Gå til innhold

Ta opp VHS til HD?


FVH

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Takk for svar.

Men jeg tenkte mer på å koble en gammeldags VHS-videomaskin til skjermkortet på PC'n, kjøre analoge videokassettopptak inn på harddisken og brenne.

skjønner hva du mener, jeg testa engang og koble vhs spiller'n til tv-kortet mitt engang, men jeg fikk det ikke helt til, det ble svart hvitt..... :dontgetit:

Lenke til kommentar

Hei,

 

de fleste nye mini-dv kameraene har analog inn/ut i tillegg til DV inn/ut. For eksempel ukens tilbud paa komplett for noen uker tilbake. Et Panasonic GSV50 elns, til 5000 kroner. Skal du ha mye gammelt analogt over paa pcen, er et slikt type kamera et meget bra kjop... Provde en gang aa bruke tvkort, med et screen-capture-program. Det var meget tungvint, og ga daarlig kvalitet.

Lenke til kommentar

Enig at DV-kamera kan være god ide.

 

Så vidt jeg vet, har veldig få ATI baserte kort video-inn funksjon (kun All-in-Wonder). Så du har 2 alternativer, hvis du ikke kjøper DV-kamera.

 

1. nytt skjermkort: AIW fra Ati eller kort med VIVO fra nVidia

2. TV-kort

 

Jeg har brukt både Ati sitt TV-Wonder (gammel ISA kort koblet til Rage Fury) og Gainward Ti4200 XP (med VIVO). Jeg fikk bedre resultat fra TV-opptak enn fra bryllupsvideoen, trolig fordi TV-signal er mer stabil. Jeg brukte VirtualDub både til capturing og for viderebehandling av videofilen. Dette ga meg bedre kontroll og bedre kvalitet enn standardprogrammene som jeg fikk med kortene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...