Gå til innhold

Nokia 6230 for 3090,- med Youngtalk


Gjest Slettet-p4PIYwb6

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-p4PIYwb6

Hos Telebutikken (her i trondheim) selger de N6230 med Young Talk abb. for 3090 kr. Finner jeg den billigere noen plass i butikk?

 

Haster, skal kjøpe i dag! :green:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Til dere som har N6230: hvor stort minnekort har dere i mobben? Funker det med større en 32 mb (sier ikke nokia at det er max)??

Har 256 MB minnekort i den, ser ut til å funke bra.

Den har derimot rebootet noen ganger automatisk under spilling av mp3. Det kan jo være relatert til minnekort størrelsen. Dessuten må alle mp3 ligge på "rota" på minnekortet for at 6230 skal finne dem, teit... Man kan avspille filer i mapper med mediaplayeren, men musikkspiller (som er mp3 spilleren) finner de ikke om de ligger i mapper på minnekortet. :(

Lenke til kommentar
Yes, 4 min med lyd! :)

Var det bra kvalitet på lyd og bilde, da?

Nei det vil jeg ikke si, bildestørrelsen blir litt mindre enn på 6600/SX1, men frameraten ser ut til å være tilsvarende lik... Men noen god kvalitet er det jo ikke, helt ok for mobil å være, ikkenoe mer.

 

Men så ble den 4 min sekvensen med lyd jeg filmet i går kun 1,45MB og, ikke så mye det...

Lenke til kommentar

Denne telefonen er kjempeflott for meg, den har alle di funskjonene jeg trenger. Kjøpte den hos mpx for 4458,- inkludert en minnebrikke på 256 mb... Den fungerte fint og du kan lagre alt som har med multimedia å gjøre på den... En 256 mb mmc minnebrikke fra twinmos koster normalt 700,-. Når det gjelder pris bør dere slå til på rundt 3700-3800 uten abonement for telefonen. Jeg har til nå fått til å ta opp 4 minutter video med lyd, men kvaliteten er ikke alt for mye å skryte av, men bildene ble flotte (640 x 480).

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Til dere som har kjøpt 6230.. Hva følgte med i pakken? Var det USB-kabel med?

Nei, datakabel fulgte ikke med. Den er også dyr. Anbefaler deg heller å kjøpe blåtann adapter (hvis du ikke har det på laptopen da.

 

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe større minnekort, ville jeg også kjøpt en minnekortleser, da det er ganske tungvint å overføre ellers (man må overføre en og en fil til telefonminnet => deretter lagre på minnekortet)

 

Men dette er en kjempetelefon, som jeg er knallfornøyd med... :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...