Gå til innhold

styggeste musikk?


Chosiso

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt morsomt å se at så mange her mener musikk som blir kjøpt og hørt av flest folk er det samme som dårlig musikk... virker nesten som folk her kan like en sang så lenge den ikke kommer på VG lista, for da blir den plutselig dårlig ?

 

Jeg Driter i hvilken kategori musikken tillhører, så lenge jeg liker det jeg hører.

Lenke til kommentar
De fleste på forumet hører på metal. De som hører på metal hører som oftest ikke på NOE annet. Derfor hater de top20 musikk fordi det nemlig ikke er noe metal der nesten. Trance tror eg er den musikk sjangeren som hw.no're hater mest.

 

Nerder=metal elskere? :ermm:

Jeg hører på all musikk (jazz, klassisk, rock, metal, rap osv osv), men jeg greier da fint å høre at alt (meget få unntak gjennom et helt år) på VG-lista er søppel.

 

Det hender også at det er metal på VG-lista og da er det som regel søppel det også. Det er ikke noe galt med sjangrene på den listen, det er MUSIKKEN.

 

Jeg rakker ikke ned på sjangre (eller det hender...), men jeg kan fint slenge dritt om elendig musikk.

 

Og den rap'en som er på VG-lista er også søppel. Finnes mye bra rap, men ikke på den listen der, og det gjelder for alle sjangre.

Lenke til kommentar
De som hører på metal hører som oftest ikke på NOE annet.

Kun en som ikke liker metal kan komme med et slikt idiotisk utsagn.

 

LarsP, du glemte: Gamma Ray, Helloween, Freedom Call blandt tyske band...

 

Tenkte hovedsaklig på tysktalende band, siden det var de han kritiserte! ;)

Lenke til kommentar
Kun en som ikke liker metal kan komme med et slikt idiotisk utsagn.

Tja....dette har eg kommet fram selv fra observasjoner i andre tråden som handler om trance, hiphop osv der det kommer metal folk og skriker om at trance, hiphop, whatever suger og kor mye bedre metal er. De metal trådene blir ikke plaget av trance, hiphop som skriker kor mye metal suger. Get it? Enkelt og kjapp konklusjon der eg mener de fleste ikke liker andre musikk sjangre.

Endret av SnowDOG_
Lenke til kommentar
Det finnes da langt flere musikksjangre enn metal, hip-hop og trance, vet du.

Vel eg snakker om tråder her på forumet det er snakk om trance eller hiphop. Du vet jo selv kordan tråder har gått big time off topic hvergang noen spurte om noen kule trance låter noen ville anbefale og da ble trådstarter flamet med kor lite kult det var med data musikk og at ekte musikk spilles med gitarer og trommer osv.

 

Anyways.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...