Gå til innhold

Maxtor 120GB'en min er loco!


Anbefalte innlegg

Min en måned gamle Maxtor DiamondMax Plus 9 8MB IDE ATA/133 8MB cache 7200RPM harddisk lager plutselig masse ekle skrapelyder og slutter å fungere! systemet henger, og det går ikke å starte maskina med hd'en tilkoblet lenger, maskina fungerer helt fint tar jeg ut strømtilførselen og IDE kabelen.

 

hva gjør jeg? er den for varm? den er jo helt ny!

 

ufattelig irriterende å miste all musikken der inne, måååå ha musikken min! :cry:

 

all hjelp mottas med takk

 

mvh sub

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvordan gjennomfører jeg det?

 

er rimelig fersk når det gjelder sånne ting.. har lagt harddisken med etiketten opp slik som den harddisken jeg har fra før ligger over diskettstasjonen som igjen er over den gamle hd'en. har en liten vifte som kjører 3879rpm ifølge SiSoftware Sandras mainboard informasjon. board temperaturen ligger på 30,0 grader og CPU temperaturen ligger på 25,5 grader.. hjelper dette?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det var dette som også skjedde med min Western digital kaviar 80GB special edition disk. Når det kom klikkelyder, hang alt seg til de sluttet. Jeg fikk backupa alt som lå der før den døde helt, heldigvis, og fikk ny av komplett. Den hadde en tendens til å bli skikkelig varm, så det kan ha noe med det å gjøre. Den ble etter en stund så varm at jeg brant meg når jeg tok på den. Kanskje en grunn til at den ble kalt "nuddelkoker'n"!

:laugh:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...