Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Oki... tror jeg fattet hvordan d skal gjøres... Man ska bare dytte metallpinnene bakover og ut av kontakten?

 

Men over til CableOrganizer... klarte ikke helt å finne frem på siden...

Hvilke kabler er d du har brukt? Mulig det er jeg som er treg :hrm: men jeg skjønte lite av hvor jeg skulle finne tak i det jeg var ute etter...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er en direkte link til sleevingen. Den jeg har brukt er den som heter Flexo Chrome.

 

Og nei du skal ikke bare dytte ut kontakten. Det sitter noen små mothaker inni der som må klemmes inn før su får ut ledningen. Det er det de forskjellige verktøyene gjør. Sett deg ned å se nøye på kontaktene. Det er to mothaker på hver ledning. Finn ut hvor de er, så finner du kanskje på en lur måte å klemme dem inn på.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Da er det skjedd litt igjen. går mye peng og tid når man har ferie, så har ikke kommet så langt som jeg hadde håpet. Montert to 30cm blå katoder inn i dag. Effekten ble mye mindre enn jeg hadde regnet med. Har tydligvis brukt litt for lysrestriktiv film. Må nok ha inn et par til etterhvert. Skulle ha lagt ut et par bilder, men finner ikke kameraet nå, så de får komme senere. Hadde planer om å dra ut til Norrag i dag og få ta i en 1,5-2mm tykk kopperplate så jeg kunne få begynnt med vannblokkene. De viste seg å være stengt på lørdager... Sliter også litt med å få fatt på den siste Titan 120mm viften. Er jo utsolgt overalt. Tips om noen som har den inne motas med takk.

Lenke til kommentar

Har endelig funnet igjen kameraet, og siden jeg ikke får sove alikevel kan jeg jo legge ut et par bilder av belysningen.

141l.jpg 142l.jpg

 

 

 

140l.jpg

Bildene ble ikke helt bra, kameraet klarer ikke fokusere skikkelig når det er mørkt rundt. Lyset skinner mer gjennom enn det ser ut som på bildene, men ikke fult så mye som jeg hadde regnet med. Månok putte inn et par til.

 

Microplex har alu viften inne, vet ikke om det er samme som du har men tror det.

Er nok ikke samme desverre. Bare ser sånn ut. Pratet med en kar nede på DigitalImpuls. Han mente denne virket litt spinklere og simplere i selve viften. Jeg bør helst ha tre identiske siden jeg driver og kopler dem på samme kursen, men får jeg ikke tak i en orginal Titan,får jeg teste med en rip-off.

 

To be continued somt time in the future...

(skal prøve å ikke la det gå fult så lenge til neste update)

Magnus

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar
Microplex har alu viften inne, vet ikke om det er samme som du har men tror det.

Er nok ikke samme desverre. Bare ser sånn ut. Pratet med en kar nede på DigitalImpuls. Han mente denne virket litt spinklere og simplere i selve viften. Jeg bør helst ha tre identiske siden jeg driver og kopler dem på samme kursen, men får jeg ikke tak i en orginal Titan,får jeg teste med en rip-off.

Helt utrolig at ingen norske websjapper fører Titan. Har du prøvd noen utenlandske? Har Microplex oppgitt hvorfor de ikke fører det lenger?

 

-HilRam

Lenke til kommentar

Det har vist vært store problemer med leveransene av titan viftene vet ikke om det er pga lav produksjon eller noe annet, men i følge gutta på DigitalImpuls hadde ikke Microplex hatt dem inne på lenge. Får lete rundt og se hva jeg kan finne. Evt bestille fra utlandet.

Lenke til kommentar
Står det Tabaqui på vinduet der?

Gjør nok det :) Kanskje litt show off, men kom ikke på noe bedre i farta. Synes litt dårlig enda hvis ikke det er helt mørkt, så jeg skal få lyst det bedre opp med en 10 cm katode etterhvert. Kommer til å putte inn totalt to katoder til. En på 30cm i bakkant over hk og en 10cm like bake vinduet i toppen for å prøve å lyse opp teksten litt mer. Nå stikker jeg på ferie noen dager, men kommer forhåpentligvis sterk og opplagt tilbake.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Long time no see...

Går litt tregt dette her. Hatt altfor mye og gjøre i sommer, og fint vær på sørlandet har ikke akkurat gjort inneaktiviteter i Oslo mer attraktive. Står på flyttefot også om dagen, så det er nok å henge fingrene i. I dag er det allikevel skjedd litt. Har vært en tur på DigitalImpuls og fått tak i de siste to katodene og montert dem inn. Hjalp ganske mye på lyset. Spent på hvordan det ser ut i mørket nå. Har også bestilt deler for alt for mange kroner.. 3DFXCool sa de hadde flere titanvifter pålager, så jeg har bestillt to derfra. Har Bestillt HK, RAM og CPU fra Komplett. Endte opp med en sokkel 939 AMD64 3800+, MSI K8N NEO2 Platinum HK med nForce3 Ultra chipset og 1024 mb Corsair 3200XL minne. Gleder meg til posten kommer nå. VISAkortet ble ikke helt fornøyd, men det får så være. Skal prøve å få lagt ut noen oppdaterte "mørkebilder" så snart jeg får låntmeg et kamera.

 

Stay tuned

Magnus

Lenke til kommentar
Godt å se at du fortsatt er i gang!

Kan jo ikke gi meg før jeg er ferdig, men det har tatt litt lengre tid en jeg hadde regnet med pga samboerkræsj i sommer. Bonusen er at jeg har tilgang på verksted og garasje dit jeg flytter. Må forresten få tatt oss den moddepilsen snart.. Er vel snart slutt på uteserveringen ;)

Lenke til kommentar

Har vært og hentet Titanviftene på posten og holder på å feste den siste på radiatoren. Alle tre viftene er nå koplet sammen så de styres fra samme kanal på Aerogaten. I tilegg har jeg koplet til en av vippebryterene så jeg kan slå viftne av og på ved behov. Har nå begynt på en test-edition av vannblokken til CPU. Bruker Skrue-coustom TDX prinsippet. Får se hvordan den blir, men første utgaven er egentlig mest for å teste byggeprinsippet. Har ikke noe kamera om dagen, men det kommer bilder etterhvert.

 

Happy moddin'

Magnus

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...