Gå til innhold

View Source


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig synes jeg det er bortkastet tid. Kildekode kan jeg fint få frem uansett hvordan du vender og vrir på det. Det er en metode i Javascript mener jeg å huske, at man kunne encode tekst i et array, så bruke javascriptet til å decode det ut på skjermen eller noe. Men dette gjør siden din totalt ubrukelig hvis noen har skrudd av javascript støtten i sin nettleser. Så mitt råd er, har du en side på internett, så må du bare akseptere at folk kan se html/css koden din.

 

Edit: skriveleif :blush:

Endret av FuLu
Lenke til kommentar

Er jo ikke problem å lese koden på den siden, bare å scrolle litt lenger ned. De har bare laget en kommentar øverst og selve koden kommer litt lenger ned.

 

Siden nettleseren også skal ha mulighet til å lese koden, så tror jeg ikke du har så mange muligheter til dette. En løsning kan være å legge siden i en frame, eller bruke et script eller program som legger feks all kode på en linje. Vanskelig for oss å lese, men ikke for nettleseren. Just my 2c.

Lenke til kommentar

Hehe, direkte kopi av hele siden, åpne header i photoshop, viske ut tittel og male på sin egen er nok det verste som finnes :cry:

 

Om folk stjeler kode/css ideer fra meg, det gir jeg blanke i. Struktur og teknikk er greit å ta. Men å ta grafikk og layout ide fra en, det liker jeg ikke. Det liker vel ingen.

Lenke til kommentar

Uff... Sånne script er bare teit.. Bortkastet tid, mener jeg. Hvis man virkelig går inn for det er det jo mulig å skaffe sourcen til sidene uansett.. I tillegg gir det et veldig dårlig inntrykk. Det er en slags prinsippgreie med meg, orker ikke besøke sider med webmastere som har paranoia mer enn maks 1 gang..

 

edit:typo

Endret av lokaltog
Lenke til kommentar

Egentlig skal det jo være umulig å kopibeskytte siden sin på en slik måte, ettersom browseren tolker HTML-kode! Hvis browseren ikke har tilgang til koden, vil den jo heller ikke vise noe! Og så lenge den har tilgang til kilden kan den vise den!

Man kan gjøre innholdet uleselig for mennesker ved å konvertere all kilden til xxx; -tegn, men det er bare teit.

Edit: med det mener jeg å bruke ASCII-koder for alle tegn i kilden.

Endret av lokaltog
Lenke til kommentar
det funker ikke å se den med view source lokaltog-- ihvertfall ikke hos meg men--

Trykker ALT+F3 i opera, *voossj* ok der har jeg source. :p

ok. men nå har jeg ie da.. antar at det funker i opera og ikke i internet explorer :yes:

Opera er tha leet browser :p

 

fortstatt noen som bruker IE ser jeg, merkelig :roll:

 

;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...