Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ny liten update. Går unna nå. Har laget ferdig radiatorgrillen og tilpasset festene. Ble ganske fornøyd.

 

135l.jpg

Her har jeg tatt den ut av press og klippet grillen løs fra resten av nettingen. Har også pusset vekk mesteparten av limrestene.

 

136l.jpg

Voila. Grillen skrudd fast i radiatoren og bunnplaten fra toweret. Sitter som støpt. Ble desverre ikke kvitt alle skjevhetene i rammen, men det får jeg leve med. Dette er tross alt under.. Er vel nesten siste gang jeg ser denne grillen tipper jeg.

 

137l.jpg

Har bestemt meg for å kjøre med tre vifter på radiatoren. Har bare to foreløpig, men disse har jeg begynt å feste. Det er bare skruehull til vifter på den ene siden av denne radiatoren. Desverre er det den siden som er ned.. Viftene blir nå festet permanent med araldit. Den siste får jeg ta når jeg får kjøpt den. Den andre tingen som mangler her er støvfiltere. Disse skal jeg legge inn mello grillen og radiatoren. Dere som har EVO radiatorer har kanskje lakt merke til at rammen er forhøyet litt ut fra selve radiatoren på den siden festehullene til viftene er. Tenkte jeg skulle putte filterene inn i denne forhøyningen.

 

So long

Magnus

Lenke til kommentar
Hva med en duct i plexi som dekker de to forreste viftene, lufta blir dratt ut gjennom viftehullet i front?

Sorry litt treg svaring. Vært borte i helgen. Dette vil ikke funke fordi viftehullet i front er tettet igjen. Har VFD displayet bak her. Dessuten er det bare 80mm. Tror det ville blitt litt bråk hvis jeg skulle presset luften fra to eller tre 120mm gjennom her.

 

Akkurat nå ligger hele maskinen i smådeler etter litt småfiksing her og der. Skal prøve å få montert den sammen igjen etter eksamen i morgen. Må også få tak i en 120mm titan til om ikke så lenge så jeg kan få festet den på radiatoren og koplet sammen ledningene.

Lenke til kommentar

Tid for en bitte liten update igjen.

Har fått skrudd sammen toweret igjen. Det lå helt utover for at jeg skulle få fikset noen småting. Har blant annet lakket opp igen deler av topplaten. Legger ikke ut bilder av dette fordi det jeg har rettet opp aldri har vært synlig på bilder.

 

138l.jpg

Testet VFD displayet litt i sted. Bildet er desverre litt dårlig, men det ser ut som skriften ligger å flyter inne i frontplaten. Godt fornøyd med resultatet.

 

139l.jpg

Har også ryddet litt i kablene. Synes ikke så godt, men det er MYE småledninger som er gjemt bak DVD spilleren og bakerste veggen i hdd racket. Resten av kablene fra PSU er vanskelig å få gjort noe med før jeg får inn et hk.

 

Nå er det faktisk ikke så mye som gjenstår på selve kabinettet. Mangler støvfiltere til radiatoren, en 120mm Titan vifte på radiatoren og et par katoder. Skal få tak i disse så snart økonomien tillater det. Har også planer om å lage vannblokkene selv etter Skrue-TDX metoden. Har fått tak i noen Revoltec Ramkjølere som jeg tenkte å bruke som ribber innvendig. Må få tak i noen biter med 1,5 -2mm tykk kopperplate, så er jeg igang. Har heller ikke funnet noe som kan bli bra føtter på toweret, men det står også på To-do listen.

 

Fortsettelse følger i neste episode.

Magnus

Lenke til kommentar

Pen finish, ja.

Gjorde du noe med innsiden av plexiglasset før du lakkerte? Pusset/polerte/renset med sprit el.? Hadde vel vært kjipt om du fikk en ripe mellom lakk og plexi, mener jeg. Eller om lakken ikke satt skikkelig.

 

Edit: Leif was here...

Endret av sven-o
Lenke til kommentar
er det 80mm som sitter i bakkant ? så veldig liten ut

 

Er nok det ja. Ser faktisk litt liten ut på bildene. Sitter en til i toppen.

 

Gjorde du noe med innsiden av plexiglasset før du lakkerte? Pusset/polerte/renset med sprit el.? Hadde vel vært kjipt om du fikk en ripe mellom lakk og plexi, mener jeg. Eller om lakken ikke satt skikkelig.

 

Lakke plexien var noe av det første jeg gjorde, så platene kom rett fra innpakningen og hadde ikke fått mulighet til å bli ripete enda. Eneste ejg gjorde var å vaske dem for å få av litt støv. Littegrann småriper gjør ikke så mye da lakken vil dekke over. De vil ikke bli synlige fra utsiden. De ripene jeg har hatt har blitt polert vekk med autosol.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har stått ganske stille her i det siste nå. Til dere som venter på en update: Jeg går og venter på lønning. Skla få kjøpt inn de siste delene til toweret så jeg kan bygge ferdig dette (inntil videre i alle fall) og få tak i noe kobber så ejg kan begynne med vannblokkene. Regner med å komme igang igjen rundt månedsskiftet

 

Till' then, ta taa

Lenke til kommentar

Konge mod...:wow: Drømmer stadig om å lage en like bra mod :love:

Men hvor fikk du de kabel sammlerne som du brukte på strømmforsyninga?

Så d var en internettsjappe i utlandet.... men fant ikke igjen linken....

Lurte også på hvordan du fikk ut ledningene fra kontaktene *ser på stømmforsyninga mi og rister på hodet* trenger råd og smarte løsninger...

Lenke til kommentar
Utrolig fint dette her, Tabaqi! Jeg gleder meg til ferien din er over.

Gleder meg til den begynner jeg ;) Går fremdeles å venter på lønning, men nå er jeg forhåpentligvis snart i gang igjen. Sorry langt opphold.

 

Men hvor fikk du de kabel sammlerne som du brukte på strømmforsyninga?

 

Kjøpte dem fra CableOrganizer Forholdsvis billig og rimlig frakt, bare 2-3 dollar. Tar dog et par uker fra du bestiller til de ligger i postkassen. Kontaktene fikk jeg av ved hjelp av ymse hjemmesnekrede verktøy. Molexene fjernes lett ved hjelp av en lettere modifisert 3,5mm monojack. Hørt om endel som har brukt et passe stort ledd fra en teleskopantenne også. Ligger en grei forklaring på hvordan du lager en på Bit-Tech. Problemet var å få av ATX kontakten. Satt og synset endel sammen karamba da han kom på å bruke en av samboerens hårnåler. Etter litt bearbeiding ble resultatet slik:

91l.jpg

Funket fint. Denne virker trolig også på den lille kvadratiske 4pins kontakten (testet ikke på denne, trakk bare strømpen over). De siste kontaktene tar du fint med en liten flat skrutrekker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...