Gå til innhold

nye produkter


Anbefalte innlegg

Jeg skal ha nytt av alle disse sakene, mest fordi:

 

Det finnes finere og sikkert bedre kabinetter på skolen jeg går på,

 

jeg har en q-tech psu(kjøpt i mine yngre dager:P) og som ikke virker skikkelig, what a suprise

 

vifter, ja hva kan jeg si, har ingen :) (kabinett vifter...)

 

Edit: glemte å gi litt opplysninger...

 

kabinett, hmm. Tenkte meg et fint/bra/prisverdig kabinett. Ikke den samme grå fargen. kanskje svart. Ikke sånn kjempestort heller, og kanskje gjerne ha en glassdør.

 

hva som trekker mest strøm i en pc, vet jeg ikke. Om det er viktig så gjerne si det, så kan jeg gi all info om hva jeg har. På psu trenger jeg en stabil/bra/prisverdig

 

vifter, stillegående og bra...

 

post gjerne linker til produktene

 

takker for alle svar

Endret av zaxowen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan jo bare anbefale et kabinett som har det meste du er ute etter.

 

Antec Sonata. Svart pianolakk, meget lekkert :thumbup: pluss at det i kabinettet følger med en meget solid PSU på 380 watt med serial ata kontakter f. eks. inkludert og nok av gamle molexer. Stille er den og, følger med en 120 mm kabinett vifte, igjen er det stillhet det er snakk om. Dette fordi det er et "støydempet" kabinett :) Kan ikke annet gjøre en å anbefale dette kabinettet, har det selv og meget fornøyd.

 

EDIT: du kan jo lese test om kabinettet her på hw.no

Endret av Omnikron
Lenke til kommentar

Takker Omnikron

 

Du også cola-boks. Hadde faktisk tenkt å kjøpe den psu-en du linker til.

 

Men da jeg leste om antec sonata, falt jeg for den.

 

Jeg bare lurer på hvordan det er med refleskjon, som var det eneste problemet mitt (tyngde? hvilken tyngde? jeg er en kraft-kar)

 

Jeg har en LCD skjerm og den er plassert på en måte som ikke skal gi refleskjon, tror jeg.

 

Men om jeg skal på lan og kanskje bruker en annen skjerm, har du noen erfaringer du kan dele med meg Omnikron?

 

Takker igjen for svar

Endret av zaxowen
Lenke til kommentar
Takker Omnikron

 

Du også cola-boks. Hadde faktisk tenkt å kjøpe den psu-en du linker til.

 

Men da jeg leste om antec sonata, falt jeg for den.

 

Jeg bare lurer på hvordan det er med refleskjon, som var det eneste problemet mitt (tyngde? hvilken tyngde? jeg er en kraft-kar)

 

Jeg har en LCD skjerm og den er plassert på en måte som ikke skal gi refleskjon, tror jeg.

 

Men om jeg skal på lan og kanskje bruker en annen skjerm, har du noen erfaringer du kan dele med meg Omnikron?

 

Takker igjen for svar

hei igjen,

 

Det med gjenskinn i kabinettet kan jeg dessverre ikke dele noen erfaringer med da jeg ikke har plass til kabinettet på pulten! (hehe alt for mye annet rart oppå her). Hart alltid hatt selve kabinettet på gulvet. Hjelper ikke på plassen å ha en stor gammal crt skjerm heller :ermm:

 

Nettovekten er 10kg så det burde ikke være noe problem for deg :laugh: blir selvfølgelig litt tyngre med alt annet hardware inni men jeg har hatt den med på lan uten problemer.

 

Skulle det være virkelig ille med det gjenskinnet så er det sikkert bare å slenge over en liten duk eller noe annet fint så er du kvitt det problemet.

 

Kjøpte mitt kabinett fra http://www.databutikken.com. Koster bare 1149,- og det er jo en kjempe pris når du tenker på at du får et kvalitets kabinett, en stillegående 120 mm kabinett vifte (med mulighet for to, bare ên inkludert) og en super PSU. Videre er det mulighet for å kjøpe et støydempningskit for å støydempe det enda mere! :thumbs: Dette har ikke jeg, allikevel er lydnivået ganske mye lavere enn på mitt gamle kabinett. Må forresten bytte ut skjermkortet mitt for det er det som lager den verste lyden nå, gammalt med gammel vifte som jeg tror er litt ødelagt :p

 

