Gå til innhold

Landet vi virkelig på månen?


uranus

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817324

Minner meg om den inside joke'n i Diamanter varer evig hvor Bond dukker opp under filming av noen astronauter på "månen"....LOL !

 

Ærlig talt en fornærmelse mot astronautene å si at månelandingen er fake :/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvis 'vi' virkelig landet på månen, skal det fortsatt ligge gjenstander som ble lagt igjen der? Venter til den tid en privat satelitt passerer månen og tar bilder av landingssonen.

9064699[/snapback]

Hvis du ikke tror at vi har vært på månen så kommer du ikke til å bli overbevist hvis noen tar bilder av månen og får med bildet av flagget eller hva enn som er der oppe. Du kommer til å tro at det er falsk. Selv hvis du får deg en egen satelitt så vil du tro at det er staged.

Lenke til kommentar

Det finnes noen dokumentarer om at vi ikke landet på månen. En fra Fox (som er ganske dårlig, og som ikke legger ut bevisene NASA og noen andre eksperter har for å motbevise det konspirasjonsfolkene har koket opp) og en ganske ok som jeg så på discovery channel, hvor de viste frem alt.

 

Og ut ifra at ekspertene greide å motbevise hver eneste teori som konspirasjonsteoretikerne hadde kommet med, så regner jeg nesten med månelandingen har vært ordentlig

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Hvis 'vi' virkelig landet på månen, skal det fortsatt ligge gjenstander som ble lagt igjen der? Venter til den tid en privat satelitt passerer månen og tar bilder av landingssonen.

9064699[/snapback]

Det er helt riktig at det ligger gjenstander igjen.

 

Apollo 11 astronautene plasserte blant annet ut et speil. Dette speilet brukes den dag idag for å måle eksakt avstand til månen med laser.

 

 

Å sende en privat satellitt til månen kan du nok vente lenge på. Det koster veldig mye, både å bygge satellitten og kjøpe seg plass på en rakett som kan sende satellitten til månen, og foreløpig har ikke private noen økonomisk interesse for å gjøre dette.

 

Japan skal etter planen sende en satellitt til månen om noen dager. Ellers så skal USA iløpet av 2008 sende avgårde LRO (Lunar Reconisence Orbiter). Begge disse satellittene vil ha bra nok kamera til å ta bilder av Apollo-decent stage'ene som står igjen. Spiller liten rolle for de hardbarka konspirasjonteoretikerene, de vil bare påstå at USA og Japan manipulerer bildene.... :no:

Lenke til kommentar
står igjen. Spiller liten rolle for de hardbarka konspirasjonteoretikerene, de vil bare påstå at USA og Japan manipulerer bildene....  :no:

9470774[/snapback]

 

 

Stemmer, folk som det vil ikke tro det før de sitter på månen selv. (hvis de ikke skylder på at det er en illusjon og at de lever i Matrix da).

 

Det ser ut som om noen har vanskelig for å akseptere ting slik de er, og alltid vil lete etter konspirasjoner og påstå at noe annet, større og ondere ligger bak.

 

Som regel har disse teoriene en ting til felles, nemlig at USA er den store stygge ulven som lyver og skjuler ting fra den stakkars menigmann. ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Når det har gått så lang tid, tror jeg noen som viste noe om scamen ville ha sprukket.

9581444[/snapback]

Jeg henger meg på den tanken. Det er det samme som med 9/11: Hvis det virkelig var en stor konspirasjon, hadde de aldri klart å holde den hemmelig så lenge. Tenk på alle de menneskene som var involvert både under månelandingen og 9/11.

Lenke til kommentar

Registrerer at flere sier at "vi var på på månen"? Hvem er vi? Assosierer vi oss med USA så mye at vi er blitt dus med dem? Vi landet ikke på månen, USA og Russland landet på månen.

(Under ser dere sitater fra kun side 6 alene)

 

 

Litt morsomt emne det her. Morsommere hvis man ikke visste svaret, men morsomt uansett.

Jeg, personlig er helt sikker på at vi landet på månen. Har sett tvilernes "idiotsikre" bevis og jeg har sett de blitt motbevist så mange ganger at det ikke finnes tvil lenger.

 

Edit: Trykkfeil

3350997[/snapback]

 

 

Klart vi var på månen!

 

Why not liksom?

4641359[/snapback]

 

 

Takk. Selvfølgelig var vi på månen.

 

Ang "studiolyskaster-effekt": Månen har ingen atmosfære som kan spre lyset og gjøre det difust. Derfor svært skarpe skygger.

 

Tror det er en del her som *bør* lære seg en god del mer fysikk - eller i alle fall høre på de som kan mer enn dem.

4645860[/snapback]

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Registrerer at flere sier at "vi var på på månen"? Hvem er vi? Assosierer vi oss med USA så mye at vi er blitt dus med dem? Vi landet ikke på månen, USA og Russland landet på månen.

Jo, vi, altså menskeheten landet på månen!

 

Her teksten på plakaten som er festet på den delen av Apollo 11 sin LM (Lunar Module) som står igjen på månen

 

"Here men from the Planet Earth first set foot upon The Moon

July 1969 A. D.

 

We came in peace for all Mankind"

 

post-22436-1196426531_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Vi (representanter fra menneskeheten) landet på månen.

Som nevnt, plasserte de et speil der oppe, som brukes til å foreta avstandsmålinger med laser. Alle konspirasjonene om skygger, flagg som blafrer i vinden, mørk himmel uten stjerner osv... er blitt motbevist av seriøse folk som KAN fysikkleksa si.

 

Og ikke minst: Ingen av konspirasjonsteoretikerne kom fra Sovjetunionen.

Hadde USA blitt tatt i bløff, hadde USSR brukt dette for alt det var verdt. I stedet kansellerte de sitt eget program.

Lenke til kommentar

Russland landsatte aldri mennesker på månen. De sendte de første sondene til månen, men det bemannede måneprogrammet deres var en total fiasko. Hovedproblemet var raketten deres, N-1, som stadig hadde problemer. Den ene raketten etter den andre eksploderte under testoppskytinger. Den siste oppskytingen av en N-1 rakett foregikk noen år etter amerikanernes første månelanding og da denne oppskytingen også gikk galt ble hele prosjektet skrinlagt av sovjetiske myndigheter.

 

Det er verdt å merke seg at første testoppskyting av N-1 foregikk i 1969, altså lå russerne på dette tidspunktet milevis bak amerikanerne.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...