Gå til innhold

SODIMM for Dell Inspiron 3500


Anbefalte innlegg

Håper der er noen der ute som har peiling på dette. Har selvfølgelig hvert inne på siden til Dell å sjekket der. Men finner ikke noe spesifikke "specs" på hva slags ram jeg kan bruke. Er det bare å se etter ram som har følgende; SODIMM, 3,3 volt med 144 pins? Eller må den i tillegg være "non parity" og spiller det noen rolle om den er på 133Mhz eller 100Mhz. Mener å vite at akkurat den biten bruker å være bakover kompatibel. Er ute etter to stk 128 ram brikker, siden dette er maks av hva det brikkesettet tar. Grunnen til min usikkerhet er først og fremst store pris forskjeller på tilsynelatende like brikker. Alle konstuktive innspill tas i mot med stor takk. Akkurat min maskin har en P11 på 400Mhz, selv om jeg ikke tror det har noe å si for 3500 serien. Ser for meg ut som om alle de ram brikkene Dell tillbyr på denne serien har samme specs(eller mangel på specs). En ting er sikkert; det å kjøpe brikkene fra Dell er helt uaktuellt med de prisene de opererer med. Da hiver jeg heller maskinen til havs. :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SODIMM , da er det laptop du snakker om .

Jeg tok med meg min toshiba til databutikken og prøvde brikkene der.

Første vi prøvde funka ikke .

Måtte bruke Kingston 100mhz .

 

Anbefaler at du tar den med til en butikk og får prøvd samtidig da

mange laptoper er kresne på dette .

 

............

Lenke til kommentar

Hm. Tenkte nok at dette var sære greier. Hadde håpet på informasjon om disse brikkene som vil gjøre det mulig å handle brikkene over nett, slik at jeg slipper å drasse laptoppen rundt å teste forskjellige brikker.

Men takker for svaret. Alltid så skal det være så satans vanskelig å finne ut av ting en trenger kjapt. Mest forbannet over Dell sin support funksjon. Lenge leve stasjonær selvbygg!!!!

Lenke til kommentar

Hm. Er det flere som er enige med hva bat.man sier? Har fått ett tilbud fra psdata, men heller ikke der er det mulig å få ut hvilke specs som gjelder. Hverken prisen på rammen eller art. nummeret samsvarer med noe av rammen de har ut på web siden sin :( . Den rammen de tilbyr er kr 600 for 128mb, mens jeg i andre webshoper har sett 128mb sodimm 144pin brikker til under 300 kr. Men så var det om de passer da :no: .Hadde vært fint med input fra noen som har handlet nye ram brikker til denne maskinen, samt en direkte link til webshop og pris.

Lenke til kommentar

Eehm. Det er pga usikkerheten min om dette jeg starta denne tråden, da. Hva Dell bruker i sine stasjonære vet jeg lite om. Men nyere modeller kan vel ikke skille seg så veldig ut. Hadde vært fint om den som leser denne tråden og føler for å legge inn ett svar, gjør det med relevans. Ikke for å være sær, men det vil være mere i tråd med forumets intensjoner ;)

Lenke til kommentar

Takker for input. Men akkurat det har jeg prøvd. Får heller ikke der alle specs. Og prisen blir nærmere 600 kr for 128 mb med norsk moms og frakt. Så da kan jeg likegodt ta tilbudet fra psdata. Men det er litt kipt hvis det skulle vise seg at den sodimmen man kan finne på forskjellige norske web shoper til under 300kr skulle passe. Jeg skal kjøpe to stk. 128mb, så da er det snakk om å få to for prisen til en. :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...