Gå til innhold

Skjermkort=penisforlenger


Kløno

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
vi overklokker jo for å forbedre ytelsen i spill da...

Er jo rivende likegyldig om man får 170 eller 180 fps da...

 

Greia er jo bare rett og slett at man vil ha det nyeste hotteste til en hver tid. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har kjøpt ett eller annet jeg har lyst på for senere å finne ut at jeg ikke bruker det så mye. I disse dager går jeg å sikler litt på en MP3 spiller med HDD, DivX spiller med nettverkstillgang og sub til stua. "Trenger" ingen av disse tingene, men noen der ute har klart å gi meg intrykk av at jeg har et behov, og det holder for meg. Når skattepenger og feriepenger kommer blir det nok en løsning :thumbup:

 

Edit: leif

Endret av Jon-d
Lenke til kommentar
Ikke fortsett på denne posten, eller snakk off topic, da denne topicen helt klart er feilpostet.

Du bidrar selv til å bumpe denne posten nå da:)

 

Bumping blir litt å ta i så lenge det er en mening i det jeg sier, og oppfordrer alle til å drite langt i denne posten da den ikke har noe med Skjermer-Skjermkort å gjøre. Bare en idiot som prøver å få oppmerksomhet.

Lenke til kommentar
Enten er du lite flink til å forstå tekster ellers er du svært nærtakende;

 

Ble ikke sagt noe negativt om homofili om det var det du siktet til.... konstaterer bare det faktum at de fleste datageeker er gutter ... så slapp av

 

På ingen måte din referanse til homofili jeg reagerte på, derimot var det først din påstand "Omtrent bare gutter som driver med data", noe som er ren svada, dernest din totale ignoranse ovenfor betydningen av begrepet "penisforlenger".

Da ovnen snart er varm, velger jeg bort kryssreferansene til Norsk Språkråd, og anbefaler deg å lese det innlegget "Larsrrrr" skrev 25/02/2004 : 13:23 noe lenger opp på siden...

Lenke til kommentar
merlin: synes du er slem mot trådstarter

 

 

 

 

 

 

men jeg har jo lakkert katarren min..

Begrunn dette! Hvorfor er alle negatvie ovenfor meg når denne topicen ikke har noe med skjermer-skjermkort :roll: Jeg har rapportert dette til moderator og forhåpentligvis blir denne tråden stengt som følge av dårlig bruk av emnefelt og dårlig topic generelt. Hvis dere ikke skjønner at en slik topic er en dårlig topic, henviser jeg dere til retningslinjene.

Endret av Merlin
Lenke til kommentar

For å være litt alvorlig vil jeg påstå at det er helt på sin plass å diskutere det sosiale i forhold til teknologi og forbruk. Bøker som American Psycho viser på en treffende måte at tingene vi kjøper og omgir oss med ikke alltid fyller et praktisk behov, men er like mye signaler vi sender ut til de rundt oss. Om det er bra eller dårlig blir en annen diskusjon.

Lenke til kommentar
Hvorfor er alle negatvie ovenfor meg når denne topicen ikke har noe med skjermer-skjermkort  Jeg har rapportert dette til moderator og forhåpentligvis blir denne tråden stengt som følge av dårlig bruk av emnefelt og dårlig topic generelt. Hvis dere ikke skjønner at en slik topic er en dårlig topic, henviser jeg dere til retningslinjene.

 

Selvfølgelig handler tråden om skjermkort. En diskusjon som går på den vanvittige overdrevne fokusen på high-end skjermkort under kategorien skjermkort og skjermer. Helt uenig i dårlig topic-bruk og mener også at denne tråden passer under denne kategorien, da den diskuterer den generelle trenden av trådene i kategorien.

 

Grunnen til at denne tråden nå ikke handler om skjermkort er etter min mening at flere ikke syntes denne tråden/topic passet og fordi stigen1 har begynt å spamme tråden.

 

Les tidligere tråd Merlin for å se hva jeg mener.

 

mag

Lenke til kommentar

Merlin: da jeg sjelden frekventerer dette forum er det meg uvisst om det eksisterer en kategori hvor poster som dette plasseres når de ikke passer til kategorien de er satt i, men noe slikt høres sannsynlig ut. Av den grunn stiller jeg meg undrene til to ting; for det første hvorfor så frenetisk ønsker å få tråden stengt i stedet for bare flyttet, og for det andre; hva er grunnen til det voldsomme forsøket på å hindre folk i å tilføre tråden ytterlige innlegg? Om den uansett flyttes/stenges, hvilken betydning har det? La nå folket få brød og sirkus om det er det de ønsker!

 

Dette lukter mannen som ikke kom inn på politiskolen og ble securitas-vakt i stedet...

Endret av dr_down
Lenke til kommentar

Okay, nå virker det som om alle hakker på Merlin (med god grunn, spør du meg) istedenfor å diskutere saken.

 

Merlin, slutt å drit deg ut.

 

ON-TOPIC: Vi liker alle å ha det som er best. Spesielt hvis naboen/kompisen/storebror/lillebror har noe som ikke er like bra. Så jeg kan jo si meg enig i at det kan være en paralell til noe som kan kalles penis-forlenger.

 

Nå vil jeg også tro at en materiell penis-forlenger (bil/båt/skjermkort/bankkonto) er mere rettet mot å imponere på damer. Og siden damene garantert er en minoritetsgruppe i IT miljøet (selv om de er i kjapp anmarsj) er det kanskje teit å kalle det penis-forlenger. Men det ligger uansett noe i det ...

 

_

johanf

 

ps: tenk at jeg måtte skrive enn så lang saklig post bare for å være med å hakke litt på Merlin.

Lenke til kommentar

Det finnes de mennesker for hvem PC'n er livet. Jeg tilbringer mye tid foran PC'n selv, men ikke allverdens da. (jobber for det meste :))

 

Så disse har for det meste ikke noe annet å gjøre enn å oppgradere PC'n sin til de super-mega-uberultimate specs. Jeg sier: La dem gjøre det. Jeg har hatt mitt Radeon 9800np i 9 måneder nå, har ingen intensjoner om å bytte ut før det begynner å hoste.

 

Kjøpte det i utgangspunktet for å spille HL2, men vi vet jo åssen den historien forløp seg. :p

 

Så, la dem spenne masse penger for å få de 10 FPS extra, bryr meg egentlig ikke.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...