Gå til innhold

Hva skal jeg gjøre med håret mitt?


Anbefalte innlegg

Jeg har nå "baetleshår" og er dritt lei av den kjedelige frisyren min. Har tidligere hatt langt hår, og hanekam. I tillegg til en del forskjellige farger. Og no vil jeg fikse håret igjen, så jeg lurer på hva folket mener at jeg skal gjøre. Ikke kom med dummer useriøse forslag (ala Fantafrisyre osv.). Vil gjerne ha noe som er litt tøfft og skiller seg (litt) ut. Hva syns folket her inne at jeg skal gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva med å mekke noen skikkelige dreads (rasta-hår)? Skal gjøre det selv, bare synd det ikke er lenge siden jeg snaua meg helt. Blir en stund å spare for å si det sånn.

Tenker på å mekke dreads, men vet ikke hvor langt hår jeg bør ha før jeg mekker (og jeg vil gjøre noe med håret NO, ikke om et halvt år)

Lenke til kommentar
dreads gjør ganske vondt da.. det koster en del også.. i tillegg til at du må fikse på det for at det skal se bra ut, og bruke masse bivoks. det er ganske fettete og ekkelt. tar lang tid før det blir skikkelige dreads ut av det. men dreads ser kult ut når det er ordentlig da :)

Eneste fiksingen som trengs er at du tvinner de litt sammen hvis de begynner å gå fra hverandre. Og så er det visst nok mindre behagelig når de skal "dreade" håret ved siden av ørene (tinningene). Men man må jo lide for skjønnheten.

 

Tenkte på å lage en litt rar frisyre, menlig å barbere håret som er oppå og på sidene av hodet vekk, og så bare ha det i nakken igjen. Og det farger jeg en eller annen farge.. :D Då blir det helt skallet oppå og på sidene, men i nakken/på baksiden av hodet er det litt lengde på det. Sånn at det ser ut som jeg er skallet forfra, men bakfra ser du hvordan det egentlig er...

 

Pokker så dårlig jeg er å forklare ting.

Lenke til kommentar
Ingenting slår en seriøs hockey! :p

hehe, hockey er kult det, har skikkelig MacGyver for øyeblikket og har ikke tenkt å gjøre noe med det :green:

 

til topicstarter: Om du har beatleshår er du på vei. spar alt du makter, langt hår er tingen!

Har faktisk kommet meg litt forbi sånn ekte hockey nå, har vært skinhead i en 3-4 år, slutta å klippe meg for 3/4 år siden, begynner å hjelpe... :p

Endret av mars001
Lenke til kommentar

Så en som hadde glattbarbert over hele hodet. Men han hadde en liten dusk forran. Denne dusken lagden om til en spiral aktig sak med voks. Rimlig snodig.

 

 

Jeg for min del går for langt hår... slipper å kleppe seg så ofte da. Drit kjedelig å kleppe seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...