir for lite uansett.

Og hvor er logikken i det du sier her? Har K700 mer enn 256mb internt minne?

Logikken min er at jeg ikke ville brukt mp3-spiller'n på 6230 uansett. Derfor er ikke det noe argument for meg for å kjøpe 6230. Og derfor vil jeg heller velge K700.

Endret av Tjohei
Lenke til kommentar

Jeg personlig venter på K700, for jeg trenger strengt tatt ikke minnekort/mp3-spiller; syns 128/256MB blir for lite uansett.

Og hvor er logikken i det du sier her? Har K700 mer enn 256mb internt minne?

Logikken min er at jeg ikke ville brukt mp3-spiller'n på 6230 uansett. Derfor er ikke det noe argument for meg for å kjøpe 6230. Og derfor vil jeg heller velge K700.

Sorry var nok jeg som misforsto, tolket det dit hen at du syntes 128/256mb var for lite minne for en mobil. Men skjønte nå at det var for lite minne for en mp3 spiller.

Lenke til kommentar

Gadd ikke lese gjennom hele tråden men i tilfell dere ikke vet det så vil jeg bare si at mp3 spilleren på 6230 finner kun de musikk filene som ligger rett på minnekortet eller tlf minnet, ikke de som ligger i egne mapper lengre inne på minnekortet. Litt kipt ettersom at etter 70 mp3 filer (265mb minnekort) blir det litt rotetet :thumbdown:

Lenke til kommentar

... mine mp3 ligger da i egen mappe ... men så var det litt kødd å få til mmc kortet til å begynne med...

 

6230 er DEN telefonen jeg har ventet på siden jeg begynte med å subbe rundt som en slask med telefon. Men i mine øyner ... kun en prototype eller en forsmak på hva en mobil skal kunne gjøre.

 

Men dette er dårligt på den:

 

Musetasten - vet ikke jeg, men å velge med musetasten er lotteri. Har flere ganger opplevd at jeg har hoppt opp/ned og valgt feil kontakt. Skulle ønske at V.menyknapp var std.valgtast ( gjerne samtidig med musetasten ).

 

Vibratoren - De blir bare svakere og svakere. Jeg hater ringetoner, og da er vibrator supergreit. Men når jeg ikke lenger kjenner at den ringer... 3410 sin var også svak ... men den hørte jeg. Phanasonic G600 i gammle dager var både kraftig og stille.

 

Størrelse - For min del kunne tlf'en vært en tanke større uten at jeg hadde brydd meg, og da hadde sikkert batteriet vart litt lenger åsså.

 

Kamera - kunne vært litt bedre med mindre støy. Men det er vel en stund til innebygd blitz kommer til mob. Nattmodus er ubrukelig. Video ... kunne vært en tanke bedre... men det kommer vel.

 

Lyd - Det minste volumet føles sinnsykt høyt ... Generelt så er jeg ikke imponert over lyden, men ikke skuffet heller. Hallo, det er en mobil ...

 

Batteri - Amobil sa at batteriet varte en dag, tull og tøys ... 2 - 3 dager alt etter som. Batteriet kan leves med, men ønsker svært gjerne noe bedre.

 

Support - Det har vært litt kødd med den som sagt. Har Nokia forum? Bare flaks at jeg er så god til å google at jeg hjalp meg selv ... men det er ikke akseptabelt. Skal ikke være nødvendig å spørre folka i butikken ... eg vil ha svar på ting ... NÅ ... ikke mellom 8 - 16 mens eg venter på at han skal gjøre seg ferdig med 4 kunder først.

 

... åssen ser man software versjon på nokia?

Lenke til kommentar

Varer batteriet virkelig ikke mer enn 2-3 dager??

 

Med normal bruk, ringing, sms og kanskje litt bilder av og til ?

 

Eller med masse bilder, mms, mp3 avspilling hele dagen på jobb osv ?

 

Lurer på å kjøpe meg ny tlf nå (har hatt 6310i i et år, superfornøyd med den egentlig..) og den lader jeg max en gang i uka...

Lenke til kommentar
Many Nokia 6230 handsets that come to the Russian market have factory defects

 

Så godt som alle? eller noen i russland ?

Eller er det noe jeg misforsto .

Er det enkelte serier eller hva .

 

Uansett er dette dekket av garanti .

 

 

...

Ut ifra slik jeg forsto det så hadde alle telefonene Mobile-Review sjekket(9stk.) denne feilen. 6 av dem tilfeldig valgt ut av over 500 enheter hos forskjellige forhandlere.

 

Grunnen til problemene med garantien på denne overopphetings-greia er at Nokia ikke aksepterer dette som feil foreløpig, fordi telefonene ennå ikke har tatt skade av det. De venter vel bare på at telefonene skal brenne opp og dø før de ser nærmere på saken. :thumbdown:

Endret av tommo21
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...