Gå til innhold

6230 kommer fredag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser ikke problemet med å sjekke om mobilen er verdt så som så, bestill den på nett og bruk den i ti dager og send tilbake om du ikke likte den så spesiellt godt.

Det er ikke enkelt å vite hvilken mobil man ønsker seg, men svaret er som regel å prøve ut samtlige mobiler i en prisklasse så finner du hva du ønsker. Har bestilt 6230 og venter spent på den.

Lenke til kommentar

Mobilen er som en 6220 med bedre kamera,mp3,minnekort og videokameramuligheter.har som sagt hatt den ett døgn nå og er overrasket over kvaliteten på lyd og bilde,,,mange sier at den har så liten skejrm men det bryr ikke meg..større skjerm=større mobil..den er perfekt i hånda og har en fantastisk mp3 ringelyd hvis du vil bruke den til det.. handsfree er inkl. lille minuset er joysticken som kan være litt unøyaktig men det funker..har satt opp min mot e-posten min og lastet ned masse programvarer og spill er ikk så veldig langt unna 6600...vga kameraet er også supert samme som 6600 alt ialt en kjempe mobil.

Lenke til kommentar

Nokia 6230 har kommet?

 

Jeg var innom telebutikken i bergen igår med en kompis som skulle kjøpe seg SE T630

og der så jeg til min store glede at den var kommet, nei det var ikke noen dummy, selgeren viste den til meg og han sa at det var det noe av det råeste han hadde sett, fikk ikke testa den though :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...