Stund siden jeg leste testen, men mener å huske at det stod der at det ikke var mulighet for to kabinett vifter? Dette er i så fall feil, mulig de har sett litt feil for jeg har i alle fall kjøpt en ekstra 120 mm papst kabinett vifte og montert denne. Dette er strengt tatt unødvendig siden jeg med den ene hadde en cpu temp på rundt 45-46 idle og litt over 50 med load. Hovedkortet lå da på rundt 27-30 grader. Med den ekstra kabinett viften sank hovedkort tempen til ca. 22 idle og 24 load eller no og cpu var nogenlunde lik. Har forresten en MIST Silent Twin på min barton 2500+ cpu. Har nå klokka den til 3200+ og temperaturen steg bare noen få grader. MEGET godt fornøyd med kjøpet, fikk mitt for bare 2-3 uker siden.

Endret av Omnikron
Lenke til kommentar

Takker masse

 

Jeg har faktisk tenkt å bestille kabinettet snarest, på den samme butikken også.

 

Det med duken :p en grunn til at jeg har lyst på shiny kabinett da :D men et godt råd om det ikke var for at jeg er for stolt til å dekke det til...

 

Det kommer sikkert til å bli enorm forskjell siden mitt kabinett nå er et 6 år gammelt kabinett som jeg har brukt på 3 PC-er, og det finnes bedre på skolen min... altså noe realt dritt...

 

10kg? bah, enkelt :)

 

én 120 mm vifte holder sikkert for meg i massevis, men godt å vite at det er mulig å montere en ekstra

 

akkurat nå er mitt kabinett overopphetet, og jeg gleder meg til nytt kabinett

 

samtidig som jeg tar kabinettet er det mye annet jeg skal ta samtidig, som sånne strømper som holder ledningene på plass. Enkelt å greit, fikse på rotet

 

stripse litt med clahs olsohn ledninger og kanskje??

 

takker igjen

fin pc btw

Lenke til kommentar

alltid godt å kunne hjelpe :)

 

forresten så er hovedstrømledningen fra PSUen innpakket i egen genial strømpe og det følger med et stykk klips som man kan enkelt henge opp andre ledninger i :) Men dette er vel ikke av de dyreste tingene så å ha fler skader aldri.

 

Tror du kommer til å merke stooor forskjell ja, du får bare poste litt her om du trenger hjelp med installasjon, siden dette er min første PC jeg har bygd helt selv tok det litt tid å finne alle de geniale løsningene, kunne kanskje fulgt med en litt bedre manual. Men fant da ut av alt til slutt.

 

Installasjon av hovedkort gikk smertefritt og greit, harddiskene plasseres helt genialt på skinner og med gummioppheng! Elsker det hehe. Samma med CD-ROM osv, disse går på skinner :)

 

Sikkert bare jeg som er dum, men husk at harddiskene skal skrus inn på disse skinnene unnenifra med de spesial skruene som følger med (de ganske korte med stort hode) Dette tok litt tid før jeg fant ut hehe, trodde jeg skulle bruke de avlange hullene på siden, men her passet jo ingen skruer :p

 

Du kan jo se på bildene i testen her på HW.no og for å få en liten feeling på hvordan det skal se ut, alt i alt genialt!

 

Lykke til med nytt kabinett, tipper du blir like fornøyd som meg :thumbs:

Endret av Omnikron
Lenke til kommentar
litt FEIL posta kansje?!

 

Sjekk alle kategoriene før du poster!

er ikke nødvendig å komme med den posten der :angry:

 

Om en admin hadde sett det og syntes den var litt feilpostet så hadde vedkommede flyttet den. Forøvrig syntes jeg selv dette forumet burde hatt en bedre layout, er ikke alltid like lett å se f. eks. "Forum kategorier" nede til venstre, noe jeg dumma meg ut på i starten (ganske ny her forøvrig selv).

 

Generelt sett, unødvendig av den "normale" bruker å komme med slike kommentarer, la admins gjøre den jobben dem er satt til.

Lenke til kommentar

Jeg tenkte bare at det var bedre å sette en post her enn en på kabinett og en på vifte/psu (vet ikke helt om disse finnes, men du skjønner hva jeg mener. ha alt på en plass som på en måte handlet om det samme)

 

Det er ihvertfall mer enn bare et kabinett jeg skulle ha...?

 

Bra at jeg fikk et med alt sammen i et da. Slik posten er nå er det kanksje slik at den burde være på kabinett forumet, men jeg vet ikke hvordan jeg skal sende den dit...

Endret av zaxowen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...