Gå til innhold

Irritert over folk som prøver å selge til overpris


Anbefalte innlegg

Ikke sjelden ser man folk prøve å selge kameraer til en altfor høy penge i forhold til hva kameraet koster nytt. Det er greit at man skal prute litt og sånn, men hvor dumme kan man tro at folk er? Nyeste annonsen inne i bruktmarkedet nå er en Canon G5. Selger skal ha 5950,- for det, og reklamerer attpåtil med "kanonpris". To klikk senere og en titt i produktguiden avslører at en G5 nå går for 4888,- splitter nytt. Greit at han sier at det er helt nytt, men å kalle det en kanonpris når det ligger 1000,- kroner over nypris ble for drøyt for meg. Og værst av alt er at han tror folk skal gå på det her inne på akam der man så lett kan finne ut hva varene egentlig er verdt. Hurra for produktguiden! Han får prøve å lure noen ett annet sted. Blir bare litt irritert på sånt, har sett det så mange ganger, og særlig når man skilter med "bra deal", "super billig" og den slags, når man i stedet kan få kameraet billigere nytt. Trøsten min er at ingen her inne kommer til å slå til på det "tilbudet".

 

Måtte bare få det ut, hilsen meg.

Endret av fro3fro3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle bare legge til at det var en fin utblåsning. Du SKAL jo si det du føler :) men så er paradokset her i Norge at "hehe, neida gutten min, det skal du ha inni deg og tåle å ikke slippe det ut, det er bare duster som sier det de føler". Men så hvis du bestandig skal være tålmodig med alt, så blir det bare en stor boble som sprekker, ikke sant?

 

Tenkte bare jeg måtte si det :)

 

Jeg blir også frustrert til tider, men ikke spesielt av nettopp overpriser.... men jeg tror ikke vi skal gå innpå nøyaktig HVA som irriterer hver enkelt.... Heldigvis her i Norge kan vi i hvert fall snakke om det som IRRITERER oss, i stedet hva det er som DREPER meg... Hadde man bodd i Israel f.eks så hadde diskusjonen vært f.eks "Om jeg tror på noe annet enn det som noen sier, så dør jeg." Eller f.eks "Om jeg ikke jeg går med sjal, så dør jeg" eller f.eks " Om jeg har meg med noen som ikke foreldrene mine sier jeg kan ha meg med, så dør jeg" vel... det var litt på spissen :) men vi skjønner :)

Lenke til kommentar

Hei

Jo da, alle er enig i det! Men, det er et stort men her. Går man til kritikk av en person som kan identifiseres med navn og adr. så er det en gylden regel at man også står fram med sitt eget.

På ”dotten” må vi stå fram med fult navn, hvorfor ikke her?

Noen andre som har meninger om det?

s-ki

Arvid Kirknes

Lenke til kommentar

Hadde bare lyst å si at jeg tror at vi alle er like når vi ønsker å selge de tingene vi har kjøpt, også fro3fro3.

 

Vi prøver å berge pengene, og ønsker få mest mulig tilbake av det vi ga for varen.

Derfor må den som kjøper, undersøke nøye hva som er markedspris, og akseptere at selger opptrer som han gjør i noen tilfeller...

Lenke til kommentar

Dette kan helt klart være irriterende. Det jeg tror skal ta noe av skylden, er at selger rett og slett ikke har gjort god nok research på forhånd, og setter dermed feil pris. Jeg har selv vært i denne situasjonen, da jeg skulle selge mitt Canon Ixus 400 for en stund siden. Jeg hadde priset kameraet til 3400, noe jeg trodde var en god og nøytral pris, mens man i disse dager får kameraet nytt hos Lefdal for 3000,-. I dette tilfellet var det en kar som var grei nok til å gjøre meg klar over feilforholdet via email, og jeg satte dermed selfølgelig ned prisen. For dårlig research av meg på forhånd med andre ord.

 

Det er tross alt ikke værre enn å sende selger en email og gjøre han klar over aktuell utsalgspris for nytt kamera. Tror de fleste vil være klar til sette ny god, nøytral pris da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...