Gå til innhold

Celeron vs. Pentium?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

nå har han vel ikke nevnt at han var bekymret for prisen ??

 

PIII er, blir og har alltid vært en mye bedre cpu enn celeron.. Jeg har ikke siste tiden engasjert meg så mye i å følge med på intel sine cpu trix, da jeg personlig liker AMD mye bedre, men jeg vet at Intel har sin Speed-step tech. på PIII og er ikke sikker på om de har den på Celeron.. Så jeg kan vanskelig forstille meg at det er snakk om mange minuttene i forskjell på levetiden på batteriet.

 

En annen ting er at Celeron blir av alle oppfattet som billig cpu'en fra Intel og det vil si at visst du nå kjøper en Celeron sak som fungerer som en kule idag, så vil den "imorgen" når du skal skifte den ut, være en gammel billig jallamaskin, mens visst du hadde valgt PIII,så vil det liksom være mer som " en gammel maskin" når du bytter den ut..

 

Du trenger ikke cpu kraften idag, men den er kjekt å ha når maskinen har blitt noen år og du skal gi den videre til nestemann..

 

Jeg har gått for PII visst jeg hadde økonomi til det..

 

Og seff., så mye ram som mulig.. Min. 256.. helst 512mb visst du har råd til det.. En ide kan være å starte med lite ram, og vente til rammen synker i pris før du oppgraderer....256mb er nok visst du ikke skal kjøre noe tunge applikasjoner..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...