Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

NÅ! Skifter jeg ISP :>!


Anbefalte innlegg

Hmm jeg har nu oppe NGT, firstmile, skal overbevise faren min om hva som er best. Vi har en del penger... :cool: men ikker over 1000 KR! (mnd)

 

EDIT: Jeg har telenor 1024/256 30 GB, og siden telenor ikke gidder å sette opp hastighetene, så kan de vær-så-god å miste en kunde til.

Eneste BRA med telenor er iCanal tilbudet, Norton 2004 gratis (skal rappe med meg det før jeg avbestiller (høhø)) God kundeservice (slevom jeg ikke får den IRC greia til å funke)

Endret av magne30
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begrenset mengde nedlasting, før det går over til sneglefart, må være det DUMMESTE som er oppfunnet innen moderne datahistorie.

SJekk om du har noen "ekte" bredbåndsleverandører der med deg; E-kraftverk osv, hvis ikke er jo nextgentel muligens et bra valg, siden de nettopp satt opp hastigeten på sine abb,men hold deg langt unna Telenor...

Endret av Prosessoren
Lenke til kommentar

pappa sa at charlie var greit, altså 500 kr kan bestille noe mellom der og kanskje 600

 

edit: nei tele2. uff, poenget var RASKERE linja da.. :D ikke bestille det smma bare 90 kr billigere

 

og det at telenor setter opp hastighetene driter jeg i, de kunne gjort det for 2 år sia... De kan vær-så god å miste en kunde til.

Endret av magne30
Lenke til kommentar
Telenor setter opp hastigheten, setter ned prisene, fjerner kvoten og gratis norton internet security 2004 fra 19 mars og ut i juni engang.

 

Det betyr 549 kr mnd for 2048/256 linjen noe som ikke er så ille.

Selvsagt er det ille! De har jo sperre på XX GB !

Lenke til kommentar
lei av telenor informasjonen som er usann.. har riktignok ikke bestilt ngt enda fordi at pappa skulle høre om han fikk rabatt eller noe på jobben. :green:

Enig, folk kan si HVA de vil om telewhore, men de har utnyttet hele norges befolkning since day 1, og nå håper jeg bare at konkurrentene bygger utover og gjør sitt for å hindre telewhore i å fortsette "utnyttelsen" :thumbs:

Lenke til kommentar

vil også ha inside info. :devil:

 

Hvis telenor fjerner kvoten, går ned 1-200 kr ned i pris, så kan det hende jeg lar meg lure til å bestille 2048/256, men da må det skje først.

hadde ikke gjort meg noe å ha max 256 kb/s inn akkurat, selv om det kommer fra telenor ;)

 

Men det er nok andre som gjør dette før telenor..

Lenke til kommentar

Glofi: Siden du har "inside info" så lurte jeg på om telenor også vil tilby Quattro, med andre ord, hastighetsøkning i en viss tid. Vil telenor levere ruter med abbonementet sånn som nextgentel?

 

Disse to faktorene er vel viktige å ta i betraktning før du velger telenor, ivertfall hvis du skal ha lan, har ikke ruter, og trenger hastighetsøkning for en helg?

Lenke til kommentar
Glofi: Siden du har "inside info" så lurte jeg på om telenor også vil tilby Quattro, med andre ord, hastighetsøkning i en viss tid.

Hvis det ikke skjer noe rart så kan du glemme dette, du må huske på at Online ADSL ikke har noen kontroll eller direkte tilgang til utstyret i sentralen slik som NGT.

Skal de øke hastigheten må de legge inn en ordre på det hos Jara/Telenor Networks og det tar minst 14dager og de har fem til dags dato tatt betalt for dette så slike stunt er det ingen av videreselgerne til Jara som kan drive med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...