Gå til innhold

hvor ble det av ibm?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var vel bare den ene serien som var ubrukelig av IBM sine disker..

Selv hadde jeg to disker av denne typen i RAID 0, og begge fungerer fremdeles, går vel på 3 året ellernoe. (Så man kunne faktisk være heldig også).

Hitachi diskene har vel ikke noen høyere feil-rate enn noen av de andre harddisk leverandørene, og jeg ser på det som ett godt kjøp.

Lenke til kommentar
Hvordan er Hitachi diskene? Er de like elendige som IBM sine? De hadde jo en feil-rate på 98% eller noe :laugh:

Var vel ikke før den fatale disken (var det 75 GXP? Husker ikke betegnelsen) i 2001 at det gikk nedover med IBM sitt ry som harddiskprodusent. Har enda gamle IBM disker som nå er både 5 og 6 år gamle som funker som f. Men jeg hadde også et par Deskstar 40 giggere, de er begge døde...

Lenke til kommentar

75GXP serien var den værste, 60GXP viste seg å ikke være særlig den heller. Før dette var jo IBM kjent som veldig god produsent. De hadde jo også ett tett samarbeid med WD en stund og diskene til WD og IBM var i praksis samme sak.

 

75GXP fikk forøvrig kjempegode reviews verden over inkl hw.no og f.eks anandtech. At IBM var kjent som driftssikre blir også fremhevet i mange reviews av 75GXP.

Lenke til kommentar

De eneste Harddiskene jeg har hatt problemer med er IBM og Fujitsu. De har ofte dødd som fluer. Har selv vært borti 4 IBM-er som har tatt kvelden, og 2 Fujitsuer.

 

Men jeg har aldri vært ute for problemer med WDC. Har 4 WDC-er i maskina nå, og en eldgammel WDC på ca. 1GB i en gammel maskin (som funker helt topp fremdeles.) Skal ha WDC neste gang også. (Om en uke)

Lenke til kommentar

mine to 40GB WD disker (2 år gamle) funker som bare det de, men jeg begynner å bli rimelig lei av den halv-høyfrekvente summingen som noen ganger byttes ut med en infernalsk høy lyd som ofte kan komme fra gamle tv-er.

Tror jeg går for en seagate jeg da...

Endret av Bro2
Lenke til kommentar

Har hatt 4 maxtor-disker, 1 av dem døde, men fikk selvsagt ny. Det dårligste med dem er kanskje varmeutviklingen som er ganske høy forhold til andre merker. Ellers er pris/støy/ytelse gjevnt fordelt.

 

Bruker nå en samsung-disk (måtte bare teste noe annet), og synes dette var et ganske bra kjøp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...