Gå til innhold

Skal kjøpe øreklokker (Lukkede)


Anbefalte innlegg

Greit..har bestemt meg for å gå til innkjøp av noen skikkelige lukkede øreklokker.

 

Så lurer litt på hva som er greiest, gir mest for pengene o.l.

 

Det som er viktig for meg er ikke mest mulig bass, men klar og god lyd i alle avdelinger, og at de er behagelige å ha på. Mest for pengene er det som blir avgjørende faktor her. ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ingen anbefalinger å komme med, men hvis du legger det samme i "lukkede" som jeg gjør så er Sennheiser HD580 som den posten det er linket til starter med, ikke av den typen. Jeg kikket igjennom store deler av Sennheisers produkter nå, og kom til at dersom du vil ha lukkede hodetelefoner fra dem, må du velge fra DJ- eller studioproduktene. Alle hjemmeproduktene jeg kom over var åpne, deriblant nevnte HD580.

 

På KOSS sin hjemmeside ser de ut til å legge noe annet i "åpen" og "lukket", men det jeg legger i det ser ut til å stemme overens med Sennheiser, nemlig at de i stor grad isolerer deg akustisk fra omgivelsene. Du hører "ikke" når telefonen ringer, og andre hører ikke hva du hører på. KOSS ser derimot ut til å kalle alt som hviler rundt øret lukkede og slike som hviler på det for åpne. Det tror jeg som sagt er feil, og jeg tror ingen DJ ville likt å bruke mine AKG K401, de dekker riktignok hele øret (veldig behagelige), men du trenger ikke ta de av deg for å høre alt som skjer rundt deg. De kan også støye mye for de andre i rommet.

 

Dette hjelp deg kanskje ikke så mye, men jeg vurderer selv et par lukkede. Jeg ville derfor prøve å få fram denne forskjellen i tilfelle noen har noen "ekte" lukkede å anbefale.

 

Jeg er forresten enig med de over at det er for lite søking, men det er mange typer hodetelefoner (portable, åpne, lukkede, propper, mulitmedia/headset og surround for ikke å glemme alle priskategoriene)... Så la oss nå ta for oss de lukkede ;)

Lenke til kommentar

Er ganske enig med Observer. Jeg syntes at lyden blir en helt annen når den får "puste", den blir liksom så tam og klam når den er lukket inne i hodetelefonene. Har selv Sennheiser HD-570 og angrer ikke et sekund på kjøpet. Eneste dumme er at jeg har klarte å sprenge dem ( :blush: ) mens jeg var en smule overtrøtt på LAN, hvor vi testa en lyd som het TNT.wav på max :blush:

Lenke til kommentar

Til mitt forsvar så må det sies at kl var halv 3 og jeg var trøtt :p , men burde nok ha sett meg litt rundt ja.

 

Takk for informasjonen om lukket/åpne OBserver, men jeg trur nok det er sånne "koss-lukkede" jeg ser etter. Vil nok ikke gå over 1000,- med mindre jeg får veldig mye for pengene..så for øyeblikket ser det ut som sennheiser ligger en klasse over min lommebok.

 

Fant ikke HD-570 på lydrommet :/

Lenke til kommentar

Jo, men 3 ganger så bra? Jeg snakker value for pengene her.

 

Har for å si det sånn 5.1 fra creative til 1000,- (Inspire 5300)..og er kjempefornøyd med de, selv om jeg hører at de ikke er heeelt perfekte.

 

Trenger jeg da øreklokker som koster like mye? Skal tross alt brukes på LAN's, på ferie ol..til vanlig bruker jeg PortaPro.

Lenke til kommentar

var det ironi,cdrom?

isåfall...

 

 

fra headphone.com : AKG K141S

The 141S can be used with portable gear as well as in your home rig

 

fra elfa.se : Stereohörlurar K141S

Fabr AKG

Komfortabla hörlurar med mycket hög ljudkvalitet.

 

Det er en modell fra AKG som banker (nesten) alt. Det var tydeligvis ikke den jeg linket til. Hvem kan det være? , jeg husker ikke...  :roll:

 

og de var ikke like?

Lenke til kommentar
var det ironi,cdrom?

isåfall...

 

 

fra headphone.com : AKG K141S

The 141S can be used with portable gear as well as in your home rig

 

fra elfa.se : Stereohörlurar K141S

Fabr AKG

Komfortabla hörlurar med mycket hög ljudkvalitet.

 

Det er en modell fra AKG som banker (nesten) alt. Det var tydeligvis ikke den jeg linket til. Hvem kan det være? , jeg husker ikke...   :roll:

 

og de var ikke like?

:) Skjønner ikke helt hva du mener.

 

De er vel like de to du linker til??!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...