Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har du noen tips til å skjære på plexi..?? Jeg lagde en 120mm hull på min plexi med sånn hullskjærer det var et meget stygt hull.. hva brukte du??

 

Nå har jeg ikke skåret ut noen viftehull i plexien, bare til radiator og sånt, men alt jeg har brukt er dremel. Må files til endel etterpå for å få hullet helt rundt, men det funker.

Lenke til kommentar
det ble jo stilig med så lite lys også, selv om det ikke var så mye som du ønsket...

 

Ble ganske fornøyd med resultatet til slutt, men i første runde var det såvidt du kunne skimte innmaten. Er midt oppe i en ganske hektisk flytteuke, så arbeidet med vannblokkene går litt sakte, men skal få dem ganske fort opp så snart jeg er ferdig med å vaske ut av dem gamle og kommet litt til orden i den nye kåken. Er gira på å få testet dyret snart.

 

Magnus

Lenke til kommentar
tabaqui: du kan få låne kamera av meg.. hvis du er ultra forsiktig!!!!

 

Takker, men tror det er et kamera på huset. finner det nok etterhvert.

 

Kjøp kamera

 

Til tross for mye flytting og mekking prioriterer jeg uvesentligheter som seng og sofa. Kamera får nok vente litt til, men det kommer høyere og høyere på listen.

Lenke til kommentar

Da var det litt bilder på plass. Er ikke store updaten, men blokkmekking er bare 2. pri under flyttingen desverre..

 

 

150l.jpg

 

Alle delene til blokka grovt skåret ut og filt til

 

151l.jpg

Tilpasningen er faktisk ganske bra. Nesten overrasket selv

 

152l.jpg

 

Begynner å likne på noe i alle fall. Nå er loddingen neste, må bare vente til det kommer en komfyr her i kåken. Regner med det skjer til uka. Kommer sikkert til å begynne på blokkene til GPU og Chipset så lenge. Har igjen å pusse endel, spesielt på ribbene på CPU blokken samt å lage dysen i topp-platen. Skal selvfølgelig lakke opp igjen før den er ferdig. Lurer på å sette på noen umbracoskruer bare for å holde stilen. Vi får se hva som skjer.

 

Happy moddin'

 

Magnus

Lenke til kommentar

OI!!

var det kommet update..

hehe, det var en hyggelig overaskelse...

den så jo skikkelig fin ut den blokka der..

 

du nevnte i en annen tråd at du hadde et lcd display (ifra hammar.no?)

har ditt displat en slags metallramma oppå i en gråaktig farge?

og hvis det har det, vet du om det er mulig å ta av for å lakke?

Lenke til kommentar
har ditt displat en slags metallramma oppå i en gråaktig farge?

og hvis det har det, vet du om det er mulig å ta av for å lakke?

 

Har et sånt display ja. Det går fint å ta av rammen, bare å bøye til noen klips på baksiden. Om displayet har godt av det er en helt annen sak. Mitt var allerede kortsluttet da jeg demonterte det for obduksjon. Det funket ikke etter remontering heller, men jeg vet ikke om det tok mer skade av det. Hvis du er forsiktig går det sikkert greit. De som har laget det har jo fått det til, så det er ikke umulig.

 

Til alle andre: Har mye å gjøre om dagen, så det har ikke blitt noen updater på en stund. Jobber fremdeles med CPUblokken. Har pusset endel på den i dag. Regner med å få komfyr i morgen så jeg kan få testet loddingen. Skal prøve å lære av andres feil og passe på varmen ;)

 

Magnus

Lenke til kommentar

Takker. Alltid hyggelig å høre at andre også setter pris på alle timene man legger ned i et sånt prosjekt. En av grunnene til at det er blitt så bra som det er blitt er nok at folk faktisk stikker innom og legger igjen en komentar. Hjelper godt på når man vurderer en halvveisløsning... Skal på jobb i morgen og tenkte jeg skulle ta med meg blokka og litt sandpapir så jeg har noe å drive med :)

Lenke til kommentar
*applaus* Det svir liksom i hjertet å tenke på at jeg ikke kan gjøre dette selv...
Leste side 1-25 i dag uten pause, tenkte ikke over tiden som gikk (som skulle vært brukt på lexer ;) ) Men dette [b][u]er[/u][/b] det [b][u]desidert[/u][/b]
og absolutt [b][u]beste[/u][/b] jeg har sett! Bøyer meg i støvet... :w00t: :w00t: :w00t: :thumbup: :thumbup: :thumbup: (Ja jeg vet, 6 smileyer... Men fyren [u]fortjener[/u] det!!)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...