Gå til innhold

Dårlig LCD


Anbefalte innlegg

Nå er jeg drit lei!

Jeg kjøpte et Casio Exilim EX-Z3 i Mai 2003, og i det jeg får det oppdager jeg merkelige klikkelyder fra kameraet når den står i film-modus. Etter en uke oppdager jeg døde pixler.........uff.

Da begynte jeg og skjønne her var det en svakhet helt siden det ble laget.......tror jeg.

Men tror du ikke kameraten min sitt Casio EX-Z3 kameraet også hadde samme problemet som meg. (Vi bestilte det sammtidig, fikk det sammtidig og hentet det samtidig.)

Så nå endret jeg synet på det hele og trodde det skulle være sånn, men neida jeg sende en mail til Casio og spurte de om det skulle komme klikkelyder fra kameraet når den sto i film-modus.

Svaret jeg fikk: Nei, det skal ikke komme noen klikke lyder som er "hørbare". Du kan kansje høre klikkelydene hvis du tar kameraet inntil øre.

Men mine klikkelyder i kamera var hørbare når jeg sto 5 m unna. :angry:

En dag skulle jeg ut og fotografere litt. Jeg puttet kameraet i en fotoveske og så i sekken min.
Da mobilen min på 141 gram traff kameraet knuste LCD skjermen ved et uhell, og mobilen datt jo bare 20 cm over kameraet. "NOE SÅ RÆV*"


Er dette noe som skal skje, og skal kameraet mitt oppføre seg som det har gjort fra første dag? (Fortvilet :no: )

Xpress Digital (www.xd.no) skal nå ha 2142 kr. for og sette i ny LCD skjerm, jeg nekter og sier at kameraet har en svakhet hele veien.

Dette skal vel gå på GARANTIEN. :cry:
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor i all verden skulle dette gå på garantien ? Garanti er noe leverandøren gir. og omfatter ikke lynnedslag, selvpåførte skader, slik som det har skjedd her. Den dekker hvis en del går istykker som er ment til å vare i x antall år f.ex.

 

Ved at du selv mistet en mobil over displayet har du ikke krav på noe og garanti bortfaller også reklamasjons retten din.

 

Vet ikke om XD har noe forsikring som du kjøpte, men vet om at Elkjøp og Lefdal har slike forsikringer som dekker alt av uhell som f.eks du hadde. Koster vel 400-500 kr for 3 år og ingen egen andell.

 

Det med klikkelyden er en garanti sak, den kunne du ha sendt inn igjen, men når du får enheten skadet, blir det en helt annen sak...

 

Anbefaler at du kjøper et nytt jeg :thumbs: / og eller forsikring :green:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...